Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
kerio73
csendes tag
Ha 1.0.4 rom van, akkor felesleges variálni, esetleg egy root, ha akarsz olyan dolgokat telepíteni, de kár vele bajlódni, majd ha lesznek újabb rom-ok.
-
tutis
addikt
a mixeshop most dobott egy levelet hogy szállítás alatt a telóm. Bár még nem kaptam TN-t.
-
kerio73
csendes tag
A kérdés sosem baj.

Az EFS hez van program a google play-on beirod és kiadja, EFS backup, csak a készitett mentést, mentsd ki számitogépre hogy meglegyen. Ha ez megvan jöhet a kisérletezés, Az a baj hogy mindegyiket máshogy kell felrakni, ezt általában irják is. -
zolipapa66
tag
Tényleg érdekes...concorde 5005
[link] -
soundman1
senior tag
Romoltam már pár telefonomon, de ott ezzel az EFS-el nem találkoztam - de hallottam már róla -, így nem is csináltam meg. Örömmel venném, ha adnál - akár privátban - egy linket, ahol legalább felsorolásszerűen le van írva, hogy mit kell sorban csinálni, egy rom cserénél.
A needrom-ról már letöltöttem az összes official romot, illetve ezt az útmutatót néztem meg tegnap: http://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g
Ha akár gyári vagy főzött romot cserélek, akkor elég e szerint upgrade-lni vagy downgrade-lni, vagy kell mást is tenni?
Elnézést, ha kezdő a kérdésem, de nem akarok téglát csinálni a telóból, hanem előbb utánaolvasnék, ahogy más fórumokon javasolták. -
kerio73
csendes tag
Nyomás érzékelő??? Mozgás érzékelö?? Jo a telefon csak többet ígérnek, mint ami van, félreértés ne essék, nagyon szeretem, de többet vártam, egy picit.

-
kerio73
csendes tag
Ezeket igen, bele telepiti a rom- ba, kezdőképernyőn írja munkahely, út idő, időjárás stb, komoly .
-
RVR400
veterán
válasz
lavjaman007
üzenetére
Ment egy privi.
Többieknek hír, hogy a mai válaszlevelük szerint hétfőn adják fel a cuccot, akivel nem értekeztem priviben, annak azt mondom, hogy talán szerdáig érdemes várni mindenképpen, ha mégis csúszni akarnának, aztán lehet, hogy tolok egy refundot. Nem akarom, hogy esetleg más pénze is álljon, mert a sajátom végülis nem annyira zavar.
-
lavjaman007
csendes tag
Szia. Kb 20 perce regisztráltam az oldalra. Nem tudom, hogy ez jelent-e neked valami garanciát, de én is rendőr vagyok Sz-sz.b -ben, és halálosan komolyan gondolom a rendelést, és szívesen beszállnék a csoportos rendelésben a szükséges egyeztetés beszélgetést követően. Ha gondolod írj. Pehely Gábor r.tőrm.
-
kerio73
csendes tag
Tényleg az EFS- t mindenki mentse, tudom hogy tudjátok, de volt már rá plda hogy ellett felejtve, és az nagy baj:

-
kerio73
csendes tag
Ha root-ol vki, framaroot- al tegye, utána fel a rom manerer, onnantol nagyon joooo kiegészítők mennek föl, pl google apps, jobb időjárás, hírek stb. A rom-al nem érdemes még kínlódni, ilyenkor még csak kikísérletezik mindenki, abból pedig nem sok jó sül ki.
-
DittyCat
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Visszamentem, de nem vettem meg, mert 2 db matricát adott volna 3000 Ft-ért, úgyhogy konkrétan majdnem kiröhögtem. Így hát nem fog kiderülni
!Mindenesetre köszönöm az infót és nem adom fel. Szeretnék a munkahelyi asztalomra egy ilyet és amikor bejövök, csak odateszem a telefont és le is némul (ha jól értettem, mire való
) !El kell mondanom, hogy a telefon hasít, nem fagy szét, nem lassul be. Imádás van. A LED-et viszont még csak pirosan láttam villogni (üzenet esetén). Elég picinyke, tűhegyni kis LED. De legalább van.
-
btamas92
csendes tag
Sziasztok
Ezeket a kupon kódokat, honnan lehet szerezni? vagy hogy működik ez?
Ehez az iNew V3-ashoz tud vki minideales kupon kódot? -
raulicio
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére
egyáltalán nem buta kérdés, mert bár azt nem tudom, hogy sony tag-el működik-e, de az egész biztos, hogy nem működik mindegyik NFC tag-el. Nem vagyok a téma szakértője, szóval ez csak amolyan nesze semmi fogd meg jól.
Állítólag pont ugyan azokkal a tagekkel jó, mint az SGS 4.
-
DittyCat
tag
Lehet, hogy az évszázad legbutább kérdését sikerül feltennem: ha veszek egy Sony NFC-taget, az működni fog ezzel a telefonnal, ugye? Én úgy tippelném, hogy igen, de a mobilboltos pasasnak konkrétan fogalma sincs róla, így elbizonytalanodtam. Köszi és bocs az offért.
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Használtam az 1.03. stock, 1.04. stock és 1.04 mod romokat is és a gps mindegyikben működött és véletlenszerű újraindulás sem volt, szóval az általad leírt hibák inkább egyedi hibák lehettek, mint azt privátban is megírtam neked.
Amúgy ha stock romot kellene ajánlani, akkor én az 1.03-at ajánlanám, de akinek fent van az 1.04 és működik rendesen, annak semmi oka a váltásra. Ha meg elsőre fura dolgot csinál a frissen flashelt rom érdemes factory resetet csinálni vagy ha az sem segít újra flashelni a romot. Ezek teljesen stabil gyári romok, a date & time crashen kívül nincs jelentős hiba bennük.
A mobilnet persze szolgáltatónként eltérhet, de nekem t-mobil sim be, és egyből volt net, semmit sem kellett állítani, szóval ez inkább szolgáltató függő gondolom.
-
soundman1
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Reméljük, hogy lesz rá KitKat.

A Concord fórumán kérdeztem az ő 5005 NFC-jükre:
Kérdezném a korábbi concordos telefon tapasztalatai alapján, az amúgy elég friss androidra várható lesz frissítés(ek) (esetleg KitKat)?
Válasz:
KitKat: a tesztelőik már január óta nyúzzák a 4.4-et.
Gondolom azért hogy ki is adják
Engem is érdekelne, hogy melyik romot tegyem rá. Úgy látom az 1.0.4 az utolsó Official.
Egy linket kitenne valaki nekem, ahol a v3 rootolásáról vagy az új főzőtt romok és azok leírásai vannak. A needrom-ot találtam meg eddig, de hátha van jobb, más.
Jó lenne, ha valaki az első (második) hozzászólást szerkesztené, hogy ne tegyen fel más (se) hasonló "buta" kérést. -
DittyCat
tag
válasz
Submarine
üzenetére
Hálásan köszönöm, az Időkép működik, úgyhogy ez lesz
!Én biztos, hogy szívesen ajánlom bárkinek a kínai mobilokat, azokon belül is ezt a telefont, de ha nekem majd új kell egy idő múlva ismét, az biztos, hogy nem a hazai kínálatból fogok választani.
Szóba került már, hogy működik az arcfelismerés billentyűzárként?
-
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére

