Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
laci laci
üzenetére
Mármint bekapcsolni az agps és epo funkciót?
Nekem most 1.1.5-ön messze a legjobb a gps. Javaslom én is a linken lévő infót. Én elsőre csak epo és cold módban indítottam, ekkor is 80mp környéki fixet hozott. Majd agps be, agps restart, hot. És azóta is tartja a 10-20mp fixet.
Ezután ellenőriztem mikor lesz nyugodt és 3d pontos a jel. Az ygpsben követhető ahogy a magasság is pontos lesz és a distance is csökken majd 0 lesz. Ha ez tartósan 0 akkor nem ugrál és jó!
Ma 11 ker és 16 ker között waze teszt is jól vizsgázott, googlenav viszont ugrált. De nekem waze a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 11 64Gb-Felújított-karcmentes, új ház+kijelző+akku
- Eladó iPhone 15 Pro Max 512 GB tökéletes műszaki állapotban
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest