Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistewe
tag
válasz soldi3r #62140 üzenetére
Elvileg a Linux nem "beszélget" a Microszofftal folyamatosan, és a Libre office sem dob random piros fejlécet hogy lejájrt a licenszed mint a 2013 ofisz ami full legális mert céges... olyankor az oulok sem ir levelet igy marad a webmail...ennyiből talán jobb a Petra és ingyenes is
-
-
kistewe
tag
válasz Alien13 #62994 üzenetére
Szia,
1. ha kiszolgálod a piacot akkor megy a bolt és lehet fejlődni.
2. Nálam is meghalt egy T61 DE ! az NVS140M gpu-s szériából ( fenn van a HA-n) ennek ellenére az integrált verziót nyugodtan merem ajánlani, másodjára is hasonlót vettem volna ha nem nőttek volna az igények és a pénz is meg volt erősebb géphez. T400 -as nem volt a kezemben de a T61 szerintem veszett jól össze van rakva, az enyémnek lötyögött a zsanérja de ezen kívül 2 évig más baja nem volt, amíg az NVS megadta magát.
3. Azok a cégek akik programozókat foglalkoztatnak elég sok T61-es használtak anno, utána T400 most nem tudom mi van helyette.
4. mindenképp olyat vegyél ahol a garit érvényesíteni is tudod ha kell.
5. ezt így mondani hogy az XY gyártó egy f.s az túlzás , minden gyártónak megvan a krémje meg a túrója is használtan a TP, Elitbook vagy a Latitude lehet jó választás és ott érdemes utána olvasni a konkrét típusnak is.Én soha nem vennék X200 mert nincs rajta tapipad ( igen lehet engem kövezni ) és nekem nélkülözhetetlen, és E6220-at sem mert nincs DVD-je stb...
6. van itt a HA-n is pár kolléga elég sok pozitívval , garival , és ha nincs meg a pénz lehet még félre is teszik neked főleg ha több darab van neki.
7. szvsz a T61 jó választás de ha Tika azt mondja érdemesebb egy T400-ra gyűjteni akkor az úgy van... -
-
kistewe
tag
válasz Declare #63933 üzenetére
Szia, ha jól gondolom a Thinklight-ra gondolsz, azt kellene megnézni, hogy ha be van kapcsolva a gép akkor ki -be kapcsolgatva a Thinklight világítást akkor is égve marad egy kicsit amikor kikapcsolod, hogy ne világítson, és ha ez így van akkor szvsz nem normális és ha garis akkor nézze meg a szerviz...végülis mikor a kocsin lekapcsolom az ablaktörlőt akkor is elvárom hogy kikapcsoljon és ne pedig egész lassan mondjuk óránkét 1 törlés sebességgel tovább töröljön....
uff stewe -
kistewe
tag
válasz Declare #63937 üzenetére
Röviden : ha sötétben látszik valami akkor az nem visszaverődő fény illetve csillogás és ha garis akkor találjanak ki valamit ...szvsz...hál Istennek eddig én még nem gariztattam de a válasz elvileg igen azért világgaris, és ha történetesen 3 hétig dolgozol Hamburgban akkor igenis ez munkaeszköz és csinálják meg asap. de ez megint csak szvsz.
uff stewe -
kistewe
tag
válasz Tikakukac #63943 üzenetére
Arról nem szólt a fáma , hogy csak egy helyen vagy bárhol így csinál a notija.....amúgy nálam jó a villany mert sk. csináltam nagy részét.. viszon akkor azt nem értem nekem mért nem volt ilyen gondom sehol soha pedig már anno az első notinál lecseréltem a kábelt földelés nélkülire mert az jobban elfért a táskában ( egy régi magnókábelre , ha emlékszik rá még valaki) és így ment több évig a Fuji, Acer, T61, minden hiba nélkül 100 helyen bedugva dugaljba ... és mielőtt megköveznek , igen tudom , hogy nagyon fontos a földelés.....
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz Tikakukac #63943 üzenetére
Na beültettétek a bogarat , és most megkerestem egy régi HP laptopot és annak az eredeti tápján nincs földelés, eleve csak 2 tűs mint a régi magnókábel , szerintem a földeléses verzio az EU szabványok miatt lett bevezetve...
soldi3r : bekapcsolt gépnél sem lehet teljesen kikapcsolni ha jól értettem...
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz hamika93 #64033 üzenetére
Szia,
itt tedd fel a kérdésedet:
[beárazós topic]uff stewe
-
kistewe
tag
válasz Tikakukac #64037 üzenetére
Ez a pink akármi övön aluli volt... jaj..
[de itt a 63 milla megtekintés jelent valamit]uff stewe
-
kistewe
tag
válasz soldi3r #64353 üzenetére
Ilyet még nem hallottam , hogy elhagynak egy csomagot.... régebben másfél évig naponta postáztunk mindegyik 3 betűs céggel és kaptunk is rengeteg csomagot de soha nem tűnt el...olyan volt hogy logisztika félrement a futárszolgálatnál és Vecsésről kiszállítás helyett visszament németbe majd utána hozzánk...
-
kistewe
tag
Helo,
szerintetek egy T61-be ki lehet cserélni az alaplapot NVS140M-es videokarisról sima mezeire? egyezni fog a kábel , meg a hely a gépben stb.? a kijelzője 1680x1050 -es ha ez befolyásol valamit.
stewe
btw:: nincs valakinek egy felesleges sima vidikaris T61 alaplapja ?
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
Köszi a válaszokat,
akkor arra figyeljek ha veszek lapot akkor kérjek hozzá hűtést is? a procit gondolom át lehet rakni (7100)stewe
-
kistewe
tag
Láttam 14" alaplapot T61-hez 15k-ért, tudom hogy ez nekem nem jó de reális ez az ár szerintetek?
stewe
-
kistewe
tag
válasz beloadjoker #64567 üzenetére
btw : X200 ba nincs ODD ...nálam anno ezért esett ki meg a tapipad hiány miatt...
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #66168 üzenetére
JAJA win 8.1 -et még az Atarira , ZX Spektrumra és a Commodor64-re is SENKI se maradjon ki a jóbol
uff stewe
-
kistewe
tag
Helo,
van valakinek ötlete , hogy hol lehetne ilyen [link]
alaplapot szerezni? Tudom , hogy nincs köze a TP -hez de hátha valaki látott már ilyet.uff stewe
-
kistewe
tag
válasz Chaser #66399 üzenetére
jaja 6 bárral kondit s egyebet is lehet röptetni és mindig megtalálja a fekete lyukat mert soha többet nem kerül elő... de a sürített levegő spray is egy élmény, megvettem elolvastam: tűzveszélyes , ok fél év múlva karácsony táján laptop kipucol majd egy pillanatban jön egy láng az asztalon és felgyújtja a laptopot, innen 1 másodperc alatt sorrendileg: mi a fax van?, tisztára mint Die Hard -ban, ég, fújjjjjjaaad, elfújom elalszik , majd látom hogy teamécses asztalon ég , aham rémlik, hogy tűzveszélyes! , na mostmár először körbenézek.. van e nyílt láng a közelben....
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #66711 üzenetére
Csak a profit számít...
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #66717 üzenetére
Inkább szeretjük , korai még az a temetés...
tegnap visszaraktam a HDD-t a T61-be ami dedikált vidikari típushibás, vettem egy monitort, rákötöttem és szuperül működik...először csak win alatt de utána addig nyomogattam a gombokat míg már a BIOS is a külső kijelzőn jelent meg... happyness így most asztali gép lesz belőle és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
ha rádugok egy külső billentyűzetet akkor be lehet úgy állítani a BIOS-ban hogy valamilyen billentyűre ébredjen? vagy kénytelen leszek venni e falin kívüli csengőkapcsolót és párhuzamosan beforrasztani a bekapcsoló gombbal?uff stewe
-
kistewe
tag
Helo
meddig kellene visszanyúlnom ha egy olyan TP-t szeretnék amin van COM port és az USB 1.1-es vagy 2.0 de BIOS-ból butítható 1.1 -re ? "A" széria vagy még régebbre? WIN XP kellene fusson rajta...uff stewe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Eladó HP PRobook x360
- Lenovo LOQ 15IRX9, i7 13650HX, 16GB RAM, 1TB SSD, RTX 4050, 2027 augusztusig garanciális
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest