Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Süvi
őstag
Nekem ezekkel van tapasztalatom., ki lehet jönni egyébként olcsóbban is.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Jó helyen jársz, csak görgess lejjebb, ott lesznek az appok, amiknek van saját tárhelye, ahová tudsz másolni. Mutatom:
(Arra figyelj, hogy két gördítősáv van az oldalon, az egyik az oldalé, a másik egy frame-é, neked az egész oldalt kell legörgetned, elég megtévesztő, párszor én is benéztem még az elején.)
A képen az Infuse egy videólejátszó, csak a fiam (az ő ipadje volt kéznél...) a hálózatról néz filmet, azért nincsen semmi bemásolva, de az üres csíkos területre tudsz behúzni vagy az alján fájlböngészővel betallózni fájlokat.
-
Ragnar95
félisten
Nem is kell az iTunesba bemásolni a filmeket, csak iTuneson keresztül másolod be az iPaden az adott appba. Minden app a saját mappájába másolt fájlokat látja csak, de azt JB nélkül nem fogod elérni 3rd party appból emlékeim szerint, bár szerencsére rég nem használtam ilyen 3rd party fájlkezelő csodákat.
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest