Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
iOS 9.3.5 a legutolsó szoftver, ami támogatta az első generációs Minit. Már az iOS 8-al is elég lassúcska volt, ezen a 9 sem segített.
Ettől függetlenül valószínűleg hozza sebességben a 30-35 ezres droidos tabletek szintjét, mivel általában ilyen árkategóriában az optimalizációval nem nagyon foglalkoznak droid fronton.
Alapvetően nem vennék már Mini 1-et, de ha ennyi a keret, jobb választás lehet, mint a droidos alternatívák. -
Süvi
őstag
Szia!
Hasonló helyzetben voltam én is, mert ismerőseim szeretnének olcsó tabletet.
Az említett felhasználásra szerintem az Apple készülékek legnagyobb előnye a 4:3-as képarány, ilyen áron nincs Androidos gép 4:3-ban.
A 30ezres mo-i Androidos gépek gyengébbek mint a mini, előnyük a garancia, ami már mini1-es készülék esetében nincs.Ha a garancia nem számít, akkor lehet, hogy érdemes lenne megvárni a kínai magányosok éjszakáját és venni akkor egy miPadot 114$-ért, vámmal, Áfával sem lesz sokkal több, mint a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- BestBuy topik
- Crimson Desert
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest