- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
blakey
üzenetére
Nekem meg nem volt tiszta, azt gondoltam a polcról levesznek egy új töltőt és a kezedbe adják. Úgy mintha meghibásodik a telefonod, ott is kapsz kompletten egy újat. Ezért gondoltam ezt lehet egészben kapod, és ezért is érdekelt olyan szájából hallani aki már kicserélte.
Köszi az infót.

Ragnar95: Nem nekem áll feljebb, mivel mondtam 50-50% és nem állítottam biztos így cserélik, mivel nem tudtam, így nem lep meg nem így lett. Viszont hogy egész nap ezen agyaltál nekem, és most itt nem is tőled kérdeztem, plusz beírod már mondták sokan itt (miközben senki) ez már nekem kicsit sok. Egyértelmű választ meg nem tudom hogy adhattál akkor is ha nem volt 100%. Neked lehet az volt, nekem nem. De mint írtam mondtál már baromságokat, végig vitted azt is, és mégse lett igazad, gondolom emlékszel egy párra...:/ Én meg itt veled ellentétben nem állítottam márpedig biztos úgy van ahogy gondolom.
Most meg írod másnak ezt a hülye dumádat, ez nem más csak szánalom részedről...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest