Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchris78

veterán

válasz #05304832 #14183 üzenetére

"Laggol, kilépked alkalmazásokból, gépelni se tudok rajta rendesen mert az is akad."

Az hogy ez az iOS hibája lenne az nem igaz. Ez valószínű annak a hibája hogy ha iOS8-at használ valaki, régi Appok vannak rajta, amiknek kevés RAM kell, mert az adott App új verziója iOS9-10 esetén fog csak letöltődni. Viszont ha felrakod az iOS10-et akkor lejön az új verzió aminek lehet sokkal több RAM kell, és (fejlesztettem sok RAM-ot igénylő appot) ha nincs elég RAM akkor az iOS fogja az Appot és kivágja a fenébe. Még akkor is ha csak 2-3-400MB-ot foglaltam le az 1GB-ból. Valószínűleg ez lehet itt is. Az Appok fejlesztői 2GB RAM-ra fejlesztenek. Ez van. Nem akartam de én is emiatt adtam el a mini2-met (amúgy én nem tapasztaltam a te általad írtakat, de én csak Safari meg hasonló egyszerű programokat használtam, iOS10-el) és vettem egy Air2-t, használtan brutál olcsók most. Abban már 2GB RAM van, az most sokáig bírni fogja. Ráadásul a mini2-ben olyan proci van mint az 5s iPhone-ban amire már azt mondják hogy érezhetően lassú a többihez képest. Kisebb képernyővel. Sajnos a fejlesztők szeretik kihasználni az erősebb procit, nagyobb RAM-ot.

Új hozzászólás Aktív témák