- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
A teló merülésnek több oka is van, ahogy korábban írtuk -gyorskeresés, és olvass vissza egy kicsit-, és párszor a teljes töltést tényleg csináld meg.
Ha ki van kapcsolva a gsm és minden rádió és standby-ban is nagyon merül (nálam így jó: <0,5 %/óra, azaz egy este <4 %/7-8 óra), akkor valami app fut a háttérben, erről volt már szó, olvass vissza egy kicsit.
A kijelző rettentően eszi azt a kis akksit, ez a fő fogyasztó, olvasáskor nálam auto fényerővel nappali fényviszonyban cca. 5 %/10 perc!
Romolást azzal kezdtem, hogy először biztonsági mentést csináltam a telóról MtkDroidTools-al (2.5.3), és a programjaimról és annak beállításairól (MyBackup, root kell hozzá Framaroot-tal), majd a PC-re kell az USB Drivers telepíteni a telóhoz -ezt írtam korábban-, és a romfrissítéshez PC-re telepíteni kell az SP_Flash_Tool-t (v5.1343.01), végül a letöltött rom (1.0.4 stabil, de próbálkozhatsz újabbakkal is) frissítéséhez ezt néztem meg: http://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g, továbbá RVR 400 segített sokat, pl. hogy Download Only javasolt nem pedig a videóban látott Firmware Update, és nem kell semmilyen gombot benyomni a telón a rom feltelepüléséhez.Csinálja meg valaki az első oldalhoz az összefoglalót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs