- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leleményes
tag
Én innen rendeltem.
Szerk.: (#398) Vjankovics82 erre lett volna a válasz.
Azt hiszem 6 nap alatt adták fel.
-
eJeti
csendes tag
válasz
Sir Csimbók #392 üzenetére
Vagy inkább innen.
Ha jól láttam, 165 $ + EUEXP1 52.93$
és nincs más.Én itt lesem a feketét...
.. vagy lézetik V3-hoz silicon tok a hátára? -
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #395 üzenetére
172-re jön ki Paypallal fizetve.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Sir Csimbók #392 üzenetére
Hello!
hát az nem 166 dodó ha utána nézel!
-
Vovi1
aktív tag
Amikor megjelentek az első érintő képernyős telefonok, azóta van olyan, kb 10-15 félét használtam, mindenféle márkát, az aktuális legújabbat, többször még kísérleti stádiumban levő modelleket, még a hivatalos megjelenés előtt. (közel 20 éve ugyanaz a mobil számom) Szóval a telefont akkor használom, ha kell, illetve nincs más kommunikációs eszköz. Itthon minden megvan, igen gyors net, különleges felszereltségű asztali gép, több tablet, miért kellene a telefonról neteznem. A játékról leszoktam. Naponta használom, - a munkahelyemen nincs net és WiFi. Alapesetben minden nap töltöm, mert lemerül. Itthon viszont minek bökdössem.
Az aláírásommal ellentétben már 60 is elmúltam, de nincs harag.
Kösz a tippet a mobil net-re, és a képernyő mentéshez.
Sajnos ezt a telefont ajándéknak szántam, néhány nap és átadom, de tetszik, lehet, hogy veszek magamnak is.
-
Sir Csimbók
tag
Sziasztok!
Érdekelne, valakinek van-e tapasztalata mostanság a fastcardtech-el, mert most leszállítva 166$ náluk az INEW V3, ami elég szimpatikus? Tőlük még nem rendeltem, így nem tudom, mire számíthatok.
Esetleg más egyéb megbízható hasonló árfekvésű forrás is érdekel.Köszönettel!
-
Vovi1
aktív tag
Kérdés:
Képernyőmentést lehet-e a kütyüvel csinálni? Első átfutásra nem találtam ilyen funkciót.
Nem lehet belépni a dátum-idő beállítások pontba, hibaüzenettel kilép a menüből. Nem gond, amíg a hálózat adatait használja, de mégis.
Minimális használattal, lényegében csak készültségben - amire a telefont kitalálták - 24 óra alatt kb 40 %-ot fogyasztott, jó térerejű 3G -s helyen. SIII ugyanitt 7 nap alatt ment le 15%-ra!
Más.
Több magyar oldal is van, ahol lehet rendelni, igen olcsón. (gugli!) Gyanúsan olcsók, kevesebbért árulják, mint a Panda akciós ár +Fa. Mennyire lehet megbízni bennük? Ha csak néhány ezerrel több mint a kínai rendelés, nem kellene várni heteket - már ha van nekik raktáron.
-
hun_gery
aktív tag
Hölgyek / Urak!
Valaki megtenné, hogy leméri nekem az akkut? -
zoramino
csendes tag
Nekem minden jó, csak épp telefonálni nem tudok vele. Minden híváskezdeményezésnél azt írja azonnal, hogy a hívás befejeződött. Akinek ötlete van itt vagy privben segíthetne.
köszönöm
-
ctibor
senior tag
válasz
Vjankovics82 #376 üzenetére
Honnan gondolod, hogy a 'handys-tablets.com' Németországból küldi?
Én ezt olvastam ugyanazon az oldalon a cégről:
"We are located in Shenzhen where is the IT base of China, owning abundant raw materials and doing mass production. In this case,we can supply our customers the low price product with high quality."
Szóval félek, tévedsz. ...
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #376 üzenetére
2. Can You Ship To our country?
We ship from China of all Country wich are in the EU included Great Britain. If you want that we ship in other Country, please ask us for Deliveryprice befor you buy.
-
Vjankovics82
senior tag
-
Gaabe
tag
Bpost-tal jön annak az oldalán lehet nyomonkövetni az Euexp csomagot
-
Laza...
addikt
subscribe...
-
Makkapakka
csendes tag
De eleve drágább...az a tapasztalatom...itt van pl.: ebelking.com nekik van angliai raktáruk,de vannak termékek amik nincsannek ott,és kínából jönnek...én is rendeltem már tőlük, abszolút megbízhatóak, és ha Angliában van a termék akkor meg fog jönni egy hét alatt...a többi költségről nem tudok, mint írtam, én csk egyszer fizettem a héten,előtte nem.
-
Makkapakka
csendes tag
Amúgy ez a teló megéri az árát kiváló termék, nincsennek árnyoldalak,félmegoldások...szép,gyors...nálam egyszer se fagyott,akadt v. bármi ilyesmi..először érzem azt,h nem szükséges bekapcsolnom a laptopot...nagyon durva,nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek..az ár érték arány hihetetlenül jó!
-
Gaabe
tag
Nekem a mixeshoppal eddig jók a tapasztalataim, volt ugyan egy hetes csúszásuk az ünnepek miatt, de mielőtt rendelni szoktam, előre megkérdezem Skypeon őket, hogy van e raktáron, meg mikor adják fel, és eddig ment minden rendesen. Egyébként ott van felül az oldalon ,ha mobilt vagy tabot rendelsz akkor válaszd az Euexpet.
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok
Valaki rendelt már EUEXP1.-l? Valóban nincs plusz költség?
Köszi
-
kymco
veterán
Más, korábbi telefonjaitokkal, szomszéd, kolléga, családtag telefonjával összehasonlítva hogyan birkózik meg a gyenge mobil térerővel? Hogyan kezeli a t-mobile-os sim-eket?
-
-
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka #353 üzenetére
Ad1: nem bontják ki, valószínűleg csak Buksi szaglássza át
Ad2: hasraütéssel tesznek félre csomagokat, aminek mobiltelefon kinézetű doboza van, azt ki is veszik, és be is kérik az adatokat.
Ad3: szerintem "röggenyen" sem megy át, de ezt inkább nem folytatom -
cs.j
csendes tag
-
endurofan
csendes tag
válasz
Makkapakka #352 üzenetére
de nem is az áfa a bosszantó, hanem, hogy mennyi ideig ülnek rajta
-
endurofan
csendes tag
válasz
Makkapakka #352 üzenetére
persze, mert a tied nem is vámozták
-
karikusz
tag
Nem értek félre semmit. Ha megrendelsz egy normális webáruházból valamit, akkor ha nincs kiírva, hogy jelenleg nincs raktáron...stb., akkor neki az ott van, ergo azonnal szállíttatni tudják. Tehát ha kiválasztod a DHL-t jelen esetben és az oldalukon ott van hogy 5-8 nap akkor azt a kezedbe kell tegyék 5-8 nap múlva. Kulturált országokban így megy. A DHL-nek semmi köze nincs a Magyar postához. Azért fizetek emelt díjat a szállításra a webáruháznak, hogy kezeljen kiemelt ügyfélnek! Nem beszélve arról, hogy azt az infót kaptam a kollégájuktól előzőleg, hogy csütörtökön tudják postázni....
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #343 üzenetére
nem, számold ki:
1. sima posta+áfa+kezelésiktg= 51600
2. dhl+áfa=53600
3. euexp1 + semmi = 47945RVR400: tényleg CSAK piros? még zöld sincs?
-
endurofan
csendes tag
válasz
Makkapakka #336 üzenetére
én jan.közepén rendeltem meg. pontosan nem emlékszem a napra (szintén +aksi, meg valami kedvezmény is)
Az aksi már itt van simán átjött a telefon viszont már 3 hete a királyi postánál, először 1 hét vám elé állítva, aztán vámkezelés alatt, most adatbekérés és még mindig ülnek rajta. SG post a teló az aksi sweden...
Nem röntgenezik kinyitják szerintem. és googleben pillanatok alatt utána néznek... -
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #338 üzenetére
Piros a LED, és baromira semmi szerepe a lyukaknak, mert csak 1 hangszrója van.
-
Unsign
tag
Mostanra sikerult belakni. Mobilnet, wifi, minden mukodik. Egyedul a hangja vekony nagyon.
Google savot hogyan kell eltuntetni az 'asztalrol'?
Nem gondoltam volna, de elbirnam viselni 5,5 inches meretben -
Makkapakka
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #338 üzenetére
Az hát,hangszórók..
-
Vjankovics82
senior tag
srácok ezen a képen mi az a sok lyuk? stereo hangszorója lenne? [link]
milyen színű tájékoztató ledje van?
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
endurofan #307 üzenetére
Mióta van ez az áfa,vám történet mért az én telóm is onnan a 1949-ről van,egy hónpos sincs,de semmi ilyen nem volt, most rendeltem egy olcsóbb telót valakinek az ebay-ról,az gyorspóstával jött,de áfát kellett rá fizetni,de szerintem,csak mert rá volt írva, h mobiltelefon...egyébként honnan tudták volna? Vagy már meg is röntgenezik a csomagokat?
-
karikusz
tag
Nem értek veled egyet. Mi is lecseteltük előtte. Azt írta hogy csütörtökön tudják leghamarabb feladni. Csütörtökön lett megrendelve. Nem lett még mindig feladva mert processing van a státusznál. A kérdésre, hogy mikor adják fel, azt írta 3-14 munkanap. De ezt már csak a megrendelés után!
Ha nincs raktáron a termék akkor igen is írja ki, hogy várni kell, így eldöntheted, hogy megrendeled tőle vagy nem. A mixeshop oldalán nem volt ilyen írva. Igenis azért fizettem a DHL-es szállítást, hogy a megrendelésemtől számítva max 8 napon belül itt legyen. Nem munkanap, hanem sima nap! -
junkpod
veterán
sziasztok!
Megláttam és beleszerettemKell!
volna azért pár kérdésem közvetlen tapasztalatokról:
- aksi, tudnátok olyan összehasonlítást írni, hogy pl az előző telóddal átlagos nap végére x%, iNewV3-mal pedig Y% ? (Nekem most egy ZTE V970 van, reggel wifi web 20perc, napközben 3G bekapcsolva és 10-20 telefonálás, autózás közben töltőn navi szinte állandó és BT, este wifi-n prohardver olvasgatás, így estére ezzel max 15%-on vagyok... Az iNew mit bírhat így?)
- állapotjelző led: milyen színek vannak?
- skype video hívás működik?(most ennyi
)
köszi
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
police911 #305 üzenetére
1949deal.com, én innen rendeltem,akkor volt egy dupla akksis akció,két külön csomagban jött,mert egy csomagban nem lehet két akku,singapoore post-al...ingyen,és ajándékként, szóval nem volt áfa, vám meg ilyenek.Nagyon nermálisak mindent megírtak tracking number stb.Azért. áment egy hónap, de nem egyből adták fel,mert írták, h az új verzió most jön,amiben megy az OTG hát ebben megy az tuti,de nézd meg az antlife.com-ot is.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka #328 üzenetére
-
Makkapakka
csendes tag
Sziasztok! Nekem is inew v3-asom van.A legjobb telóm eddig, de kicsit megijedtem,mert kifogytam a memóriából, gyanús volt,h partícionálva van,így most,h itt olvastam,meg is nyugodtam :-) . Az enyémen is 1.0.1-es a rom, szeretném lecserélni, ha kérhetnék egy részletes leírást, azt nagyon megköszönném.
-
szabi820
tag
Most a kamera az 13 vagy 8 megapixeles?
És erről mi a véleményetek?
[link] -
Vovi1
aktív tag
Szerkesztési időn belül újra írok, mert más a téma.
GPS első bekapcsolás után a szabadban 2-3 perc alatt felállt a rendszer, tartotta a holdakat a tetőteres házban is! Egyenlőre merül, mint a nyeletlen fejsze, de ezt a folyamatosan működő és erős kijelzőnek tudom be, meg az akkunak is tanulnia kell. WIFI gyors, stabil.
A legnagyobb gondom az, hogy egyenlőre nem tudom beállítani a mobil netet. Felismeri a Voda hálózatot, minden megy, csak nem csatlakozik. Szolnokon megy a 2100-as rendszer, mégsem jó. Elméletileg automatikusan fel kellene ismernie a Voda beállításait. Cserélgettem a SIM kártyahelyeket is. Tipp?
Salierinek:
1.04-es, azt hiszem a legújabb. Minden a helyén van, de meg kell szokni, elég sok az eltérés a beállítások menüben - el vannak dugva bizonyos kapcsolók. Gyors, semmi akadás eddig.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
salieri. #319 üzenetére
Nem tudom miért indítottad, itthon van a készüléked, csak a posta ül rajta. Ennek semmi köze a kereskedőhöz. A jövő hét elején kihozza a postás, ÁFÁs csekkel együtt. Fel kell hívni bármelyik postahivatalt, - csomagkezelés - a kód alapján pontosan megmondja éppen hol tart, illetve pihen. A postai nyomkövető nagyon el van maradva, a belső nyilvántartásuk gyorsabb és pontosabb. Az elmúlt néhány nap tapasztalata alapján mondom, hívtam őket eleget.
Egy időben rendeltük a készüléket, nekem ma jött, egy-két nappal előbb járt mint a Tied.
-
silver10
aktív tag
Lehet, hogy nehéz a felfogásom, de a rendeléskor készleten volt, nem volt olyan, hogy out of Stock. Akkor hogy működik a fizetéstől számított 45napos garancia? És miért ítéltek nekem korábban visszatérítést, ilyenért pár levélváltás után? Jeleztem, hogy nincs TN, ők állították, hogy feladták. Azért ez az értetlenség bennem, mert ezen az alapon nem postáz 45napig és röhög a markába? Márhogy én is értsem egyszerü halandó.
-
cs.j
csendes tag
válasz
silver10 #316 üzenetére
Értelemszerüen a feladástól számítva!
A gyorspostának a szállítási sebességhez van köze - az eladó készletszintje ettöl teljesen különálló történey!Ja hogy ennek nem jártál utána, mielött meghoztad a döntésedet, hogy mégis megrendeled a terméket - lásd be ez egyedül a Te felelösséged. Vagy hibád, ha így akarod érteni.
Nem csapott be senki sem, akármilyen nehezedre esik is beismerni. -
silver10
aktív tag
Miért is? A szállítási határidő 5-8nap (a fizetéstől számit, vagy tévedek?). Ami látszik a PayPalon is. De fel sem méltoztattak adni. Lehet, hogy nincs is készleten. Ezen az alapon várhatok addig míg letelik a 45 napom. Könyörgöm nem ingyenes szállítás. És ha hitegetnek az nem jó előjel. Ilyenkor a bizalmam elpárolog. Sajna volt már ilyenből refundom, azt pikk-pakk lerendezte a PP. Remélem tényleg lesz már hétfőn TN.
-
cs.j
csendes tag
válasz
silver10 #312 üzenetére
Azt mondod a gyorspostáért fizettél - no hiszen akkor eddig még minden a legnagyobb rendben van! A helyedben óvatos lennék azzal a Dispute-tal..
Ui: amíg el nem jön a várva várt nap, hogy feladják a rendelt termékedet, a gyorsposta kérdése még elö sem került.. De majd utána, meglásd sitty-sutty eljut a vámhivatalig (hogy utána ott dekkolhasson szerencsétlen esetben újabb 3 hetet..)
-
Vovi1
aktív tag
Ma hozta a postás!!!! (dec.26 - tól egy hónapig várt feladásra, 10 nap alatt ideért, 3 hetet várt a M.Kir.Postán!!!, majdnem 60 nap, nem semmi...persze + ÁFA)
Az első benyomások nagyon kedvezőek, jobb, mint vártam. Vacila, hogy ezt tartsam meg, vagy maradjak az egy éves SIII-nál?
-
silver10
aktív tag
Hát a mixeshop nem lesz a szívem csücske az biztos. Válaszul írták , hogy ma postázzák és úgy látom abból se lesz semmi tekintve a két földrajzi hely időkülönbségét. Írtam a rendelések topikba is, hát elég sok a csalódott, ideges kuncsaft mostanság. Már sommás vélemények is vannak, miszerint tavaly töredék ennyi baj sem volt. Ezt én is osztom. 4 rendelésem volt novemberben SG, HK, CN mindegyik estben másnap harmadnap már volt TN-em. A ciki az, hogy az unokahúgom nem érti miért fizettek akkor gyorspostáért, de ÉN SEM!! Erre nekem nem magyarázat, hogy 08.-áig ünnep volt. (09.-e meg már munkanap.) Ha meg nincs raktáron, akkor írja ki legyen szíves a drága jó kici agyagedény, hogy "out of Stock" Az tisztességes. Az ember néz másik shopot, aztán szívesebben tér ide vissza adott esetben. Ha hétfőig sem lesz TN, akkor PP dispute. Mert így a huginak nem lesz telója, nekem meg a családon belül "becsületem".
