- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Sziasztok!
Régóta gondolkoztam már egy olyan tablet beszerzésén, amin jól lehet használni egy tollat jegyzeteléshez az egyetem miatt. Most hogy minden online megy, elgondolkoztam nagyon.
Egy iPad 6-ost néztem, 100k-ért belehet szerezni, ami szerintem korrekt, tekintve a lehetőségeket és a konkurenciát a piacon.Az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok ezen a téren ? Mennyire természetes egy iPaden jegyzetelni és milyen a szoftveres felhozatal ezen a téren ?
Illetve néztem az Apple 1. gen Pencilt, ami diákkal 29k Ft. Van esetleg third party pencil olcsóbban, vagy csak és kizárólag Apple saját tollával működnek a dolgok ?2017 óta használok egy iPhone 7-est, és az iOS teljesen elnyerte a bizalmam, viszont néztem a konkurenciát is, de Android fronton 100k-ért nem találtam használható megoldást. Ha esetleg valakinek van amúgy valami jobb tippe, akkor ne tartsa magában!
Ami még tetszett, és jó megoldásnak tartom az a Microsoft Surface tabja, de az bőven meghaladja az iPad 7 árát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest