Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
blakey
üzenetére
Nekem meg nem volt tiszta, azt gondoltam a polcról levesznek egy új töltőt és a kezedbe adják. Úgy mintha meghibásodik a telefonod, ott is kapsz kompletten egy újat. Ezért gondoltam ezt lehet egészben kapod, és ezért is érdekelt olyan szájából hallani aki már kicserélte.
Köszi az infót.

Ragnar95: Nem nekem áll feljebb, mivel mondtam 50-50% és nem állítottam biztos így cserélik, mivel nem tudtam, így nem lep meg nem így lett. Viszont hogy egész nap ezen agyaltál nekem, és most itt nem is tőled kérdeztem, plusz beírod már mondták sokan itt (miközben senki) ez már nekem kicsit sok. Egyértelmű választ meg nem tudom hogy adhattál akkor is ha nem volt 100%. Neked lehet az volt, nekem nem. De mint írtam mondtál már baromságokat, végig vitted azt is, és mégse lett igazad, gondolom emlékszel egy párra...:/ Én meg itt veled ellentétben nem állítottam márpedig biztos úgy van ahogy gondolom.
Most meg írod másnak ezt a hülye dumádat, ez nem más csak szánalom részedről...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest