Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"Notability, PDF Expert, OneNote és MS Word esetében nekem még egyszer sem fordult elő az említett esemény, bár igaz, hogy én még csak két hónapja használom a Pencilt és jegyzetelésre használom, rajzolni csak ábrákat szoktam."
Volt egy unalmas órám (repülés), így egy csomó írástesztet végeztem most a Notability-vel (Pro 12.9, legutolsó iOS10.1b, hivatalos, legújabb Notability, Apple Pencil), a Handwriting > Palm detection ki- és bekapcsolt állapota mellett. A tesztek során a tenyerem mindig a képernyőn volt.
Az eredmények: függetlenül a kapcsoló állapotától, ugyanolyan százalékban történt meg a következő két eset vmelyike:
- amikor elkezdesz írni, a program nem érzékeli azt, hogy írsz, azaz nem történik semmi (nem hagy nyomot a toll). Fel kell emelni a tollat ahhoz, és újrakezdeni az írást, hogy immár legyen nyoma.
- írsz, írsz, és amikor felemeled a tollat, minden, az előző tollfelemeléstől (+ leengedéstől) addig írt eltűnik. Ez nagyon-nagyon zavaró akkor, ha sokat írtál tollfelemelés nélkül.Ilyenek folyamatos, gyors írásnál kb. percenként (gyak. fullscreen landscape-sorokban számítva 2-3 soronként) egyszer történnek.
Ugyanekkora a problémaarány az Apple saját Notes rajzolójával. (Ott persze pluszban nincs tenyérérzékelés, azaz a tenyér simán ugyanúgy “nyomot hagy”, mint a toll.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest