Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre azt lehet mondani, hogy attól függ. Én is többféleképp használtam már laptopot az életem során.
Elsődleges gépnek, egyetem alatt. Erre szerintem csak akkor alkalmas, ha tényleg nem kell semmi extra. Én ekkor nem tudtam volna kiváltani, mert programozni csak korlátozottan alkalmas, és kétlaki életet éltem.
Ha a laptop csak második géped, amit néha magaddal hurcolsz, és van egy asztali mellette, arra alkalmas lehet. Én továbbra is részben kétlaki vagyok, de az egyel ezelőtti asztali gépem is még alkalmas szinte mindenre, így az került szülőkhöz.Amikor volt céges laptop sem cipeltem, bőven elég a tablet. És mióta van egértámogatás, csak idő kérdése, hogy a távoli asztal programok is felzárkózzanak ehhez, és tabletről belépve elintézz bármit. Volt már, hogy ipadről teamvieweren keresztül küldtem be sürgős bugfixet, nem volt egy leányálom (még IpadOS előtt), de nem is volt annyira macerás, hogy százezrekért vegyek egy laptopot, ami úgyse lett volna nálam, mert cipelje a rosseb, ha 99%-ban úgysem kell.
Kicsit bő lére sikerült, de talán érthető, hogy hova akarok kilyukadni. Elsődleges gépnek szerintem - vagy inkább nekem - kevés, de ha csak arra kell a laptop, hogy házon kívül használd, azt nagy részt maga az ipad is kiválthatja, a többire meg használhatod vékonykliensként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs