- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A karakterek felcserélt helye nem azért van, mert nem jól lett beállítva az iPaden a kiosztás? Hallottam már több panaszt is, hogy csak a gyári Apple billentyűzettel van minden a helyén, de ez (nekem legalábbis) eléggé komoly érvágás lenne, fene sem akar 60 ezret fizetni egy billentyűzetért (de még a felét vagy harmadát is sajnálom rá ha nem munkaeszköz).
Nekem csak alkalmi igénybevételre kéne valami, nem érdekel ha nem napi 8 órás munkára tervezett szuperergonómikus cucc (feketeöves laptop felhasználók ökölpárbajig fajuló vitákat tudnak folytatni arról, milyen az ideális nyomáspont, kattanásérzet, billentyűk közötti távolság, de én nem ilyen vagyok), de ha leülök megírni egy blogbejegyzést, nem akarok azon molyolni, hogy hol van az adott karakter helye.
Én már azon kifaszoltam, hogy csak a nagyobb kijelzős Pro modelleken lehet megoldani a virtuális billentyűzet szabályos magyar kiosztását, 10.2" és 10,5" esetén nem. Pedig egy-egy üzenet, email, fórumbejegyzés lekörmölése nekem képernyőn sem nagy cucc, oda pont jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest