Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiegészítés:
2. A kijelzőn kicsi karcok se legyenek inkább, a hátlapon lehetnek apróbb karcok, de nagy karistok ne!
3. Hangsúlyoznám, hogy alaposan nézd meg az elszineződéseket, én kétszer már belefutottam, elsőre nem feltűnő, amikor otthon nyomkodod, akkor veszed észre. Egy hét után már nem zavar, de jobb, ha homogén a kijelző, nekem ilyen hiba miatt cseréltek gariban iPad4-et.Szerk: iPod, vagy iPad Minire gondolsz? IPodot nem ismerem, nem használom, az másra való. iPad minit láttam már, hordozni jobb, mint a sima iPad. Otthon használni meg az utóbbi jobb - szerintem (szubjektív).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest