Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Hihetetlen, hogy mindenki cserélni akar telefont és egy kp-s vevő sincs az inew-ra... Pedig tényleg jó telefon.
-
vontod
tag
Az megvan, hogyha fejjel lefelé olvassuk az INEW feliratot azt lehet látni, hogy MaN!

-
didros
senior tag
A ti telefonotok hangszórója is berezonál? Most hogy már többet is használtam a készüléket telefonhívásra, határozottan hallható ez a fémes rezonancia. Főleg akkor amikor kicseng a hívott félnél, de beszélgetés közben is megmarad. Egyedi hiba lehet ez a telefonomon vagy sem? Meg lehet szüntetni valahogyan?
(Korábban egy Xperia J-m volt, emlékeim szerint abban szebben, tisztábban hallottam a beszédhangokat.) -
soundman1
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Már beszéltük jó pár hsz-al korábban, hogy a tokban levő kis mágnes aktivizálja a flipes funkciót, ami kevesebbet fogyaszt, mint a proxymity. Teszteltem.
Azt kéne tudni melyik az a gyári alkalmazás ami vezérelve van, és azt kellene konfigolni -ilyet eddig nem találtam- vagy az inew-nak kellene lehetővé tenni, hogy a képernyőzár nélküli módban is működjön ez a funkció.
Egyébként nagyon hasznos ez a kis ablakos felület, egész sok mindent megjelenít. Így a power gombot csak akkor használom, ha az időt akarom megnézni, vagy valami bug, fagyás van, az pedig azért nem olyan sűrűn van.
Néhány sw hiba van, ami eddig mindegyik romba került valahogy, de amúgy egész jól van összerakva ez a v3 sw szempontjából is. -
RVR400
veterán
válasz
gr8tjoey
üzenetére
Felejtsük már el ezt a hülyeséget! Az NFC-nek semmi köze a GPS-hez. Levett hátlappal is ugyanúgy működik.
(#1892) mathews37: 2 hétig nyugodtan lehetsz.
Nekem múlt kedden ígértek holnapot, aztán most szerdán délután sikerült valamit feladniuk. De azt már elfelejtették közölni, hogy mi van a csomagban, mert többféle cucc is lett rendelve. -
mathews37
tag
én hétfőn rendeltem meg euexp 1 -el és azóta még nem kaptam szállitási azonosítót ... ez normális ??
-
gr8tjoey
aktív tag
-
RVR400
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Currently not compatible with non-Samsung ROMs (AOSP/CM)
-
erikkire
csendes tag
Letöltöttem egy GPS test progit, ha ki volt kapcsolva a WiFi (szóval semmi internetkapcsolat nem volt) nem mutatott semmit. De ha netet kapcsoltam (WiFi-t) talált 19db műholdat. Most akkor mit csináljak, gondolom ez nem más jele, minthogy rossz a GPS-em

-
soundman1
senior tag
válasz
messiasss
üzenetére
Nekem 1.0.4 alatt csak bizonytalankodott a Home, de most 1.0.7 alatt már volt 2× is a héten, hogy nem reagált semmit, csak sorozatosan vibrált a motor. Talán az újraindítás segíthet vagy egy romfrissítés, de majd az okosabbak ajánlanak romverziót neked.
Egyébként meg inew fjúcsőr lehet, hogy sokat nyomkodod a telót és pihentesd, mert különben hamar lemerül az akksi.
Amúgy egyik alkalommal pár órát pihent az asztalon és utána vettem észre, hogy elmúlt a Home gomb rángatózása. -
soundman1
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Ha a Biztonság/Képernyő zárolása menü alatt a Nincs-et választod nem működik a képernyő be és kikapcs! Ha bármi másra állítod -kipróbáltam-, akkor működik a flip tokos vezérlés. Nem értem, hogy a Nincs-nél miért nem működik, mert én így szeretném használni, de nem megy, pedig pont ez lenne az értelme. Én még úgy tanultam azért találták ki a képernyőzárat többek között, hogy véletlenül ne piszkáljam el a képernyőt. Ha van egy flip tok a telón, akkor pont ez hibázás van kizárva. Valaki megírhatná a kínai mérnököknek, hogy az 1.0.9-be ezt bugfix-et tegyék bele.

-
btamas92
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
egyelőre rajta van, srég lett igy bal oldalt nemtud lent zàrni,mert túl lóg.

Amùgy jó ehez bàrmilyen fólia nem? veszek hozzà univerzàlisat ràvàgom az jo nem?
-
didros
senior tag
Köszi! Egyébként teljesen elégedett vagyok a készülékkel egyelőre. Nem vagyok hardcore felhasználó, ezért nem is frissítem a firmware-t (1.0.5) hacsak nem valami nagyon kritikus hibát találok.
Holnap GPS teszt, az eddig kimaradt.
A kijelzőn egy enyhe bevilágítás alulról (sötét háttérnél látszik) illetve egy kicsit rezgős, fémes dobozhang a hangszórón gondolom normális jelenség, ugye?
-
Vjankovics82
senior tag
igen van rajta fólia!
a másik mehet tartalékba! ma nálam felvált félig mikor a farmerzsebbe raktam tiszta buborék lett az egész így úgy döntöttem leveszem! de amúgy meg minek rá gorilla 2-es üveg karcálló meg szebb is így!lenovo a660-at is fólia nélkül használtam 3 hónapig kulcs mellett és semmi baja nem volt!
btamas92 akkor fólia nélkül használod te is mi?
-
didros
senior tag
Az én telefonom is megérkezett ma RVR400 fórumtársnak köszönhetően.

Jól látom, hogy a kijelzőn gyárilag van egy védőfólia? (A feliratos matrica alatt) Tehát a dobozban található fóliát eltehetem tartalékba? -
erikkire
csendes tag
Tudnátok segíteni légyszíves? Mi a progi neve, amivel tudom tesztelni a GPS-t? Mert letöltöttem a Sygic nevű GPS-t de nem találta meg, hogy hol vagyok, stb, úgy hogy kikapcsoltam a WiFi-t. (nincs mobilnetem)
-
messiasss
újonc
Piszok szép telefon és gyors is, de az a rohadt Home gomb nekem nem reagál. Van már rá valami megoldás? ( a gyári 1.0.1 van fent )
-
btamas92
csendes tag
Amúgy van rajta 2 kìnai alkalmazás, az egyik vmi rootos cucc, alkalmazàs telepìtésnél mind2 kidob értesìtést.. azt kilehet kapcsolni vagy lehet törölni?
-
kmarci25
veterán
Nézegetem a telefonhoz kapott flip tokot. Nem ragasztottam bele, csak úgy odatettem, de nem reagált, hiába csuktam be a tokot, nem történt semmi. A kinyitásra sem reagált semmit. Be kell állítani még valamit, vagy hogy van ez?
-
btamas92
csendes tag
Ma megkaptam màrc.7. minideales rendelèsem.. beleszerettem
egyelőre úgytűnik minden működik faszàn.
(gps,nfc,otg nem próbàltam)
1.0.5-s rommal kaptam -
soundman1
senior tag
Nekem nem sikerült hozzáadni widget-et a képernyőzárra. Új alképernyőt lehet létrehozni, de a meglévő főképernyő órája alá hogy tudtál pl. SMS widgetet rakni?
Egyébként nem kell még az órát sem lehúzni -sőt csiptetni sem, ahogy korábban írtam-. Ha balra tolod a képernyőzárat a fényképező alkalmazást lehet közvetlenül elindítani, ha jobbra akkor az al-képernyőzára(ka)t, ha ilyet még nem csinált valaki, akkor valóban a + jel látható. -
gr8tjoey
aktív tag
Ez szerintem is így van, mutat mindent mint egy öreg lada benzinmutatója.
Nekem az tűnt fel, hogy az első 10-15% igen gyorsan lemegy, de pl 30%-ról 20%-ra lemeríteni kell 2 óra aktív játék. Szóval valahogy az akku töltöttséget nem jelzi jól a telefon, de ez olyan piti hiba, nem is kéne foglalkozni vele. Meg kell ismerni, és kész.
-
raulicio
senior tag
haha, kezd ez már olyan lenni, mint az acer liquidem. Ott is elég sok volt a firmware update, de ha egy dolgot javítottak, akkor kettőt elbarmoltak

