Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Csillagkuty #25950 üzenetére
Rajzra a legjobb, másik ami egész jó az Artstudio Pro, kicsit körülményesebb de többet is tud.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
jófejsrác
senior tag
Be újítottam egy 2018as pro-ra. Miután leszállt a rózsaszín köd, felismertem hogy nem tudom rá dugni a Pc-re. Tudtok ajánlani olyan átalakítót amelyet a már bedugott lightning kábelre tudok csatlakoztatni ?
-
addikt
válasz jófejsrác #25960 üzenetére
Arra pont jó lenne egy 10 dolláros mágneses, bár nem tudom hogy festene ha levágnád. Én ki fogom próbálni, mert egy monitor karra akarom felrakni a hátlapot, hogy könnyen rá tudjam dobni az ipadet.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Süvi
őstag
Nekem is ilyen van a minin
Az ESR nagyon jó tokokat gyárt, nekem ilyen csak hátlap tokom van most a 10,5-ön van más méretben is, nagyon szép vele. -
kezo0
addikt
Ma megnéztem egy iStyle-üzletben egy kiállított minin és egy Air-en is: mindkettő ugyanezt produkálja. 13.1.2 volt rajtuk, és akár smart HDR-re, akár manuálisan bekapcsolható HDR-re voltak állítva, hiába volt bekapcsolva, hogy mentse el a normál fotót is, mindig csak 1 db, jelölés nelküli fotót készített a camera app. Szóval ez a bug nem egyedi.
Továbbá a Fotók appban a Fotók/Évek v. Hónapok v. Napok nézetben ugyanúgy nem ért végig az állapotjelző csík (ami azt mutatja, hogy még mindig a fotók rendszerezésén dolgozik), mint nálam. Pedig azokon a kiállított Pad-eken messze nincs annyi fotó, mint az enyémen... Mondjuk azt nem tudom, hogy egyáltalán vannak-e zárolva valaha, vagy éjjel-nappal megy rajtuk a bolti demo.
Szóval nem tudom eldönteni, hogy ez rendeltetésszerű működés-e vagy hiba. Sokat segítene, ha valaki azt írná, hogy nála ezekben a nézetekben, ha legörget legalulra, már nincs ilyen állapotjelző csík. Vagy ha mások is megírnák, hogy náluk is van, ne izgassam magam.[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
jófejsrác
senior tag
Akinek iPad pro 11 v 12,9 van mellékelne pár fényképet amit azzal készített ? Szerintem az enyém ritka igénytelen. 13.2 béta van rajta ha ez számíthat valamit.
-
Csillagkuty
tag
válasz CharlieDrop #25923 üzenetére
189k-ért vettem előfizetéssel
QE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
-
kkdesign
senior tag
Én ilyet rendeltem: [link] Bízom benne, hogy jó vásár lesz, nekem fontos, hogy 4 féle módon lehessen hajtogatni, használok 1-2 olyan appot ami csak álló módban hajlandó futni. Ez előtt volt egy tök jó Baseus márkájú tokom, cask már eléggé elérte az anyagfáradás
olyan tokot esetleg talált már valaki amelyiken van touchpad is és mondhatni korrekt áron van? ~10-20k intervallumban
-
NGA
addikt
válasz Luck Dragon #25972 üzenetére
Nálam fontos volt, hogy legyen toll tartója is, és ne látszódjon ki az ipad, mivel arany szinű az ipad és nem igazán férfias jelenség :-) Igy szinte semmi nem látszik ki, és nem tud sérülni a széle sem.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Pár hete beleejtettem az iPad Air 2 készülékemet a kádba. A kijelző vízszintesen eltörött ahogy a kád oldalához koccant. A kérdés, hogy tudok-e a gyárival megegyező minőségű kijelzőt vásárolni elfogadható áron? Illetve a cserét otthon meg tudom oldani. A vízben egy pillanatra volt, azóta is működik. A későbbiekben lehet ebből gond?
köszönöm szépen
-
Maxxy10
addikt
válasz smallmer #25975 üzenetére
Sehol se fogsz találni gyári minőségű kijelzőt hacsak nem ilyen bontott de azok meg általában nem tartanak sokáig...
El kéne vinned egy rendes szervízbe ahol szét szedik és átnézik milyen kárt okozott a víz egyúttal kaphat egy új kijelzőt is.
Ha még soha nem cseréltél kijelzőt akkor az otthoni szerelést felejtsd el. -
*Mukeey*
addikt
válasz Miska vagyok #25978 üzenetére
Macerásabb így. Most elkezdtem a vlc-t használni többet tanácsára, szuperül működik. Megnyitsz böngészőben egy linket és a wifi hálózaton átteszi az ipad-re. Onnantól le lehet játszani.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
mr.tamasbiro
őstag
Azt csinálja az Ipad 6, hogy kidobál ha megnyitón a weboldalt és betölt. Főleg a Facebook a Mobilaréna is. De még sorolhatnám csak ezeket nézem a legtöbbször.
Nálatok nem csinálja? -
NGA
addikt
válasz mr.tamasbiro #25980 üzenetére
Nekem a facebook app dobál ki, ha a marketet nézem
-
mr.tamasbiro
őstag
Ki be kapcsolás után teljesen jó lett. Sehol sem dob már ki.
-
g@bo
nagyúr
urak
a Apple iPad 6 (2018) tablet, 9.7" 32 Gb mennyire éri meg a 97000 pénzt, mire számíthatok, csalódás tekintetében?
-
g@bo
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #25985 üzenetére
hehe...
a 2 gb ram és a 32 gb háttér nem gáz? ios ide vagy oda, inkább ez mint android?
[ Szerkesztve ]
-
-
mr.tamasbiro
őstag
Igen ez a messenger egy szar 13-on.
-
Serpiko
addikt
válasz mr.tamasbiro #25993 üzenetére
Nálam megy híva nélkül egyenlőre.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Süvi
őstag
Hirdetem apukám Ipad készülékét. A vevő nagyon érdeklődik az IMei szám után.
Wifi only készülék, nincs neki ilyen.
Egyébként mire kellhet neki IMEI, sorosatszám, Ipad Air2-ről van szó, gari már rég lejárt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest