- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-10 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
Szervusztok ismét. Ma reggel arra keltem, hogy a TP61 -emnek narancssárgán villog az akkujelző ledje,és akkuról meg se nyikkan.
tápról megy. Akku death? 
-
VegyesTamás
senior tag
Most nem is volt fenn ilyesmi...
és ez micsoda szerintetek? Mert ilyet se láttam még. special gift -
VegyesTamás
senior tag
Ugyanúgy F8 csak tunkolni kellet
...csökkentettbe nem jön a hiba...ez jó vagy rossz jel? -
VegyesTamás
senior tag
Leszedett 1 pagefile.sys es trójait, de ugyanúgy a feladatütemező motor működése leállt. Nem találom a csökkentett módot, win7en van egyáltalán?
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Sziasztok megint!
Egy fél órája akartam bekapcsolni a T61-em, de elég lassan ment. Aztán bejelntkezés után egy " feladatütemező motor leállt" hibaüzenettel fogadott a gép, 2 perc múlva, meg egy felszólítást kaptam, a windows súlyos hibát talált, mentsek mindent azonnal mert a gép 1 perc múlva újra indul, és ezt szó nélkül meg is teszi...ilyet még egyszerűen nem láttam, első körben google is csak a rutindolgokat adta ki...
-
VegyesTamás
senior tag
én leszedtem a backspace-t egy takarítás alkalmával a T61-en és ment. Visszafele eltörtem...mondom nembaj addig kiveszek egyet a space alól. Azt is eltörtem. Mondjuk a bill mechanikával mindig is szenvedtem, és amikor ez történt még fáradt is voltam

Aztán kinéztem Tim82-nél egy egész billt, de azóta nem volt pénzem ilyen extrákra
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Feltámadt a T61-em
a power managert meg lefrissítette 1.67-re előtte ment a wifi, most nem akar csatlakozni, létezik, hogy ez rontotta el? 
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Hát fene se tudja mit kapott ez a szegény gép anno.Amikor meghalt, szétszedtem és a kijelzőcsati alól egy zihereis tűt halásztam ki. Hogy az hogy került oda jóég sem tudja, csak ott volt. Legalább 2-3 hónapja mióta nálam van, ficegett a nyákon. Most ami pénzt idáig megkerestem vele azt nagyjából rá is költöttem. Meglátjuk. Bízom benne, hogy elmegy egy 3-4 hónapig, aztán lecserélem T500ra, vagy valami hasonlóra.
-
VegyesTamás
senior tag
De nem ezek az nvidiak vackok csak benne? Ilyet produkál. Csak miért mondták, hogy ez egy megbízható gép

-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye nemrég meghalt a T61-em és alaplapra gyanakszom, vagy vga, de nem lehet tudni. (Hasonló, problémával találtam a youtube-on gépeket) Hétfőn ki lesz cserélve az alaplap ugyanerre a type-ra csak 2007 szériaszám van a rollcage-en (az előző ami meghalt 2008as volt). Most akkor ez is bármikor meghalhat? Vagy mit tudok tenni az érdekében, hogy ne történjen ilyen?
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Szevasztok! Lenne egy nagy kérdésem!!!
Kölcsönadtam a T61 -et pár embernek, én közbe kint dokgoztam. Mire bejöttem gép nem indul. Állítólag kerregett aztán azonnal meghalt nem indult befeketedett a kijelző. Ekkor kikapcsolták azóta meg sem mukkan. bekapcsolásnál kettőt teker a ventin és világít azt ennyi...segítsetek pls

-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Bepattant, mégis dudorodik...ejj holnap délután szétkapom ismét.
-
VegyesTamás
senior tag
Igen tuti azt szúrtam el megint. A múltkor az egész bepattintásos dolog elmaradt..

Blue Eagle: az csak természetes

-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
ha te a t61-edet teljesen lehajtod laposba hátrafelé, akkor neked is kidudorodik a kijelzőcsatinál?

-
VegyesTamás
senior tag
Nem nehéz abszolút, szerintem nekiállhatsz, csak pár csavart kell kitekerni, leszedni a memória feletti panelt, a bill-t meg a hangszórók fölötti panelt, menni fog!

Köszi a biztatást TomCat sikerült is szétszedni, tényleg ki volt tekeredve a bal oldali zsanér lefogató csavar, még vidit is csináltam,poénból, hogy hol kell meghúzni. A felére csökkent a holtjáték

Tényleg köszi!

-
VegyesTamás
senior tag
egy ilyen akkut (újabb lenovon) firmware update megmentett már nekem

-
VegyesTamás
senior tag
T61-et mennyire kell szétbontani, hogy hozzáférjek a zsanér csavarokhoz? mert most olyan mintha fellazult volna (nem a zsanér holtjáték az) a bal oldali.

-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
a W8-al idáig 3x volt dolgom. Nem ment föl rá 2x program, 3xorra meg kikészítettek a csempék és a tulaja is W7-után könnyezik. Nekem addíg amíg nincs meg a teljes támogatás a régebbi progikhoz addig nem kifejeztetten hoz lázba, ha ingyen adják sem. Mondjuk W7-et is megjelenés után 1,5 évvel tettem föl, Vistat meg ki is hagytam a francba
Nemszeretem a windowsos új "kiforratlan" dolgokat. -
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tápról megy. Akku death?
...csökkentettbe nem jön a hiba...ez jó vagy rossz jel?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a power managert meg lefrissítette 1.67-re előtte ment a wifi, most nem akar csatlakozni, létezik, hogy ez rontotta el? 

örülök, hogy alaplapot tudtam bele venni
köszi

igazából elsőre olyannak tűnt mint a mobilos IPS-ek