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #309 üzenetére
Nincs olyan kínai webshop, amivel kapcsolatban ne lennének vkinek rossz tapasztalatai.
Én pl to2c.com-ról rendeltem anno 175 USD-ért. A rendeléstől számított 2 napon belül fel is adták és minden a legnagyobb rendben volt.
Amúgy meg külföldi rendelős topikban kismillió pozitív és negatív tapasztalatot olvashatsz a kínai shopokról. Egyébként a legtöbb gond abból van, hogy nem tartanak minden telefont állandóan készleten, szóval ha a megrendelt telefon épp van nekik, akkor gyorsan megy a dolog, de ha éppen elfogyott akkor teljesen lutri, hogy mikor szereznek újra.
-
karikusz
tag
válasz
police911 #305 üzenetére
mixeshoptól nem biztos, hogy ajánlanám.
Most chat-elünk velük. Kummát nem beszélnek angolul...
DHL-el rendeltük mi is. Nem azzal a mail címmel rendeltük mint ami paypal-al fizettük. Most néztem, hogy amivel regeltünk az oldalon annál nincs az order status-nál semmi, ezért kezdtünk velük chat-elni. Kiderült, hogy regeltek egy másik profilt a paypal-os email címmel, és ott van a megrendelés. Na a lényeg a lényeg, hogy kérdésünkre, hogy mikor adják fel azt írták, hogy "about 3-14 workdays". Írtuk, hogy DHL-el lett rendelve nem sima postával. Válasz: "about 3-14 workdays shipped ". Szóval a kis ferdeszemű barátaink ezt a pár szót ismerik csak, de a lényeg, hogy van chat-elésre velük lehetőség. (de minek?). Itt jegyezném meg, hogy az oldalukon ezt írják: DHL (DHL,about 5-8days). Szóval jó, hogy képben vannak.
Remélem az első kínai webshopos rendelésemből nem lesz bosszankodás
-
endurofan
csendes tag
válasz
police911 #305 üzenetére
és az 1949deal.com ról rendeltem (akkor ott volt a legolcsóbb plusz tartalék aksi, plusz tok és minden egyéb), de még nem jött meg a vámon várakozik
minideal-ről már rendeltem, minden ok volt barátom a DHgate et használja. De a tinydeal, az antelife is megbízható, de nem vagyok ebben nagy guru. Azt kalkuláld, hogy a szállítás után is van áfa fizetés. -
police911
csendes tag
sziasztok,
én már a tmallboxról rendeltem egy hónapja és most közölték, hogy elfogyott = kidobtam 33 napot az ablakon...
tudna valaki abban segíteni, hogy jelenleg honnan érdemes megrendelni az iNew V3-at?
melyik oldal a megbízható, Ti honnan rendeltétek, mit ajánlotok?már 2 hónapja akarok ilyen telcsit, ezért DHL-lel szeretném rendelni!
tudnátok ajánlani egy jó oldalt?
nagyon köszönöm előre is!
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio #302 üzenetére
Igen, sajnos nem szoftverhiba, mivel mindegyikkel azt csinálja, hogy akarok mondjuk hosszú ékezetet írni, nyomva tartom a betűn az ujjam, és vagy feldobja a választóablakot, vagy beír 6-8-10, mikor mennyi ékezet nélkülit. Meg így néha lapozok a programok között, és elindít egy-egy programot, mivel úgy érzékeli, hogy odapöttyintettem. Meg így képernyőzár nyitásánál is érdekes néha, mire el tudom húzni a karikát.
-
raulicio
senior tag
Bocs, de kínából rendeltél, mégis milyen garanciapapírt szeretnél? Maximum a fáknak ártanának ha küldenének egy papírt, amin szép kis tyúklábakkal rajta van, hogy xing bing min vállal egy év garanciát, mert mégis hova a bánatba mennél, ha a papír ellenére letagad mindent?!
Van visszaigazolásod a a rendelésről, ha gond van arra hivatkozva kell kapcsolatba lépni az eladóval és megbeszélni vele. Nagy gondok nem szoktak lenni, max annyi, hogy hónapokig tart a garis ügyintézés.
Garipapír... Ez tetszett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest