Hirdetés
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
Tegnap megnéztem az iStyleban a 12.9-es prot. Próbálgattam, szerencsére volt rajta Excel is, ami nekem kell.
Abban kérnék valakit, aki használja ezt a Prot, hogy most a Demo Excel volt ennyire béna, vagy a teljes verzióban is létező dolgok ezek:- egy függvényt szerettem volna végighúzni az oszlopon, de nem lehetett, csak kijelölte az oszlopot de nem töltötte ki (gépen ugye csak két kattintás a jobb alsó sarkára a rublikának) egy egyszerű osztásról volt szó
-megnyitottam egy lapot az Excelbe, be írtam pár dolgot, át léptem Safari meg beállítások, vissza Excel és az Excel már újra is töltött. ennyire nem tudja RAM-ba tárolni, vagy ez szintén a Demo szoftver miatt van?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest