Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Sziasztok! Kb egy éve használom a Gen8 iPad-et , nem vagyok egy power user, használom és kész, működik minden
Mostanság próbáltam ki az Apple Music-ot és örömmel konstatáltam, hogy alapáron elérhető hi-rez és egyszerű cck adapterrel (lightning-usbA) ki is tolja nekem külső forrásra. Na de azt tapasztalom, ha megállítom a zenelejátszást és pihentetem kicsit a tabletet akkor folytatáshoz újra kell csatlakoztatnom az usb-t, mert átvált hangszóróra és nem is látom a listában a külső dac-ot. Újracsatlakoztatás után megy minden. Valami energiagazdálkodási probléma/beállítás lehet? Nem igazodok ki rendesen, valami tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mostanság próbáltam ki az Apple Music-ot és örömmel konstatáltam, hogy alapáron elérhető hi-rez és egyszerű cck adapterrel (lightning-usbA) ki is tolja nekem külső forrásra. Na de azt tapasztalom, ha megállítom a zenelejátszást és pihentetem kicsit a tabletet akkor folytatáshoz újra kell csatlakoztatnom az usb-t, mert átvált hangszóróra és nem is látom a listában a külső dac-ot. Újracsatlakoztatás után megy minden. Valami energiagazdálkodási probléma/beállítás lehet? Nem igazodok ki rendesen, valami tipp esetleg?