Nálam az időkép volt fenn. Az ment. Talán alapból ez is netről szerzi be az aktuális infót.Esetleg nézd meg ezt:
Rendszerbeállítások/Biztonság/App permissions
Ez sztem legyen bekapcsolva, és akkor látod mi-mit akar éppen.
Amiben biztos vagy, annak adhatsz akár állandó engedélyt.GPS-nél (azt használó appoknál) elbohóckodtam vele, mire rájöttem.
Nálam is volt már ami nem akart működni, és csak tippelek, hogy az engedélyek miatt.
Lehet pl. ha rögtön nincs engedélyezeve, utána már nem próbálkozik.
És csak akkor megy rendesen, ha allow-ra van állítva +progi újraindítás - de ebben nem vagyok biztos (nekem úgy tűnt néha előfordul ilyesmi), appja válogatja.
Próbálgasd a variációkat.
Na remélem érthető..
-
myk74
senior tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Szerintem itt segítenek:[link]
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine
üzenetére
Ahogy a 7éves unokahúgom fogalmazott: csodagyönyörű
!A kijelző tűéles, a sebesség nagyon rendben van, mondtam is a páromnak, hogy szerelmes vagyok (a telefonba)
!Letöltöttem egy Köpönyeg alkalmazást (hogy tudjam az időjárást) de nem működik. Csak pörög és kiírja, hogy N/A. Na most, ehhez GPS kéne, amit be is kapcsoltam, de nem változott semmi. Ötlet...?
-
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére
Én meg már régen nem értem, minek kell bajlódni vele, a tele bili mega giga kommunikációs eszközök korában, mikor sima mezei rádiófrekvenciás időjárásjelző-ébresztő asztali vackokhoz sem kell hozzányúlni..

