Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Mindenki csak V2-E-vel tud találkozni, szóval teljesen irreleváns, hogy mi a különbség. Piacra az E változatot dobták. 1-1 darab lehet, ami szoftveresen sima V3-nak írja magát, de ez max pár db lehet.
Hogy tovább bonyolítsam a kérdést, van belőle V3-C változat is, de erről aztán tényleg semmit sem lehet tudni.
Amúgy maga a telefon V3, ezért ez van a dobozokon. A betűjel inkább lokalizációt jelölhet, mint bármilyen eltérést a HW területén. -
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
-
RVR400
veterán
A garanciát nem hiszem, hogy bármilyen szinten befolyásolná (még itthon sem szarakodnak, hogy ki vette a telefont, és ugye ezek még számlát sem adnak, hogy esetleg azzal problémáznának). A refund benne van a pakliban, de remélem, hogy erre nem kerül sor, mivel most érkezett szállítmány szerintem mindenhová.
Vjankovics: Holnap már leadom a rendelést, amint az utolsó jelentkező által utalt összeg megjelenik a számlámon. Egyelőre többet nem mernék bevállalni, így esetleg egy második kört valaki megejthetne, aki biztosan rendel. Ha nem jön össze, akkor megszervezem én, csak hülyén fog kinézni, hogy én már magamnak nem rendelek, csak szétdobálom a csomagokat az embereknek.

-
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Ahha szokásos vakítás.
Na rootolás, és most kérem a szájbarágós részt:
1.9 leszedve, telepítve, eddig ok.
Elindítva. okInstallSuperSU vagy váltsam át Unrootra (én ezt tenném mivel ezt akarom - csak attól még nem vágom)
Azt olvastam hogy sfbukfenc írta: "Barahir" lesz a jó.
És gondolom majd arra kell bökni.
Szóval?
-
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Látom én is ezeket, csak egyelőre nem akaródzik beleturkálni..
didros:
Az enyém is V3-E
Ez akkor a régebbi kiadás, vagy szoftver miatt, vagy mi?
Minden paraméter a kezdő h.sz. -belivel egyezik.
És a kameránál a maximum választható 18mpx-et ír (5-8-12-18), de behatóbban nem törődtem vele.
Ez is valami szoftizé lenne? -
Unsign
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Framaroot 1.9 telepítés után egy kattintás.
Nálam is V3-E van a típusnál -
Makkapakka
csendes tag
-
didros
senior tag
Mi a különbség V3 és V3-E típusú készülékek között?

-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Ilyet én is tapasztaltam, amikor a legfrissebb Clean Master volt fenn.
Visszatettem a 3.8.6-ot (az új amúgy is tele lett bacva bjusziságokkal.)
SD Maid lenne jó takarítónak, csak ahhoz még rootolni kellene.Azóta nem tapasztaltam, úgy hogy szerintem szoftverhiba volt.
Más is okozhatja, vagy pl. engedélyek között is szétnézhetsz.
Ismerni kéne a rendszert.Ezt a "gruppen rendelősdit" nagyon jól kifundáltátok, gratula!
Én is sajnálom kicsit, hogy túl vagyok a vételen. -
DittyCat
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Ja, hogy erre még fizetni kell...? Hmmm... sebaj, akkor is megéri. Nagyon szép telefon (az árát meg úgyis szülinapi ajándékként kaptam).
-
Unsign
tag
Megjött a szilokontok . Szebb nem lett tőle, de funkcióját ellátja, passzol rá. Van egy kis pereme, ami véd, ha asztalra le kellene rakni vagy pofára esne. A háta recés, így nem csúszik. Kihajtható 'kupak' is van a csatlakozóknál. Remélem nem sárgul be idő előtt (ha már kínai ez is

-
junkpod
nagyúr
gratula nektek, jó csapat lesz itt

Ha valaki kieső akkor mégis szívesen beneveznék
az a 40k közeli ár nagyon jó lett
más, akku: most néztem meg és a ZTE V970-esemnek csak 1600mAh-s az akkuja, a párom ZP700-asa 1750mAh, akkor az iNew V3 1830mAh akksija nem lehet rossz választás. A V970 egy napot bír nálam, nap végére 15-30% között marad. A ZP700 simán elmegy 2 napot (mondjuk az nincs annyira nyúzva...)
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Nekem is drágább volt a pandás, ráadásul hibás is.
Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy. -
ctibor
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Az előző két telefonomat tokkal használtam (Alcatel Scribe HD és Idol X), de ezt valahogy nincs szívem elcsúfítani... Ez így szép, tok nélkül! (Ráadásul, valljuk be, a gyári fehér tok elég gagyi hozzá.)
-
Neo23
csendes tag
Nekem a telefon ha nem használom, a fekete kijelző szabályos időközönként kb 30-40 s bekapcsol pár másodperce, utánna ki. Valaki nem tudja mitől van ez?
-
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Azzal, hogy lezárod a tokot, megy aludni a teló. Ha videózol, ne zárd be a tokot...
-
Leleményes
tag
Az miért van, hogy ha videózok és összecsukom a tokot, szóval lezár, utána csak néhány másodpercig vesz még? Valahogy meg lehet ezt oldani?
-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Tegnap megjött a kicsike! A Samsung-os ismerősök csak úgy ájuldoztak! (s4 is van köztük)

Szerintem nem gáz, hogy fehér... inkább a tok vészes hogy fehér, pedig tetszik ez a flip tok.
-
Makkapakka
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekelne az én telóm az írjon,még nincs egy hónapos sem, tökéletesen működik, de én szeretnék egy feketét, valahogy nem bírom megszokni,h fehér.
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66
üzenetére
Írtam privit, egyelőre ketten lettetek a kiadó helyre, de szerintem egy második kör is össze fog jönni hamarosan.
Bár 7 db-nál is már viselhető a szálíltás, 6 db-nál ugrik egy nagyot, amit nem kellene. -
RVR400
veterán
Nah, egyelőre úgy néz ki, hogy én kettőt rendelnék, meg egyet a szomszédomnak, de mivel van érdeklődő, így nekem a második darab megfelelne második körben, így 1 hely kiadó.
Tehát a jelenlegi helyzet:
1. azerazer
2. czaczaczacza
3. a szomszédom
4. én
5. én vagy ha még ma valaki beugrik. -
RVR400
veterán
Egyelore megvan az 5,de fél orán belül osszesitek, mert talan ket 5-os rendeles osszejon. Most mobilrol vagyok.
-
RVR400
veterán
Nah, egyelőre van egy 4-es rendelés. Beszáll valaki 5.-nek? Akkor jön ki a leggazdaságosábban EUEXP1 szállítással.
-
cs.j
csendes tag
válasz
DittyCat
üzenetére
őőőőőő a Tinydeal sem rendelkezik készlettel még mindig, így tőlük még egy jó darabig várhatnád, mire feladnák a csomagodat
Nem csináltál rossz boltot szerintem - elvégre a két hét még mindig vállalható (különösen, hogy legalább már úton van az áru!)ui: Pandawill ugyanez a szitu, az utolsó előrejelzésük szerint e hétre várható a készletszint megnyugtató rendezése.. (mondjuk erre kíváncsi leszek..)
-
police911
csendes tag
regisztrálásnál ide mit kell írni?
State/Province/Region:
kérlek segítsetek S.O.S.
-
kisskaresz21
csendes tag
Én is benne lennék ebbe a csoportos rendelésbe, csak hát nincs ki rá a pénz, a telefonom nem akarják megvenni, és a pénz nélkül nem tudok rendelni.

-
RVR400
veterán
Nem gond, majd én is elkezdek hirdetni 50e Ft-ért, és úgy fogok rendelni, amikor összejön 3-4 darab, és én leszek a fasza gyerek, de simán kerestem egy telón 8e Ft-ot, míg amikor mindezt ingyen és bérmentve csinálom, akkor én vagyok a hülye.

Persze az ingyen és bérmentve kicsit túlzás, mert így nekem is olcsóbb lesz pár ezressel a teló, de így több embernek marad meg pénze, és nem én tömöm tele a sajátomat. -
RVR400
veterán
Úgy látom, hogy ez a csoportos rendelés nem fog összejönni, én kérek elnézést, hogy felvetettem...
-
Unsign
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
A cserélgetést nem biztos, hogy bírná a hátlap. Jó vékony, még át is látszik.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Nem mondanám,h gyenge az akksi,de ha sokat nyaggatod akkor egy nap...én két akksit kaptam hozzá,de nem szoktam cserélgetni.
-
Unsign
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Ha az amit láttál vagy olvastál róla tetszett, akkor nem fogsz csalódni. Akkuról nem tudok még érdemben nyilatkozni, de azért bírja gyurodest. Most kapott rendesen a két nap alatt, így lógott töltön is egy keveset

-
Unsign
tag
Első hétvége után, azt mondom, hogy nagyon megérte az árát. Első telefonom, amin nem kapásból rom cserén gondolkodom. Minden működik, ahogy kell, GPS is talál jelet házon belül, de navigációt meg nem próbáltam. Képe éles, kontrasztos, kamera sem rossz, meg a vaku sem dísznek van. Egyedül a hangja vékony egy kicsit.
G3-at újra kézbe véve bőven van különbség a V3 javára (ha valaki hasonló kategóriában váltáson gondolkodna)
Más. Aki nem ismeri az Llama programot, próbálja ki, nagyon jól lehet automatizalni funkciókat. Pl. cellainfo alapján tudja ha itthon vagyok és módosít beállításokat (Wifi be/ki) vagy éjszaka repülőmód állítás stb -
DittyCat
tag
Sziasztok!
Én az inewmobile.com-ról rendeltem. DHL-lel, gondoltam, akkor hamar itt lesz. A kis sárgák viszont 2 héttel a megrendelés után voltak képesek feladni, a mai napon. Egy héten belül elvileg érkeznie kell. Kicsit bánom, hogy kifizettem az extra gyors szállítást, miközben így is 3 hét mire megjön. Inkább rendeltem volna Tinydealről, már itt lenne... Na sebaj, a lényeg, hogy JÖN! Összesen volt 50ezer, a szállítási költséggel együtt. Nagyon várom, hogy megjöjjön. Közben bekrepált a 1,5 éves Huawei G300-am, mintha besértődött volna, amiért lecserélem. Egy ócska kölcsöntelefonnal várom az iNew-mat... mint a Messiást
! -
RVNSLDN
újonc
válasz
zoramino
üzenetére
Hali srácok!
Nekem is ilyen (mobilnet rendben, telefonálni nem lehet) problémám jelentkezett Telenor SIM-mel. Voda kártyával minden rendben. Mindkettőt a nagyobb SIM foglalatban teszteltem, ha ennek van jelentősége...
Telenornál senki nem kopogtatott még ez ügyben esetleg?
-
endurofan
csendes tag
valószínű legközelebb én is a DHL-t választom, mert ez a nyomorult magyar posta már két hete adatbekérés státuszon van, amikor régen megkapta az adatokat. szégyengyalázat február 9 óta ott van a csomag és nem történik semmi...
-
RVR400
veterán
Nah, a közös rendeléshez.
Csak olyan jelentkezzen, aki komolyan gondolja, és nem várja el, hogy én tegyek bele előre százezreket, mivel ha lenne annyi pénzem, akkor nem szenvednék vele, hogy rendeljünk többen, mert akkor megvennék egyszerre 6-ot, és ha csak 50-ért továbbadnám, már keresnék 8e Ft-ot darabján.
-
raulicio
senior tag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Nincs ezen semmi meglepő. A srác előre bekéri az áfás árat, aztán megrendeli kínából. Mi ezen a biznisz a vásárlónak?
-
silver10
aktív tag
Ezt a Mixeshopot meg úgy válassza bárki, hogy többen is jártunk így. Csak ,ha nem számít valakinek ez a packázás... Máshonnan meg 8 napon belül simán meghozta a DHL(külföldi rendelések topik) Vagy nincs készleten amikor ezt nem is jelzik, vagy más sumákság van.
-
silver10
aktív tag
Na a 3. unszoló E-mail után átváltott a státusz "shipped"-re. Leelenőriztem a DHL TN-t is, rendben van. Végül is a rendeléstől számítva 10 nap után elindult. Már csak a tartalomnak kell majd egyezni Abban már bízok, hogy az rendben lesz. És várhatom türelemmel a drága jó vámos bácsik ügyintézését

-
Sir Csimbók
tag
Köszönöm a tippeket a rendeléssel kapcsolatban, meggyőztetek.
-
Gaabe
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
+50$ áfa
-
tfalcon96
aktív tag
minideal-en 180 USD az iNew v3 + 16 USD a DHL.
-
junkpod
nagyúr
válasz
vizslakutya
üzenetére
nem vitatkozni akarok: 2 rendelésénél is már 45300HUF (USD=227), azért ez 8000HUF különbség az 53 ezerhez
a vizslás mondatoddal
egyetértek -
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka
üzenetére
Én is, pedig amúgy tényleg nagyon meg vagyok vele elégedva. A Swiftkey-t, ha felrakom, akkor pl egész jó, mert ott feladja egész jól a szavakat, de SMS-írásnál az sem jó, mert ott fordított ékezetet kell írni, hogy ne legyen belőle MMS, ha kicsit sokat ír az ember.
Meg ugye így a nyitóképernyő is vicces tud lenni, meg a widgetek arrébb rakása, ikonok törlése is meg tudja izzasztani az embert.
Írtam most pandáéknak, kíváncsi vagyok, hogy mikorra reagálnak. Ezért lenne jó minél hamarabb lezongorázni a többes rendelést, hogy ne legyek teló nélkül addig sem. Mondjuk itt van az elődje, de arra is lenne már vevő.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
sandorwat
üzenetére
Hát az NFC az amolyan cifra nyomorúság, mert nekem akár nem is lenne, mert fizetni nem lehet vele,másik készülékem meg nincs,de még az ismerőseimnek se,amelyik NFC képes.Azért előbb-utóbb biztosan felrakok egy újabb romot, de itt már nincs akkora külömbség mint a gyömbérkenyér-jégkrémszendvics ill. zselébab között. Í
-
sandorwat
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Pl az nfc javul. Nekem az adatátvitel része nem ment rendesen. Először 1.0.3-ra frissítettem, majd costum romot raktam fel. Smartdigin van fent több verzió, igaz támogatni kell az oldalt, de gyakran jönnek a frissítések. Sokkal szebben szól a füles, kit-kat launcher+ sok dolog beemelve a kitkatból. Csak recoveryből telepíthető. Akinek van kedve nézze meg, én nem bántam meg.
-
vizslakutya
senior tag
Teljesen mindegy miket raksz még rá, az általam linkelt helyen 53000 tokkal-vonóval, Euexp-nél minimum hármat kell rendelni,hogy 45000 legyen ,ha csak 1-ről van szó,akkor meg nincs is számottevő különbözet (218 USD = min 50500) ,ez itt van egy hét alatt,ott nem tudom mennyi a szállítási idő,de mivel mindenki ott rendel ahol neki tetszik,így felesleges eszmefuttatás ez itt,a lényeg az,hogy ez egy szuper telefon és nagyon megéri az árát
-
junkpod
nagyúr
válasz
vizslakutya
üzenetére
Az euexp olcsobb mint a dhl, az afa ugyanis a szallitasra is rajon.
-
RVR400
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
Na igen, ez alapvető kérdés. Rendőrségen dolgozok, úgyhogy nem bízok senkiben.

Tehát részemről az lenne a legtisztább, ha én rendelném meg, aztán GTR-rel továbbdobnám a cuccokat, amikor megjönnek. Elvileg lehet, hogy alapból én már kettőt rendelnék, így még gazdaságosabb lehet, de ezt még egyeztetnem kell a szomszédommal.Mellékesen itt az érintőhiba.
-
vizslakutya
senior tag
Így már tiszta,én nem vettem észre,hogy a szállítás ára csökken a mennyiséggel.

(persze,most jön az,hogy miként áll össze 3 madárka és ki utal kinek és ki rendel más nevében és ki bízik meg kiben? Nekem nem éri meg a 8 ropi,megrendelem,bejön DHL-el,ki van fizetve a tréfa,nevemre jön a cucc,stb,ha egyedül rendelem sehol nem kapom meg 1 hét alatt olcsóbban )
-
RVR400
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
Várj, segítek.
3 db telefonról volt szó a Mixeshoptól EUEXP rendeléssel. Eddig oké?
1 db telefon ára=165 USD, ez is tiszta, így 3 db ára 495 USD.
3 db-nál az EUEXP szállítás 79,36 USD.
Tehát összesen: 495+79,36 = 574,36 USD.
Ergo, 1 db telefon mindösszesen: 574,36 / 3 = 191,453 USD
-
vizslakutya
senior tag
Hol is lehet venni 218 dolcsit 44 ropiért?
Megyek veszek én is egy halommal.
napi árfolyamok -
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka
üzenetére
Az 1.0.3-ra cserélj szerintem, mert sosem árt egy frissítés. Az 1.0.4 is jó, viszont akkor a teljes tárhely a telefoné lesz, így mindenképpen kell bele kártyát rakni, ha esetleg akarsz is rá másolni valamit. Amúgy nem tudom, hogy mi javul, mert én elsőre rápattintottam az új szoftvert. Más kérdés, hogy az enyémen az érintő szarakodik, azon meg nem segít a frissítés. Ezért akarok rendelni egy másikat minél hamarabb, hogy ezt visszaküldhessem a pandának. Vevő meg lenne amúgy a telóra, ha jó lenne, így ez lenne az ésszerű megoldás.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Ha megjön,ígérem,h fogok!
-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Majd tölthetnél fel róla képet.

-
junkpod
nagyúr
válasz
vizslakutya
üzenetére
Ha nincs kedved magadnak rendelni és kifizetsz 4-5 ezrest az ügyintézésértakkor ok. Egyébként meg nincs benne plusz szolgáltatás.
-
RVR400
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
Azért az 50500 Ft-os postás meg az 53e Ft-os DHL árban vastagon benne van az ÁFA meg a többi, szóval igazából ennek nem sok értelme van. Természetesen, ahogy nézem, nincs elszállva az árakkal a srác, így akár meg is érheti. De ha már magunknak rendelünk, akkor olcsóbb az EUEXP rendelés. 3 darabnál meg az a 44 körüli ár egész baráti, még ha utána itthon 1 db ezrest el is kell költeni a futárra.
Szóval, aki benne van, az dobjon meg egy privivel ,és egyeztetünk.
-
RVR400
veterán
Akar valaki rendelni esetleg még V3-at? Én szeretnék 1-et, összehozhatnánk egy közös EUEXP rendelést a mixeshoptól, akkor érné meg a legjobban.
-
kymco
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Honnan?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.

Nem csináltál rossz boltot szerintem - elvégre a két hét még mindig vállalható (különösen, hogy legalább már úton van az áru!)

egyetértek