- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Köszi mindenkinek a véleményeket/ötleteket.
Igazából a másik oldalt is megértem, én sem szeretnék lopott készüléket venni, ha használtat vennék (igaz, gondolom az kiszürhető azzal apple eszköz esetén, hogy ha a find my device/account lock ki van kapcsolva, az előző user ki van jelentkezve, stb.).
Igazából nem tudom, hogy egy tablet adásvételnél mennyire jellemző az adásvételi szerződés, még sosem adtam el telefont/tabletet (általában mindent addig használtunk, amíg meg nem adta magát, vagy telefon pl. el lett téve tartaléknak, vagy ment valamelyik családtagnak, akinek gyengébb készüléke volt).
Megnéztem az istyle visszavásárlás kalkulátorát is, hát, elég alacsony áron vásárolnak vissza, kb. a használt piaci ár -30-40k volt annál a két eszköznél, amit megnéztem, egy nem 0 perces ipad6 32G wifi-ért akár 41k-t is adnának

Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Óra topik
- Videós, mozgóképes topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest