- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Auratech
üzenetére
"A notebook persze nem rossz de egy iPad például jelentősen többet bír biztonságosan konnektor nélkül. Némán."
A MacBook Air tudja mind hangban, mind üzemidőben azt, amit az iPad. Persze árban nem egy kategória.
Hangfelvételre valószínűleg tényleg jobb az iPad, erre nekem sose volt szükségem, ha bent vagyok előadáson, jegyzetelek, francnak sincs ideje 2x végighallgatni ugyanazt.
PDF-re való jegyzetelés valóban plusz, bár az összes emberi árú tollal jóval lassabb a jegyzetelés, mint tollal és papírral, illetve a kérdező billentyűzettel szeretne jegyzetelni, arra jobb a notebook.
"Az iPad támogatja a bt billentyűzeteket. nem kell a legdrágábbakban gondolkodni. Nem feltétlenül kell olyat venni, ami takaró is egyben.."
Én is ezt írtam pont
"Ami sokkal lényegesebb. Az ipad a 3-tól, de inkább a 4-től retina képernyője okán alkalmas tartós szövegolvasásra, ezerszer inkább, mint egy noti, amiből a fHd már elég húzósárú és kényelmetlen. Lapozható!
"
iPad 3 már használhatatlanul lassú szinte, ezen jegyzetelek én is, de nem egy nagy élmény már, Air alá semmiképp nem adnám ma már.
"Egy jobb atomos wines tablet-hibrid szintén megfelelő lehet, ahol a vágyott win környezet megmarad. viszont sokkal kevesebb a célalkalmazás tanuláshoz."
Annál rosszabbat keresve se lehetne találni...Valóban attól is függ erősen, milyen szak, ezért is írtam az elején, hogy ábrákkal teli jegyzetekhez jó igazán az iPad, ha inkább gépelni kell sokat, akkor a notebook jobb választás. Műszaki szakokra meg ígyis-úgyis kell a tablet mellé gép is a programozáshoz, illetve CAD szoftverekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest