Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
(#69566) ivana: Jelenleg integrált Intellel használom. A winsat crash a switchable driver felrakása után volt, olyankor gondolom atira vált. Rövidke aida stress 10 perces egyik vga karin sem crashel. Kicsit random kékhalál, most ram kivesz, bekapcsol, asztalon "jött". Máskor böngészés közben pl...
BIOSban minden ilyen engedélyezve volt, switchable detection, switch vga, elsődleges az internal... minden pwr manager driver, power manager, switch vga driver fenn van... lehet jobb ha újrarakom, mert valami ott borult meg amikor a winsatot crashelte... 10 percig nem csinált semmit, gombbal kinyomtam. Azért 10 percet ott mg sosem állt nekem.
*sys update-től félek a bios miatt... lehet kell egy bios update (de akkor dvd lemezes lesz...), plusz mindent felrakok magam inkább, jobb szeretem én intézni. Fel van minden rakva egy komm vezérlő ami nem felismert az eszközkezelőben még... az nem okoz ilyet, gondolom a kamera kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest