Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A karakterek felcserélt helye nem azért van, mert nem jól lett beállítva az iPaden a kiosztás? Hallottam már több panaszt is, hogy csak a gyári Apple billentyűzettel van minden a helyén, de ez (nekem legalábbis) eléggé komoly érvágás lenne, fene sem akar 60 ezret fizetni egy billentyűzetért (de még a felét vagy harmadát is sajnálom rá ha nem munkaeszköz).
Nekem csak alkalmi igénybevételre kéne valami, nem érdekel ha nem napi 8 órás munkára tervezett szuperergonómikus cucc (feketeöves laptop felhasználók ökölpárbajig fajuló vitákat tudnak folytatni arról, milyen az ideális nyomáspont, kattanásérzet, billentyűk közötti távolság, de én nem ilyen vagyok), de ha leülök megírni egy blogbejegyzést, nem akarok azon molyolni, hogy hol van az adott karakter helye.
Én már azon kifaszoltam, hogy csak a nagyobb kijelzős Pro modelleken lehet megoldani a virtuális billentyűzet szabályos magyar kiosztását, 10.2" és 10,5" esetén nem. Pedig egy-egy üzenet, email, fórumbejegyzés lekörmölése nekem képernyőn sem nagy cucc, oda pont jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest