Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Nem neked írtam a kényszeres írást, csak nem akartam mégegy hozzászólást gyártani hozzá.
Próbáld meg a párosítást először az egyik készülékkel, ha nem megy akkor a másikkal. Nekem elsőre ha jól emlékszem párosította de valahogy nem találta (fotót akartam átküldeni: 6230i-V3). Töröltem a párosítást, majd a másik készülékkel párosítottam. (hogy melyikkel lett jó arra már nem emlékszem) Csak másodjára lett jó nekem is.
-
karikusz
tag
Ma teszteltem a bluetooth-ot. Be kell kapcsolni, hogy mindenki lássa a telefont. Alapból csak a párosítottak láthatják, de nekem a párosított eszköz sem látta. Szóval állítsd be, hogy minden eszköz láthassa.
Ha megoldható akkor a kényszeres írók ne írogassanak már a fórumba segítség gyanánt, amikor halvány kuka gőzük sincs arról, hogy azt a problémát, hogy kell megoldani, mert csak gyártják a hozzászólást és nem segítenek annak akinek problémája van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro FX570
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest