Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Jól optimalizálva egy 8500-as, 8700-as atommal, 4Gb/64 rammal/rommal élhető egy win10 tablet..
Például egy Telcast X98 pro..250 $ és fut rajta minden épkézláb x86 progi.. Lepróbáltam..
Én is iPad Airt javasoltam minimumként. A metal támogatása miatt tovább friss maradhat..
A napi gyakorlat dönti el, kinek mia legmegfelelőbb. Szerintem egy i5 wi10 sub/noti ssd-vel és Air2 élhető párosítás bármilyen szakon.. Már a tisztaszoft miatt is..
Egyedüli eszközként meg kinek mi van, mire jut. Van aki egy jobb fHd telón is megél.. -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Egyéni szokás kérdése egyébként, de emberi árú tollal pl. nekem még az életben nem sikerült írnom egy aláírásnál többet, pedig van egy pár.
Az az igazság, hogy az igazán kényelmes (nem alapfokon megfelelő, hanem tényleg kényelmes) megoldások pénzbe kerülnek. Mondjuk meg tudják hálálni.
Szerintem pl. a legtutibb egy Air (vagy 2016-os MB 12) + 9.7 iPad Pro AP-vel, ami menet közben akár 2. monitornak is jó (Duet). :-)
Amúgy az Air valóban jó, ugyanúgy instant ON, mint egy iPad, üzemidőben ugyanaz. Egyedül a jegyzetelés és olvasás, plusz alkalmi játék, grafikai alkalmazásokban tollal rajzolás, appok választéka, amiben mégsem ugyanaz (=alapvetően más).
És az az iPad, amin tényleg jó jegyzetelni, nem sokkal olcsóbb, mint egy alap Air.
Nehéz döntés, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi