Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Tegnapig volt egy működő JB-s 9.3.3as rendszerem, egyszer csak a JB megszünt, mondom akkor majd lefrissítem 9.3.4 re mert már ugyis van müködö JB.Na frissítés után rájöttem, hogy még sincs. Most meg valamiért nem tudom visszaállítani a régi 9.3.3at. Próbáltam Macbook OSX alatt, próbáltam Win10 alatt mind 2 gépen ugyan az. Kibontja az ituns a telepitendő verziót és kezdeni felrakni akkor kiirja, hogy:
Az iPad nem frissíthető, Ismeretlen hiba lépett fel (3004)
OSX alatt pedig valami 3192 hiábt ir ki.Utána kerestem mind 2 gépen a host filból kellene kitörölnöm az apple címét, de nekem egyik gépen sincs benne. Reggel 9 óta ezzel a kinlódok holnpa meg utazok el...legjobbkor jött mondhatom..
Valakinek valami ötlete? Tüzfal nincs amugy, meg ami a vicces, hogy pont 4 nappal ezelött sikerült ugyan igy visszaálítanom ugyan azt az FW-t, hiba nélkül. Már leszedtem újból hátha megsértül, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen széket vegyek?
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad 9 wifi+ cellular megkímélt kiváló akkus! Akció!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest