Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
.
-
-
Vovi1
aktív tag
Uraim, azért ezt talán ne! Talán még mindíg sokan nem értik az alapokat. Az aGPS azt jelenti, hogy segítséget keres a beépített GPS vevő a mobil hálózattól, a saját pozíciójához. Ha nincs ilyen jel, akkor is megtalálja a műholdakat, csak lassabban. Az első indítás az adott terület feletti műholdak keresése miatt hosszabb, nyilván nem a kínai holdak poziciója van nálunk is. A megtalált pozíciókat menti a kütyü, ezért gyorsabb a későbbi, vagy újraindítás. AZ EPO a felettünk levő holdak adatait tartalmazza, ezért rövidebb a vele való indítás, de nem kötelező telepíteni, nem is egyszerű. 2 éve a Sony Xperia P-m Londonban egyáltalán nem talált GPS jelet, itthon pillanatok alatt ismét felállt.
V3. GPS első indítása szabad ég alatt kb 4-5 perc volt, mindenféle segítség nélkül, azóta 15-20 mp. Tetőtérben és vasbeton szerkezetű épületben egyaránt talál jelet és tartja is. Kipróbálva.
Még nem volt gondom a 3G eléréssel, Voda mobil net letöltés 7.4, feltöltés 3,9, WiFi letöltés 22.8 feltöltés 3.8 Mbps. Pedig nem Pesten élek.
-
diegho
nagyúr
válasz
bdavid1234
üzenetére
Tehát hibás a telefonod és garanciáztatni kellene. Kicsit messze van a tökéletestől.
-
bdavid1234
újonc
Üdv,
Január 16-én rendeltem egy INEW V3-at, tökéletes azt kivéve hogy nem müködik a GPS, és a 3g hálozatra nem tudok felcsatlakozni, nem igazán értek az Androidos telefonokhoz tudna valami ötletet adni hogy mi lehet a probléma és hogy kéne megoldani ?
Válaszát előre is köszönöm !
Dávid -
mike969
újonc
Estét a népnek!
Lenne egy kérdésem, mégpedig outlook-ra lementett névjegyeket hogyan tudnák feltenni a V3-ra? Van valami lehetőség mind felrakni, hogy ne kelljen egyenként átírogatni? -
kerio73
csendes tag
Ez tényleg durva, de ez van, akkor sincs még rom.
-
btamas92
csendes tag
Még nincs MIUI. tehát lesz egyébként? jóvolna

-
kerio73
csendes tag
Biztos nem.

-
kerio73
csendes tag
Szerintem felesleges, valószínű hogy a legújabb 1.0.4- verzióval kapod, ennél nincs újabb, még a főzőt rom- is ugyan ez, vagy a régebbi.
-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan nekem is kezemben lesz egy V3.
Biztosan elhangzottak már a kérdések, de ennyi hozzászólást nincs kedvem átbogarászni..
A telefonon a romot hogy tudom frissíteni, gyári vonalon természetesen.. mi kell hozzá, mit kell csinálni, és egyáltalán megéri-e, mit nyerek vele, mit tapasztaltatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kerio73
csendes tag
Mármint MIUI launcher.
-
kerio73
csendes tag
MIUI még nincs, de a launcher- el se különb, én azzal használom, ugyanazt tudja.
-
btamas92
csendes tag
Én Pénteken rendeltem meg Minideal-ről, vasárnap elvileg elhagyta a boltot, kedden megérkezett a postára (SG posta), azóta nincs hír, remélem szerencsém lesz és jövőhéten vagy azután megkapom

-
btamas92
csendes tag
Esetleg magyar bemutató videót tud vki a telefonról?

-
s4tch
veterán
Sziasztok, szemezek ezzel a telefonnal. Van erre stabil MIUI?
-
didros
senior tag
Szia! Tudsz valamit arról, hogy a Mixeshop nem küld Lenovo telefont EUEXP1 szállítással? Egy kollégám akart rendelni K900-ast fizetett paypallel, most meg megy a huzavona, mert csak DHL-el lennének hajlandóak elküldeni...
Köszi!
-
Sandpa
csendes tag
Helló mindenki! Egy olyan kérdésem lenne, hogy aki már rendelkezik ilyen telóval és budapesti. Hajlandó lenne e összefutni és személyesen megmutatni a masinát? Egyenlőre a forumos leírások alapján meggyőzött, de ha lenne rá mód közelebbről is megvizslatnám. Előre is köszönöm ha valaki megtenné. Üdv:sandpa
-
messiasss
újonc
Hali
Én is 4-én rendeltem a Mixeshop-tól és 8-án feladták. Kaptam DHL tracking számot és nézegettem ahogy Hong Kongban kering a csomag majd visszament a feladónak. Felhívtam DHL-éket és azt mondták, hogy a feladó visszahívta a csomagot
. Na erre Mixeshopal beszétem és ők nem hívták vissza és jelenleg is szállítás alatt van. 
Tudom, hogy ez nem idevágó téma, de Mixeshop-nál szerintem jelenleg nincs V3-as készleten ( persze előre kérdetem és azt mondták, hogy limitáltan de van ) és nem akarnám hogy más is így járjon. De az is lehet hogy tényleg úton van a csomag csak Tom Hanks hozza nekem egy szigetről.
-
eJeti
csendes tag
-
kmarci25
veterán
Nincs egy titkos hely, ahonnan lehet rendelni feketét?

-
Mecy_Lacee
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
Ha valakinek nem megy a frissítés, hátha segítek egy kicsit.
Itthon ismét nekiveselkedtem a frissítésnek Win8.1 alól. Végül pik-pak felment a PDANet driver, de még így sem ment a rom frissítése SP Flash Tool-al. Újabb keresés után bukkantam erre:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180436
USB driver.rar kicsomagolás után, a leírtak szerint az eszközkezelőben kijelölve az egész USB driver mappa a driver frissítéshez, a frissítő kikereste belőle a neki megfelelőt. Sikeres driver frissítés után az SP Flash Tool-al egyből felment a telóra az 1.0.4 Rom. Hallelujah!
-
raulicio
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
biztos, hogy driver probléma. lehet, hogy pont az a gond, hogy össze-vissza vannak már a driverek.
Amúgy meg nem kell nyomogatni semmit, azt nem tudom honnan vették, hovatovább minek raknak fel ilyet youtube-re segítő szándékkal.
Csak akksi ki-be aztán rádugod az usb-re és hasít. -
dpit9
csendes tag
Helló
Én egy t Mobile OS sima simmel és egy telenoros micro simmel használom a telot! Viszont sehogy nem tudom beállítani hogy amikor a t Mobile os ról hívok kiírja a számom...
Tudna nekem ebben segíteni valaki?
Előre is köszi -
iamdoki
tag
Rootoltam a telefont, épp mentem le a gyári romot. Feltölteni sajnos csak csütörtökön tudom, akkor leszek csak szélessáv közelben

-
SkyLaci
őstag
válasz
SkyLaci
üzenetére
Photsphere (gömbpanoráma) képet tud készíteni gyári vagy bármilyen más kamera app-al (pl Focal)? (úgy látom a szükséges szenzorok megvannak hozzá antutu szerint)
másik topicban olvastam hogy 10 készüléket rendelve (ha 10 ember összeáll) akkor darabja kb 40000 forint. Ezt az árat hogy kell érteni? ebben benne van már az áfa és a vám, vagy az még erre jön, vagy ez eu-n belüli rendelés és így nem jön rá semmi?
-
soundman1
senior tag
Segíts nekem, ezzel a romfrissítéssel. Egy napja próbálkozom, de valamit nem jól csinálok. Talán az MTK telóhoz az ADB driver hiányzott, ezért azt pótoltam volna ma XP-s gépen (tegnap Win8 alatt nem ment).
Felraktam volna a PDAnet-ről a v4150 MTK65xx ADB VCOM Driver-t, de hibaüzenettel unistallálja az ADB drivert. Ha az android developer oldalról letöltött MTK_Android_USB_Driver-t megadom a PDNAnetA4150.exe telepítése során, akkor már az eszközkezelőben lesz ADB driverem, de ugyanúgy megszakítja telepítést.
Aki már frissített adjon egy linket, ahol van valami leírás, mert utóbbi években nem flash-eltem telót, MTK-sat meg soha. -
iamdoki
tag
Nincs valakinek egy nem használt, gyári flip tokja, amitől megválna? Megvenném, mert eddig minden telefonomat flipben használtam

-
Az attól függ, hogy mi a cél.
Ha egyben menti le valaki, akkor még tovább kell konvertálgatni, az említett verzió használata esetén - a preloader-t kivéve - 1:1-ben visszarakható a rendszer. Ez esetben csak a preloader-t kell konvertálni.Egyben történő mentés esetén
+ nem kell számolgatni, egy hatalmas fájl tartalmazza a mentést.
- egyes fájlok (blokkeszköz-szakaszok) eléréséhez második programra is szükség van, amikor konvertálni is kellSzakaszonkénti metés esetén
+ az egyes fájlok elérhetőek azonnal, csatolható és megnézhető/módosítható/feldolgozható azonnal
- számolgatni kell. -
soundman1
senior tag
A 1.0.1 Romot szeretném frissíteni 1.0.4-re. A teló jelenleg rootolt.
Letöltöttem a needrom-ról az 1.0.4 romot, illetve az SP_Flash_Tool_v5.1343.01 progit. A http://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g oldalról a How to Inew V3 Firmware upgrade tutorial szerint próbálom megcsinálni a frissítést a Flash Tool-al, de a hangerő fel és power gomb egyidejű benyomásakor piros felkiáltójellel jelentkezik be a droid figura, így el sem indul a flash.
Segítsen valaki, hogy tudok offical rommal frissíteni. Egy linket is megköszönnék, ahol van valami leírás. -
andrasxx
tag
Lenne egy kérdésem...
Lehetséges-e valahogy beállítani, hogy a hangerő gombbal lehessen fényképet készíteni?
JIAYU G3s-nél nagyon kényelmes volt ez a funkció. Jó lenne itt is így használni!
Gravityboxban nem találtam semmit erre vonatkozóan... Tud valaki erről valamit? -
cs.j
csendes tag
Nagy örömömre ma meghozta a postás a csomagot!

Elsö meglepetésre az ígért pót akksi helyett fehér flipes tok lett az (egyik) plusz ajándék a csomagban. Miután ezért nem is kellett fizetnem, nem tudom van-e értelme reklamálni - szerintem nincs (enélkül is simán itt rendeltem volna meg a V3-at) Második meglepetés a Users Manual, amit szerettem volna angolul megtekinteni, cserébe úgy néz ki a vártnál kedvezöbb alkalmam nyílik ismerkedni az amúgy meseszép kínai írásjelekkel..

Aki angol nyelvüt kapott kérem nyugtasson meg magától értetödö lesz minden benne!

Egyelöre feltettem tölteni, így azon túl, hogy 54%-ról indult a töltés, egyelöre több tapasztalattal nem rendelkezem..
-
-
pitchman
csendes tag
Minden esetre figyelem a cuccot, mert jópáran rendeltek a fehérből. Nekem még az a gyanúm, hogy azért adja ilyen olcsón, mert nincs feedback score-ja és gyorsan akar sok jó értékelést. Vagy ez totál baromság?
-
pitchman
csendes tag
Sziasztok!
Aliexpress-en találtam 90$ körül ilyen telót. 1-2 eladó esetében még átverésnek ítélném, de van 100-110-130$ körül is. Szerintetek para onnan rendelni? Vagy van esély, hogy el is küldik?
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv.: Pitchman
-
iamdoki
tag
Azt tudom, hogy ezek a számok nem valósak, de az eddigi romokban 13 volt azt hiszem a maximum, gondoltam ez is egy különbség lehet

A mai éjszakámat rászánom a dologra, valahogy csinálok egy mentést, a linkelt módszer tetszik, végigzongorázom. Aztán töltöm is fel, remélem tényleg stabilabb ez, mint sokaké, akik panaszkodtak rá
-
tutis
addikt
-
iamdoki
tag
Ha valaki esetleg tud valami okosságot arra, hogyan tudnék a jelenlegi rendszerről csinálni egy teljes mentést, hogy esetleg mások is felrakhassák a telefonra, az kérem írjon ide, vagy küldjön egy privát üzenetet. Ha lehetséges ezt rootolás nélkül megcsinálni, akkor azt preferálnám, mert annyira nem akarok egyelőre belenyúlni semmibe, mivel pöpecül működik minden
De végül is értetek bármit, ha rootolnom kell, akkor sem fogok a falnak szaladni 
- Nincs eszméletlen gyors merülés (Sony Xperia S-em gyorsabban merült ugyan ilyen kapacitású akksival)
- Nincs Date & Time crash, simán működik ott is minden, bár ezt csak azért néztem meg, mert érdekelt.
- GPS, WiFi, adatkapcsolat, bluetooth működik rendesen, semmi hiba velük.
- Ami viszont nekem szemet szúrt, hogy a gyári kamera app-ban 13 megapixel helyett 18-at ír ki. Nem csak az antutu ír ilyen nagy értéket. -
kerio73
csendes tag
Hali.
Tud vki megoldást a telenoros bakira??
2 készülék van a családba, az egyik normálisan megy egy telenoros, vodás karival, a másik, csak 2g-n telenorall, ha nincs megoldás legfeljebb veszek egy vodás feltöltö kártyát.
-
iamdoki
tag
Halihó!
Ma végre az enyém is megjött. iNew V3-E 1.0.4-es rommal. 55%-on állt az aksi, amikor bekapcsoltam, majd 20 perc intenzív tesztelgetés, és csodálat után 52%-ra merült az aksim. Most bő 2 órája töltöm, még csak 91%-on van, de szerintem a merülés sem lesz olyan veszélyes vele. Ha netán ez valami javított rom, és nem lépnek fel nálam az itt leírt hibák, akkor majd valamivel lementem, hogy mindenki felrakhassa magának a romot.
Amúgy penge a telefon, abszolút korrekt
-
Vanek25
tag
sziasztok!
Aki most szervez tömeges telefonvételt, pls vegye fel velem is a kapcsolatot
köszönöm! -
SkyLaci
őstag
Photsphere (gömbpanoráma) képet tud készíteni gyári vagy bármilyen más kamera app-al (pl Focal)? (a szükséges szenzorok úgy látom megvannak hozzá)
-
SkyLaci
őstag
sziasztok
másik topicban olvastam hogy 10 készüléket rendelve (ha 10 ember összeáll) akkor darabja 40000 forint. Ezt az árat hogy kell érteni? ebben benne van már az áfa és a vám, vagy az még erre jön, vagy ez eu-n belüli rendelés és így nem jön rá semmi? -
-
tutis
addikt
Na most kicsit elkezdtem izgulni.
EUEXP1 kóddal rendeltem 2 telefont, ami azt jelenti hogy akksival kell jönnie.
Viszont EUEXP2 kódot igazoltak vissza, ami azt jelenti hogy akksi nélküli???!!!
Volt már valakinek ilyen a mixeshopnál? -
hun_gery
aktív tag
válasz
karikusz
üzenetére
Köszönöm az adatokat!
@(#1007) Submarine: ha felállítod egy asztalra az akkut, akkor annak bizony nem hosszúsága, hanem mélysége lesz... (emlékeim szeirnt, ha a fenti módszerrel vizsgálod a tárgyat, akkor bizony a "Z" tengely mélységet jelöl. De a lényeg az, hogy vannak méretek, ez volt a lényeg)
-
hun_gery
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is Vodás vagyok, vidéken is élek, nekem sincs gondom a vodás nettel, ugyanott van 3G-m és ugyanott nincs, ahol annak idején az LG O3D-vel.

. Na erre Mixeshopal beszétem és ők nem hívták vissza és jelenleg is szállítás alatt van.