Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrhitoshi

veterán

Sziasztok!

Régóta gondolkoztam már egy olyan tablet beszerzésén, amin jól lehet használni egy tollat jegyzeteléshez az egyetem miatt. Most hogy minden online megy, elgondolkoztam nagyon.
    Egy iPad 6-ost néztem, 100k-ért belehet szerezni, ami szerintem korrekt, tekintve a lehetőségeket és a konkurenciát a piacon.

Az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok ezen a téren ? Mennyire természetes egy iPaden jegyzetelni és milyen a szoftveres felhozatal ezen a téren ?
    Illetve néztem az Apple 1. gen Pencilt, ami diákkal 29k Ft. Van esetleg third party pencil olcsóbban, vagy csak és kizárólag Apple saját tollával működnek a dolgok ?

2017 óta használok egy iPhone 7-est, és az iOS teljesen elnyerte a bizalmam, viszont néztem a konkurenciát is, de Android fronton 100k-ért nem találtam használható megoldást. Ha esetleg valakinek van amúgy valami jobb tippe, akkor ne tartsa magában!

Ami még tetszett, és jó megoldásnak tartom az a Microsoft Surface tabja, de az bőven meghaladja az iPad 7 árát is.

Új hozzászólás Aktív témák