Bár más kérdés, hogy az még régen volt és a community a legtöbb bugot simán javította a custom romokban.
hátha majd az 1.0.9. nyerő lesz!

-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Szerintem szarul vannak megadva a különböző feszültségértékekhez tartozó %-os értékek. Egy Battery monitor widgetet ki lehetne próbálni.
-
Vjankovics82
senior tag
Milyen érdekes tegnap este fullra feltöltöttem a telót kikapcsolva reggel bekapcsolom 81%-on van! Ez nem normális! 1.0.8
-
didros
senior tag
Nem tudom volt-e már róla szó, de fülhallgatón milyen minőségű zenelejátszásra képes a telefon? Persze nem a gyári fülessel gondoltam, hanem valami jobbal. Nagyon elmarad egy itthon is kapható Samsung-tól vagy Sony-tól?
-
Emirabdul
tag
Előjött egy érdekes problem. Nagyban nyomkodom a telefonomat és magától lezár a képernyő. Többször is ... Ma pl már 6. alkalommal...
-
kmarci25
veterán
Köszönöm a válaszokat, egyelőre mindent megtaláltam.

Találtam viszont egy ilyen appot: Light Manager
Lehet vele állítani a noti led villogását különböző eseményekhez. Több dologra is rájöttem: a led zölden is világít (eddig én csak pirosan láttam), viszont azt nem tudtam beállítani, hogy zölden folyamatosan világítson (pirosan tud).
Ha ezeket már mind ismeritek, akkor bocs, nekem ezek új dolgok... -
Emirabdul
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Csináltam factory resetet hátha. Felteszem az 1.0.8-at próba szerencse. Most az 1.0.5 van fent.
Asszony teloja lehet megmentődik. Elemeire szedtem szárítottam ...a rizses trükköt is bevetettem. Bekepacsol minden műkszik de látszik a kijelzőn hogy van valami alatta...bizonyos részeken sötétebb a képernyő. Ultrahangos mosas es remenykedunk. -
gr8tjoey
aktív tag
Ez a GPS dolog elég furcsa. Nagyon gyorsan talál jelet, és nagy pontosságot is ír (2-3-4 méter), viszont ha kocsiban használom, akkor csak a google navigation működik, a többi (pl waze) eldobálja a jelet, aztán hirtelen a szomszéd utcában közlekedek 20 méterrel arrébb, majd nincs GPS hibával áll. Ha ilyenkor futtatok GPS test-et, vagy YGPS-t, akkor megint pár mp alatt lesz stabil, és pontos pozíció.
Próbáltam sygic-et, waze-t, mindkettővel ugyanez van. Ha pl 50-nel megyek, és elérek egy T elégazódáshoz, akkor már áll a kocsi mikor még mindig 40-et ír, és megy át a prérin, majd befordulás után pár mp-cel megint az útra rakja a nyilat.
Google nav-val semmi, az stabil. A 3 betűst nem használom, mert androidon fapad, arra külön eszközöm van gurjon skinnel okosítva, stb-stb.
A waze-t sajnálom nagyon, mert ad egy olyan érzést, mintha elkerülném a dugókat, illetve bizonyos irányokból jó kis kerülőutakat tud, pl M3 - Gellért tér ~30 perc a reggeli dugóban. -
raulicio
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy az android mi alapján indexeli a képeket a galériába?
Korábban minden egyes képet belerakott külön galériákba, most meg az a kép sem jelenik meg, amit fél perce lőttem... :/
-
ctibor
senior tag
válasz
silver10
üzenetére
Igen, de én az eredeti gyári 1.0.8-ast tettem fel, az általad belinkelt ROM viszont már módosított, CWM recoveryvel van ellátva.
Ha megvártam volna, amíg a Chinaphonearena topikjában megjelenik,,,,
Na, most már mindegy. Állítólag Vroot-tal is lehet utólag rootolni és ha az megvan, akkor újra feltehető a touch recovery. De egyelőre nem tudom, hogy akarom-e, mert minden jól működik. -
diegho
nagyúr
Felejtsétek el az akksi mókolást. Vegyetek hozzá egy powerbank-et, ha kevés és bármikor fel tudjátok tölteni napközben is.
-
barany75
csendes tag
Még egy kérdés
Needrom-rol szedtétek le az új 1.08-at, vagy a hivatalos oldalról?
Mert a need-en csak 300mb a hivatalos oldalon meg több mint 600mb. -
RVR400
veterán