Akkor a tied is ketyeg szépen!
Többieknek:
- nekem ájgyó van fenn, ami rendesen működik, mióta helyére pattintottam a hátlapot, ha "jó napja" van 8-9 cuccal dolgozik.
- szerintem itt még senkinek nincs fekete, de az amúgy is ufószín..!
- semmilyen romon nem kell agyalni, nekem még gyári 1.01 van, azon sincs semmi hiba.. -
andrasxx
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Nem tudom mi a gondotok a gyári rommal?
Nekem már 3 hete megvan és nincs vele problémám, 1.04 rom van rajta gyárilag. GPS autóban 10 másodperc alatt poziciót talál. Szobában, ablaktól kb 4 m-re is gond nélkül poziciót talál kb 20-25 másodperc alatt.
Nincs óra problémám. Az akku töltés olyan, amilyen.. ezt aláírom. Nálam 88%-tól felugrik 100-ra és ez a rész valóban gyorsan le is esik. Nap végére töltés nélkül 20-40% közé esik le. De használom is...
Ugyan ezzel a használattal a Jíayu G3s 40-50% közé merült nap végére (2750 akku). Én úgy gondolom, hogy korrekt a Inew V3. Képekkel, videókkal meg vagyok elégedve.... -
karikusz
tag
A needromos ROM-ok tapasztalatai:
1.0.3:
Az akksi csak 78%-ig tölt, stabil amúgy és minden szépen megy. GPS pikk-pakk megtalálja a műholdat.
1.0.4- Flash:
Az akksi 100%-ig tölt de baromi gyorsan merül a telefon (1 óra semmit tevés -10%) és nem megy a GPS.
Most vissza teszem. Az 1.0.1-et hátha nátha.
Valakinek van értelmes ROM-ja amit Ő tett fel, használja is már pár napja és nincs hibája? Csak mert elkérném....
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Mert nem kapcsoltad be az USB hibakeresést.
-
zolipapa66
tag
Bocsánat.
Igen a háttérképet kerestem volna...
Még1x elnézést. -
kerio73
csendes tag
Igazából nem is fontos,úgysem álltja az ember az időt, én is framarot, a legjobb.
-
Submarine
senior tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Hali!
stag, deer, stag in snow - gúgöl/képek - meg hasonlókra rákeresel, és még szebbeket is találsz szvsz.
Vagy ha ez gyári háttér a WayteQ Talk 5H -ben, akkor a itt a fórumában rákérdezel, és elkéred!
Jó szórakozást!
-
silver10
aktív tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Tapasztalatom sz. ha be van kapcsolva a telón az USB debug mode és nem fogja valami tűzfal akkor látnia kell. Mert ehhez még ADB driver se kell, mivel más porton. komnunikál az MTK D.T. mint az SP F.T.
-
ctibor
senior tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Csak jelzem, a telefon a képen NEM iNew V3, így nem nagyon értem, miért tőlünk vársz segítséget...
-
ctibor
senior tag
"Kinek mi a tapasztalata rom, - téren?? Én az 1.0.4. -es módolt rom- ot használom, de a dátum, es idő beálitáson kívül nincs hiba"
Nekem szintén a legújabb, 1.0.4-es, de a módosítás nélküli, gyári firmware van rajta, (már azzal küldték).
Nem is akarom egyelőre cserélni, mert teljesen jól működik.A. time/date bug-ot is megoldottam. (Tulajdonképpen feleslegesen, mert a telefon első bekapcsoláskor rögtön leszedte a hálózatról a helyes dátumot és időt, tehát nem is kellett hozzányúlni, de amikor megtettem, jött a crash, Ugyanakkor a teló ettől még működött tovább gond nélkül, és a helyes dátumot/időt mutatta.)
Azért zavart a bug léte, így rootoltam a telefont, feltettem a Xposed frameworkot és a GravityBox-ot, amivel javítani lehet a hibát. Emellett sok más finomhangolást tudsz csinálni vele.
Ja és az itt említett root módszerekhez: a Framaroot-nál szerintem nincs jobb és egyszerűbb. Feltelepíted, egy rábökés és kész. Ráadásul szükség esetén csinál unroot-ot is. (Persze, nem mindegyik telóhoz jó, a másik készülékem, az Alcatel Idol X nem volt hajlandó engedelmeskedni a Framarootnak...)
-
DittyCat
tag
Megjött. Szerelmes vagyok! Ez egy csoda.
Oké, a hátlap elég vékonyka, a hozzá adott tok meg tényleg vicc kategória (van aki ezért fizet 10 dollárt???), kartonpapír vacak, de a telefon csodaszép. A kijelzője fényes, erős, tűéles.
Telenoros vagyok és MŰKÖDIK a 3G, plusz a telefonálás is, egyszerre! Féltem, hogy nem fog. Az internetbeállításoknál a 3G mellett beállítottam a hálózatmódot, hogy GSM/WCDMA - nem lehet, hogy ha itt csak a WCDMA van beállítva, akkor nem működik a GSM?
Imádom...

-
kerio73
csendes tag
Szia mindenki.
1 hete nyúzom, telenoros, vodás karival egyaránt, 2g, 3g, simán megy.Esténként töltöm, de ezt az előző telon is kellet, rootoltam, felesleges progik le, igy most egy napot simán bír. Kinek mi a tapasztalata rom, - téren?? Én az 1.0.4. -es módolt rom- ot használom, de a dátum, es idő beálitáson kívül nincs hiba.
-
wvzsolt
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Szerintem ez az :
http://mobilarena.hu/teszt/wayteq_talk_5h_olcso_tank_tuzerseggel/bevezeto.html
-
Vjankovics82
senior tag
az mtkdroidtools miért nem látja a telót?
rootolás az egyből sikerült a framaroot programmal!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem haragszom. Nem olyan fából faragtak
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t:
2012. szeptembere vagy októbere óta vagyok "vevője" a MiniDeal-nek. Azóta jött össze az a rendelésszám, amit már említettem. Minden esetben volt is raktáron az "In stock" állapotú termék. Minden esetben legkésőbb másnap, de volt olyan, hogy az időeltolódás miatt még aznap postázták a csomagot. Minden esetben rendben megérkezett és az volt benne, amit rendeltem. Számomra ez elég reprezentatív.
Meglepő módon pedig létezik náluk olyan felirat is, hogy "Out of stock".
Nem csak az az üzlet a kínai shopoknak, hogy előre fizetsz, hanem az is, ha a vevők ne keltsék a rossz hírét.Azt én nem zárom ki, hogy volt, akinek nem jött be egy rendelés. De ezen az alapon pl. a Pandawill-től, Focalprise-tól már senki sem rendelne (a Fastcardtech-et nem is említem), mert ott aztán vannak kacifántos esetek. Szóval ennyi. Engem nem tudtok eltántorítani, mert a fentiek miatt továbbra is "kedvencem" marad a bolt.

slezakimi: Miután a Xiaomi Hongmi nem kellett senkinek, hogy ne álljon két telefonban a pénz, elkezdtem árulni a THL T100s-t. Láss csodát, a nyolcmagos, fullHD-s készülékre hamar lett vevő. Aztán másnap elkelt a Hongmi is. Így kezdtem a V3 felé pillantgatni. Kíváncsi vagyok rá, de lehet, hogy lesz még T100s-em.

-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
megjött ma a teló! rom csere meg ilyesmi tesztelgetés!

nagyon jól néz ki a teló meg vagyok elégedve és elég gyors is!
-
slezakimi
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem aggódok hidd el
Nem szokásom, mint ahogy a Mixeshopnál se teszem.Több mint 2 hete áll egy rendelésem,ugy hogy most is kinn van az In stock.
Mindennap "kulturáltan" megkérdem mi van
Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg típus sem, mint ahogy más véleményét se szoktam megkérdőjelezni.
Ám mint mondtam ez nem az a fórum ahol erről kéne vitázni, bár ahogy néztem mindegyikbe van egy megmondó ember
Részemról lezárva, hisz ugy gondolom ez a telefon topicja.Talán arról kéne eszmecserét folytatni.
Peace

-
zolipapa66
tag

Ezt a képet keresném, ha tudnátok segíteni. -
raulicio
senior tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Ki mondta, hogy hazudik? Maximum önhibáján kívül téved. Én készséggel elfogadom, hogy pozitív tapasztalatai alapján elfogult egy webshoppal kapcsolatban, de ettől még a minideal sem különb a deákné vásznánál. Na jó, korábban már elismertem, hogy talán kicsit jobb a többinél, de a "valós raktárkészletet jelenítik meg az oldalukon" egész egyszerűen nem igaz. Mint ahogyan az sem, hogy mindig igazat mondanak. Erről teljesen meg vagyok győződve, ne aggódj!
Csak ezen a szűk közösségen belül ketten vagyunk negatív tapasztalattal. Ez nem szimpátia kérdése a részemről, pusztán ténymegállapítás.
Sanyesz:
Ne haragudj, nem gondoltam, hogy ilyen érzékeny vagy! Pedig teljesen jópofa voltam...

Béke legyen veletek!
-
thomiboy
csendes tag
Én február 25-diken rendeltem a V3-mam a Minideal-ről sima postával, mar az országban van (Romania). A korábbi rendeléseimből kiindulva, mind a Minideal-ről, úgy hétfő kedd környékén fog megjönni. Nekem is eddig csak jó tapasztalataim vannak Minideal-el kapcsolatban, de ez mint sok más dolog subiektiv, minden ember más...
Remélem ez is átcsúszik a vámon mint az eddigiek, a román postások nem nagyon kekeckednek, rajta van hogy gift és csa
-
Sanyesz.
őstag
válasz
slezakimi
üzenetére
Ah. Hagyjuk mert az ellenzék elfogultsággal vádol. Pedig én is a saját (+ egy-két ismerős) tapasztalataimból indultam ki.

A lényeg viszont, hogy elindult a gép HK-ból a V3-mal. Ha az égiek is úgy akarják, akkor a jövő hét elején kezemben lesz a masina. Komolyan kíváncsi vagyok, mit tud majd. A G3, Hongmi, T100s után főleg.

-
RVR400
veterán
-
karikusz
tag
Ha valakinek rootolás kellene, én ezzel csináltam. Feltelepít PC-re, usb debug bepipálása a telefonon, telefon csatlakoztatása usb-n, rányomni a root menüre a programban, majd az aktív elszíneződött gombra klikkelgetni és ennyi.
Jó sokáig csinálta, nem szabad pánikba esni. Ha kész van akkor kiírja!
http://tugagadgets.wordpress.com/2014/01/09/how-to-root-inew-v3/
(csak kínaiul tud a program de nem kell kétségbe esni)
-
slezakimi
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Azt nem tudom ki pénzeli Sanyeszt.Most gyorsan megnéztem, 14 rendelésem volt Minideal.-ről.
Mindegyik időben,reklamáció mentesen ideért.Azóta is müködnek.
Szóval én se hiszek a mesékben, márcsak koromnál fogva se.Ám azért mert Neked nem szimpatikusak, attól még lehet megbízható webshop.
Előbb győzödj meg arról, hogy valaki igazat mond.-e, és csak utána formálj véleményt.
Nem mindenki hazudik. Szerintem Sanyasz sem.
Ám ez itt erősen off, csak nem értem hogy irsz valakiről véleményt, ha nem tudsz róla semmit

-
raulicio
senior tag
Alapvetően igazad lenne a töltéssel kapcsolatban, de a v3-nak pont az az egyik hibája a töltéssel kapcsolatban, hogy amikor az akku eléri a max töltöttséget, attól a ponttól kezdve hiába ír 100%-ot az akku folyamatosan merül annak ellenére, hogy a telefon töltőn van. Ezért is lehet olyat tapasztalni, hogy hosszú töltési ciklus után az első néhány % villámgyorsan leszalad.
A batterystats.bin fájl pedig bármikor törölhető , sőt új rom telepítése után még javasolják is. Ilyenkor az általad említett full feltöltés - full lemerítés ciklust érdemes végigcsinálni.
-
raulicio
senior tag
Jajj hagyd a p...ba! Sanyeszt nyilvánvalóan a minideal pénzeli, azért ilyen elvakult velük.
Én már rászóltam, de aztán beláttam, hogy a mentális egészségét az szolgálja, ha meghagyom a hitében, szóval ráhagytam a dolgot. Végül is sok gyerek hisz a mikulásban is mégis normális felnőtt lesz néhányból.
-
RVR400
veterán
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy honnan tudnék letölteni egy 1.0.1-es romot?
Valahogy az új romok nem úgy szuperálnak ahogy kellene.
Az 1.0.4-essel folyamatosan újraindul a telefon, az 1.0.3-assal meg nem akar normálisan tölteni. 2mp-enként megszakad a töltés majd újraindul. -
iamdoki
tag
Halihó!
Aksiról pár szót írnék gyorsan.
Az android rendszerben(legjobb tudásom szerint) egy külön fájlban van az aksi konfigja. Ez időnként változik, nagyrészt töltési ciklusok alatt. 3-4 teljes töltés kell ennek, hogy frankón beálljon a ketyere. Szóval érdemes végigjátszani néha azt, hogy a telefont full lemerítjük, 1-5% közé, majd bekapcsolt állapotban hagyjuk tölteni legalább 10 órát. Aztán amikor ez letelt, töltő lehúz, telefon kikapcsol, és megint töltjük 2-3 órát. Ilyenkor elméletben az akkumulátor telítődik. Ezzel órákat lehet nyerni, és az akkumulátor élettartama is maximalizálható. A tabletem az elején nehezen állt be, pedig egy jóval ismertebb gyártó terméke
Használatról!
Ha egész nap nyomkodva van, ahogy annak szerintem lennie kell, akkor is ki lehet néha lőni az épp nem használt dolgokat. Gondolok épp arra, hogy mondjuk egy szókeresőhöz nem kell wifi
Aki meg csak telefonál, és sms-eket, maileket küld és fogad, vannak aksikímélő szoftverek a playen, amikkel kitolhatják az üzemidőt. Csak utána kell olvasni. Én az Advanced Mobile Care nevű gyöngyszemre esküszöm, de ezt embere válogatja.Navigáció!
A playen megtalálható a Sygic nevű navigációs program, nekem tökéletesen működik a jelenlegi kölcsön kapott Sonymon. Tudja azt, amiket a tört navigációs szoftverek, de olyat ugye nem használunk, mert nem szabad
Sim kártyákról, és azok hibáiról!
Ha egy Sim kártya idősebb 5 évnél, akkor érdemes cseréltetni! Elméletben a szolgáltató ezt díjmentesen meg is kell tegye, erre jogszabály kötelezi őket. Ezt onnan tudom, hogy nekem eldobálta a telefonom a hálózatot, random kikapcsolt a telefon, és hasonlók. A harmadik sikertelen szervizeltetés után egy szemfüles kolléga a Telenornál közölte velem, hogy meg kéne próbáljuk a Sim kártya cseréjét. Mivel 9 éves kártya volt, ingyen cserélték, és minden problémám megoldódott. Szóval akinek 3G, hálózateldobálós gondja van, próbálja meg a kártyacserét!Több okosságot nem tartogatok mára, de ha olvasok még valamit, amihez hozzá tudok szólni, akkor megteszem!
További szép napot minden kedves fórumlakónak!
Üdv!
Doki -
kmarci25
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Aszonta Emma, hogy "Yes we have it!". Én hiszek neki, a képen olyan kedves arca van...

-
kmarci25
veterán
Tudtok arról infót, hogy melyik üzletben van raktáron telefon? Lehetőleg olyan bolt érdekelne, akitől rendelve két hét alatt ideér...

-
Leleményes
tag
Én inkább beleraktam a tokba, vetkőzésnél, főleg gyorsabb tempóban hajlamos kiesni a zsebemből. Már kétszer előfordult.
Feldugtam a töltőre 10% alatt, majd fél óra múlva látom, hogy feltöltve... lehúztam, majd vissza, de nem volt hajlandó tölteni, az elemben nem volt "villám".

-
pitchman
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Szia!
Azért ne örülj annyira, bár lehet tényleg megúsztad.
Én tavaly rendeltem egy UMI telót. Meg is jött, asszony vette át. Vámot nem szedtek be, majd egy hónap múlva csöngetett a postás, hogy nem volt e vámos papír a csomagon. Mondom nem volt. Mindenképp ki akarták fizettetni. Most ott tartok, hogy küldött egy ajánlott levelet a Posta. Mellékelték a vémhatározatot, amin ugyan csomag szám szerepel, viszont semmi olyasmi hogy ez engem terhelne. Valamint ÁSZF-re hivatkoznak hogy a díjakat egy éven belül követelhetik. Persze nem fizetem be a mellékelt csekket, mert ugye az ÁSZF nevében is benne hogy szerződési feltételek. Meg is reklamáltam a Posta panaszkezelésen, hogy ne zaklassanak, mert én nem adtam fel semmit és semmilyen szerződésben nem vagyok velük, ráadásul a saját ÁSZF-jükben van, hogy a szolgáltatás a feladó és a posta között jön létre. Egyébként meg ha utólag is behajtható ez a dolog akkor miért kell átvételkor kifizetni a vámot? Választ persze nem írtak azóta se én meg letojom a dolgot. De azért nem árt résen lenni...
Bocsi az OFF-ért
-
cs.j
csendes tag
Mindenki írja, hogy a navi milyen gyorsan pozicionál.....
Ez egyrészt örvendetes, de mégis, felmerült bennem a kérdés: van a telefonban navigációs szoftver? Hogy és mit használtok?
(bocs, ha túl "hülye" a kérdés....)
-
mike969
újonc
Sziasztok! A szerkezet 2 napja nekem is megjött. Még ismerkedek vele, annál is inkább hogy egy céges BlackBerry Torch 9800 után új élmény. És valóban az! Nem vagyok egy mobilhajhász, ez is azért van mert k.rvára megfogott a kinézete.
A szállításról: 1949-ről rendelve, ahol a srác korrektül közölte hogy kevés a készlet, és az első széria hibái miatt mindet tesztelik. Jan. 11-én kifizetve, SG post, Jan. 25-én feladva, márc. 3-án kezemben. Annak rendje szerint áfázva
.Rom 1.0.4., eddig hibátlan minden (talán némi nyelvi nehézség akik angolt nem komálják, a menüben néhány sor angol magyarra állítás után is). Még belakom, de pl navi nálam cc. 10 mp alatt pozicionált, a szerkezet mint a villám minden tekintetben, külső gyönyörű (a hátlapot kivéve, de együtt lehet élni vele), aksi meg annyi amennyi. Bb is minden este töltőn, így ez nem fura ebben sem, együtt kell élni eme újvilági renddel. Kamerát pár kép erejéig néztem, azt is este, no nem canon tükrös minőség, de telókhoz képest korrekt, rengeteg extra lehetőséggel.
Némi megjegyzés a csatolt kütyükről, az ajándék flip tokba nekem sem akaródzik beragasztani, pláne fehér is. talán feketébe esetleg majd...., az oldalon felkínált autós töltőből rendeltem hozzá 1-et, na ha a telót félbe vágnám bele is férne. Ipari hulladék kategória.
Viszont egy kérdés, autós töltőkről mi a vélemény? Megbízható szükség esetén?
No, ha valamin megakad a szemem/kezem jelzem. -
raulicio
senior tag
-
tfalcon96
aktív tag
v3off kuponkóddal 172 USD az Inew V3 az antelife-on.
-
ropogós
tag
válasz
btamas92
üzenetére
Vedd meg nyugodtan.
Aljzat mindenhol van, vész esetére meg szerezz be egy akkupakkot.

Az akksit pár óra intenzív netezéssel leszívod...de cserébe úgy megszereted a telót, hogy nem fog izgatni a sűrű töltögetés.

Én a 3300mAh-s Razr maxx-et is 2-3x töltöttem egy nap.
Eszköz, erre van, használd...
-
tutis
addikt
teló megrendelve a mixeshoptól EUEXP1 kóddal.

-
Steelers
senior tag
A garanciáztatás hogy működik? Soha nem volt dolgom kínai webshopokkal, úgyhogy fogalmatlan vagyok a témában. (és kicsit bizalmatlan is)
-
Beus33
újonc
Tegnap végre megjött az én telefonom is.
Én nagyon megvagyok elégedve vele. Semmit nem csináltam vele, Telenor-os kártya be, és minden működik.
Térerő van, GPS van, mobilnet van... Nekem minden flottul megy
Olvastam a hozzászólásokat, hogy vannak problémák, féltem is egy kicsit, de hálistennek minden jó.
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Én is pont ezt gondolom, hogy +150-200mAh annyira nem számít. Nem tök mindegy, hogy este 10%-on vagy 20%-on teszed fel a töltőre? A másnapot sehogy sem bírja ki töltés nélkül... (jó persze egy-két nagyon spéci esetben lehet, hogy számít, de azért az átlagnak baromira nem.
Egy min. 3000mAh-os akksi már olyan többletet adna, ami számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4657
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Eladó
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A rendelésednél az oldalukon látni fogod, de az alap e-mailben a comments for your order sorban is szerepel. Én kaptam egy külön e-mailt, mely szerint két pakkban küldik a telókat, úgy biztonságosabb nekem is meg nekik is.

!

Nemá...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)