Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelgood
tag
válasz
Cyberpunk #14117 üzenetére
Sajnos nincsen rá igény hidd el. Ez látszik is, felbontásban visszafele fejlődünk, egyre kisebb felbontásokat kapunk, és az átlag juzerek rohadtul nem nézik ezt, csak hogy JAJ DEJÓ CSILLOG VILLOG A GÉP, OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :ultracukifej:
( sajnos a vonaton pont kihallgattam egy ilyen beszélgetést
)
Manapság átlag felhasználókat nem érdekli semmi egy laptoppal szemben, csak csillogós legyen aztán kész. ( nem csak a kijelzőre gondolok, hanem hogy a gép minden részre gyűjtse az ujjlenyomatokat stb. )
Egyes emberek annyira igénytelenek a gépeikre hogy csak csodálkozni tudok néha, mikor leszedtem a matricákat az X200ról ( Vista, C2D, Wacom Penabled, Energy Star ) szabályosan hülyének voltam nézve: "minek azt leszedni, jó helyen van az ott"
Pedig hát itt szerintem mindenki tudja, hogy 1-2 év után hogy néznek ki ezek a matricák, illetve milyen az mikor ennyi idő múlva szedődik le.
-
brd
nagyúr
válasz
Cyberpunk #14117 üzenetére
Mert valahogy úgy vannak vele, hogy a konzumidiótáknak jó lesz így is, a többiek meg nem vásárlóerő. Sajnos egyre hülyébb hely ez a világ.
Én sokszor fizetnék is külön a minőségért, de egyszerűen nincs miért fizessek, mert minőség nincs, bizonyos téren, pedig a technológia meg lenne rá (vagy egyszerűen olyan nevetséges összeget mondanak, hogy annyiért már én is összehekkelem magamnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest