Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Szia!
Én nem látom, h ragasztó lenne a közelség érzékelő előtt de ha oszenyomom kézzel akkor mint ha éppen működne de nem hiszem h vmi kontakt hiba. Amugy hogy távolítottad el előle a régi ragasztót? A pillanatragasztó merev és rugalmatlan én azzal nem kockáztatnék... láttam már autókon pár elrepedt szélvédőt amire a gazdi a lepottyant ragasztott tükröt pillanatragasztóval ragasztotta vissza. -
balaaa88
aktív tag
Ha a kocsiban használjátok úgy, hogy rásüt a nap pl. feltapasztva szélvédőre, műszerfalra, akkor felmelegszik. Elég rendesen, mivel éri a nap többé-kevésbé folyamatosan. Az akksi hőmérsékletét meg tudjátok figyelni, logolni több progival is. Kíváncsi lennék, hogy hol kapcsol be a figyelmeztetés. Nálam 40 °C-nál melegebb nem volt soha telefon akksi (bár kocsiban nem is használtam ilyen célra őket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Főleg ha nem is egyszer akarunk élni vele