Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillagkuty
tag
Köszi a válaszokat.

Én ennek örülnék is, mert most vettem egyet szolgáltatónál (amúgy ott a legolcsóbb 29900 ft)
A kapható hegyek mindkettőhöz jók gondolom
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Szerintetek elképzelhető, hogy az 1. generációs Apple pencil kifut és a tabletek megkapják szoftveresen a 2. generációs ceruza támogatását?
Sok helyen utolsó darabok vannak belőle. -
Csillagkuty
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
189k-ért vettem előfizetéssel
-
Csillagkuty
tag
-
Csillagkuty
tag
Nekem egészen véletlenül lett ipad air 3. Ipad pro 2017-et szerettem volna, pénteken elöntöttem, mikor mentem hétfőn aznap szedték le az árlistáról a szolgáltatónál. Már nem lehetett részletre és kedvezményesen megvásárolni. Visszagondolva örülök, hogy inkább ezt vettem a frissítések miatt és nagyon hasonló ahhoz. A pencil használat is nagyon jó vele a YouTube videók alapján.
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Megvettem életem első iPadjét, és szeretnék érdeklődni, hogy az új iPad Air 10.5-ös táblagéphez van-e már fólia?
A régi 2017-es iPad Pro fóliáját árulják hozzá, de egyet rápróbáltunk a home gomb picit máshol van az Air-en és alul lelógna. (Pencillel használnám sokat.)Akinek van bevált tokja arra is szívesen fogadom az ötleteket, melyiket érdemes venni, Amazonon néztem és elvesztem a tokok tengerében.
Főleg a pencil holderes tokok érdekelnének.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest