Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Szia!
Én nem látom, h ragasztó lenne a közelség érzékelő előtt de ha oszenyomom kézzel akkor mint ha éppen működne de nem hiszem h vmi kontakt hiba. Amugy hogy távolítottad el előle a régi ragasztót? A pillanatragasztó merev és rugalmatlan én azzal nem kockáztatnék... láttam már autókon pár elrepedt szélvédőt amire a gazdi a lepottyant ragasztott tükröt pillanatragasztóval ragasztotta vissza. -
balaaa88
aktív tag
Ha a kocsiban használjátok úgy, hogy rásüt a nap pl. feltapasztva szélvédőre, műszerfalra, akkor felmelegszik. Elég rendesen, mivel éri a nap többé-kevésbé folyamatosan. Az akksi hőmérsékletét meg tudjátok figyelni, logolni több progival is. Kíváncsi lennék, hogy hol kapcsol be a figyelmeztetés. Nálam 40 °C-nál melegebb nem volt soha telefon akksi (bár kocsiban nem is használtam ilyen célra őket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Főleg ha nem is egyszer akarunk élni vele