Vannak érdekességek. Az 1.0.8-cal tényleg fos a GPS. Visszaraktam az 1.0.7-et, aminek ugye szar volt az érintő drivere, érdekes módon, most jó... Az akkor még rootos 1.0.7 most nem rootolt, és a VROOT ugyan rootolja, de pl az MTK DroidTools-nál már nem stimmel a dolog. Viszont a GPS gyakorlatilag tud mit kezdeni az EPO fájllal, és fél percen belül látja is szépen a műholdakat, és pozícionál is elsőre.
-
ctibor
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
"- lezárt képernyőre hogyan tudok (ha egyáltalán lehet) widget-et kitenni?"
Lehet. Nehéz így leírni, de megpróbálom (megcsinálni könnyebb):
A záróképernyőn lévő gyári widgetet (óra, dátum) lefelé húzod, lényegében megnyújtod a területét, s utána már tudsz lapozni a képernyőn bal felé. Ott egy üres téglalappal fogsz találkozni, középen egy + jellel. Ha arra ráböksz, akkor felkínálja az új widget elhelyezését. De vigyázat: utána még mindig nem az újat fogad látni alapból, hanem csak akkor, ha helyet cserélnek, amihez szintén az előbb leírt elhúzós módszert használod.
Nem tudom, mennyire voltam érthető. Próbálkozz!
-
ctibor
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
"1.0.4-ről megy simán az OTA frissítés 1.0.8-ra?"
Nekem root-olt volt a telefon és touch recovery volt rajta, először abból próbáltam az update.zip-et feltenni, de nem ment. Illetve látszólag feltette, de utána csak az iNew logóig jutott el a boot, tovább soha (többször is megismételtem).
Az SP Flash Tool-al viszont pár perc alatt gond nélkül sikerült a frissítés.
Ez persze azt is jelenti, hogy:
- programokat, beállításokat elvesztettem, "lakhattam be" újra a telefont,
- root-ot és CWM-et is elvesztettem, ráadásul az új ROM nem hajlandó a Framaroot-nak engedelmeskedni, most kereshetek más módszert, de egyelőre hagyom root nélkül... -
ctibor
senior tag
(kmarci25-nek is)
Én ma frissítettem 1.0.8-ra, nekem csak FlashTool-al ment, de azzal gond nélkül. Visszatelepítettem a programjaimat, köztük a 3 betűs kimondhatatlant, kimentem a kertbe és kb. 25 másodperc múlva 8 oszlop váltott zöld színűre és kiírta, hogy kiváló vétel.
Egyszóval: ahogy korábban az 1.0.4-el, úgy az új ROM-mal is TÖKÉLETES A GPS! -- legalábbis az én gépemen.
Szerk,: nem felejtettétek el, hogy összerakáskor a hátlapot a kamera közelében kicsit meg kell nyomni, hogy halld a kattanást? Ez nemcsak az NFC-hez, hanem a GPS-hez is kell.
-
soundman1
senior tag
Én a Mybackup Pro -t használom (kinek mi vált be), ezzel szoktam visszarakni a programokat (apk) és azok beállításait (data) pl. romcsere után, de már telóváltásnál is ezt használtam. Az adatok mentéséhez és visszatöltéséhez a Root verzió is jó, az free.
Az személyes adatokat is le lehet menteni, de nem ajánlott visszarakni, mert ha a google fiókból visszatöltöd a névjegyet, naptár, mailt, kezdheted elölről, mert duplikálni fogja az adatokat. Jártam úgy, hogy utána szinkronizáltam és törölhettem PC-n a naptárbejegyzéseim, mert oda visszatöltötte a duplikátumokat is. Egyébként a személyes adatok között az android beállításokat is le lehet menteni, de romfrissítés esetén nem ajánlott azt visszatölteni, mert csak bugokat fog okozni.Egyébként én sem értem, hogy ha Playen levő korábban használt progikat letöltöm újra, miért nincsenek lementve a data-k is, és akkor az apk-val együtt a telepítés során meglenne a konfigurálás is. A Drive-omban elférne az a pár MB-nyi méret.
-
RVR400
veterán
1.0.8 alatt működik valakinek rendesen a GPS a telón?
-
mathews37
tag
Helló valaki kipróbálta már a pár napja felrakott ( faragjunk akkumlátort az inew -be) videót ? esetleg akksi tipusok amik kompatibilisek hozzá? jó lenne egy 2500mah körül .... https://www.youtube.com/watch?v=3hOZLSaOzZE
-
raulicio
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
ha egyszer hazaérek megnézem, hogy nekem milyen driver van fent 8.1-en és leírom neked. Az a baj, hogy csak arra emlékszem, hogy én is szarakodtam vele és több driver varációt is kipróbáltam, mire végül sikerült normálisan felrakni a jó drivert, de végül sikerült, szóval lehetséges!

-
Emirabdul
tag
Csajom teloja beleesett a vizbe munka közben...
És úszott is... Ez izgi lesz... -
iamdoki
tag
1.0.4-ről megy simán az OTA frissítés 1.0.8-ra? Ha igen, akkor gyári recovery-ből, vagy cwm-ből? Win8-as driverek még mindig nem jók sajnos, az advanced boot options sehogy sem jön elő nekem, így az spflash nem játszik...
-
tutis
addikt
-
-
kmarci25
veterán
Hát ez az, hogy félig már belaktam...
A legtöbb alkalmazást már letöltöttem, amire szükségem van. Pár kérdés még:
- a gmail értesítéseket nem rakja a lezárt képernyőre? Nem lehet valahogy megoldani?
- lezárt képernyőre hogyan tudok (ha egyáltalán lehet) widget-et kitenni? -
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen
üzenetére
Ebay-ről telefont egyébként sem nagyon rendelünk (én egyáltalán nem). Tipikus eset, amikor árulnak valamit, de készleten egyébként nincs.
A Fastcardtech pedig amúgy sem egy megbízható bolt, azzal nem hiszem, hogy sokat vesztettél. Lehet, hogy az ár akciós volt, de készleten nem volt, az szinte biztos.
Mivel fizettél a vásárláskor? Bár a PayPal dispute-ból kicsúsztál. TN számot legalább adott az eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
https://www.youtube.com/watch?v=PAIWcMrwBGA

Na, most már mindegy. Állítólag Vroot-tal is lehet utólag rootolni és ha az megvan, akkor újra feltehető a touch recovery. De egyelőre nem tudom, hogy akarom-e, mert minden jól működik.

A legtöbb alkalmazást már letöltöttem, amire szükségem van. Pár kérdés még: