Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Na megnéztem, biztos klassz ahogy rendszerez akinek ez kell, de kapásból 25eFt évente minimum ami nekem kellene (60Gb fénykép 2004 óta, és 25GB videó, mondjuk ezt nem töltöttem fel sehova). és bizony ezt havonta is bőven el lehet költeni csak ilyen webes cuccokra ha mindenre előfizetnék ami épp megtetszik. Picasa-val végigmentem 2-3 éve az arcfelismerésen, hát nem volt túl hatékony, gondolom azóta javult, vagy nem, iszonyat meló volt és végül kukában végezte. Kíváncsi vagyok ez milyen hatékonysággal ismer fel egy-egy arcot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest