Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
üzenetére
"Laggol, kilépked alkalmazásokból, gépelni se tudok rajta rendesen mert az is akad."
Az hogy ez az iOS hibája lenne az nem igaz. Ez valószínű annak a hibája hogy ha iOS8-at használ valaki, régi Appok vannak rajta, amiknek kevés RAM kell, mert az adott App új verziója iOS9-10 esetén fog csak letöltődni. Viszont ha felrakod az iOS10-et akkor lejön az új verzió aminek lehet sokkal több RAM kell, és (fejlesztettem sok RAM-ot igénylő appot) ha nincs elég RAM akkor az iOS fogja az Appot és kivágja a fenébe. Még akkor is ha csak 2-3-400MB-ot foglaltam le az 1GB-ból. Valószínűleg ez lehet itt is. Az Appok fejlesztői 2GB RAM-ra fejlesztenek. Ez van. Nem akartam de én is emiatt adtam el a mini2-met (amúgy én nem tapasztaltam a te általad írtakat, de én csak Safari meg hasonló egyszerű programokat használtam, iOS10-el) és vettem egy Air2-t, használtan brutál olcsók most. Abban már 2GB RAM van, az most sokáig bírni fogja. Ráadásul a mini2-ben olyan proci van mint az 5s iPhone-ban amire már azt mondják hogy érezhetően lassú a többihez képest. Kisebb képernyővel. Sajnos a fejlesztők szeretik kihasználni az erősebb procit, nagyobb RAM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest