Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
válasz
Dromedal007 #8893 üzenetére
Hali!
Én tudok adni, priv beszéljük meg, hogy tudom átadni.
-
csendes tag
Sziasztok!
Miközben a kijelzőt cseréltem a telefonomon megsérült a hangszóró. Nem tudjátok esetleg azt hogy lehet-e ilyet venni valahol? Vagy valakinek esetleg van felesleges?
Amugy, nem volt nehéz tönkre tenni, ahogy leszereltem az alaplapot azzal a lendülettel szétesett.... Elég gagyin van összerakva.
Csaba
-
csendes tag
A betört kijelzős telómhoz rendeltem új kijelzőt kerettel együtt, erre összeszereltem tegnap és nem világít a kijelző, csak a gombok.
Az eladó állítása szerint letesztel minden darabot mielőtt elküldi, igazság szerint hiszek is neki, nagyon jó értékelései vannak. Azt tanácsolja upgradeljem a telót de ezt meg amiatt nem tudom mert az usb kapcsolat valahol hardwaresen hibás. OTG kábel + egér kombó sem megyCsak adatlementés miatt kellene megoldás: aki szétszedte már darabokra, esteleg nem egy sima sd kártya van az alaplaban? mert akkor szétkapnám és kész.
Csaba
-
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos betört a kijelzője a telefonomnak, úgy hogy teljesen használhatatlan lett, és mivel sajnos az USB drivere is hibás, nem tudom lementeni az adatokat róla. Jobb híján kijelzőt cserélnék rajta. Ha van valakinek eladó és/vagy meg tudna bütykölni, annak szívesen venném a szolgálatait.
Csaba
-
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #8763 üzenetére
Nem szeretném eladni semmiképpen, nagyon szeretem, csak gondoltam teszek rá újabb androidot, javításban akár benne is lennék, ha van rá esély.
-
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos egy ideje a telefonomat ha rádugom PC-re a telefon nem reagál semmit. Csak tölt.
Amit próbáltam:
- windows/linux pc
- adb és anélkül
- factory reset
- érintkező tisztításSajnos egyik sem működött, az a gyanum valami hardware-es probléma lesz, valakinek esetleg van ötlete?
Csaba
-
csendes tag
Szisztok!
Szeretnék Android Lollipop-ra updatelni, kerestem itt a forumon megoldást, vagy beszélgetést.
Valószínűleg rosszul keresek, tudnátok segíteni benne:
- vagy a keresésben
- vagy abban, hogy is kéneEzeket találtam hírtelen:
- mondjuk ez v3 plus(nekem sima van): http://upgradelollipops.website/inew-v3-plus-lollipop-5-1-update-tutorial/
- http://lollipopupdates.website/inew-v3-lollipop-5-1-update-tutorial/
- http://soft-business.com/androiddevice-510.htmlMásik noob kérdés: ha elrontom akkor hogy tudom leggyorsabban a gyárira visszállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest