- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Üdv.! Felvált kijelző visszaragasztására volt valami okosság? Vagy csak szétszedéssel és új kétoldalú ragasztóval javítható? Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy felvált kijelzőszél miatt meghülyült a közelség érzékelő infraegysége? Pl. hívás után elveszem a fülemtől a telót és sötét marad a képernyő. párszor azt tapasztaltam, hogy ha az érzékelőnél viszanyomom a kijelzőt akkor észheztér és beadja a hívás vége képet is. Olyan is volt többször, hogy én hívtam rányomtam a hívás gombra és elsötétült a kijelző azonban a hívás működött tudtam beszélni is rendesen. Párszor azonban mostanában olyat is csinált a teló, hogy híváskor sötét maradt a kijelző. Most hardresetet adtam neki azóta ezt nem csinálta mármint, hogy híváskor sötét maradt a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest