- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #39295 üzenetére
Hát nem volt letiltva, de rebootnál összesírta magát.haver gépéről írok...újrarakom a rendszert csak hezitálok...
Szerinted ubuntu vagy bármelyik változata, hogy duruzsolna?Azok nem fogják annyira a gépet és nem kell vírusirtó sem -
mdk01
addikt
Nincs vkinek eladó ultrabay keretje 2,5"-os vinyóhoz T500-ba?
-
Francia91
veterán
T60p-hez honnan tudok szedni, vagy hogyan tudok csinálni Win8-as ATI FireGL Drivert?
-
válasz
FoxiestFox #39295 üzenetére
azt még nem csekkoltam!!!!na most...
-
-
válasz
FoxiestFox #39293 üzenetére
persze még interneten is kerestettem....behalt a chip?az nem jó!nem láttam még neten másnál ilyen problémát, nem jellemző....ki lehet cserélni?
-
-
válasz
FoxiestFox #39291 üzenetére
sokszor megvolt, bár a töredezés mentesítés óta még nem volt....gondolod?
-
-
Tim82
félisten
-
Valaki esetleg?Miért nem működik a gyári driver?
-
bads1
aktív tag
Hmm, én is nézegetem ezt az X201-et de az ár nekem is túlzó, gari is már csak fél év van rá.
Mondjuk valóban gyünyörű állapotú a gép. -
kofy
tag
válasz
rgeorge #39270 üzenetére
Ráadásul néhány hete vette "a legnépszerűbb magyar piactéren" olyan árért, ami ajándék volt (sajnos onnan nem derül ki, hogy már ott is 160-as lett volna vagy sem). Nem sajnálom tőle, hogy lecsapott egy nagyon jó ajánlatra, inkább a "reális árra" volnék kíváncsi, amennyiért manapság megy.
-
audi100td
nagyúr
válasz
rgeorge #39270 üzenetére
Ha esetleg CTO-s a gép, lehetett benne akár 160-as vinyó is gyárilag. Mondjuk szerintem hibába szép a gép, az "i" verzióért még így is sokkalom az árat, ha i5/i7-es lenne...
kofy: Na, akkor ez nem CTO-s, nem mintha sokat számítana, de árban szerintem is sok, ha 320-as gyári vinyó lenne benne akkor is.
-
kofy
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már szó erről a hirdetésről, de mennyire találjátok túlárazottnak, vagy jó vételnek? Engem igazán a 160-as vinyó zavar, szereltek egyáltalán ilyet bele gyárilag?
Köszönök minden észrevételt.
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39262 üzenetére
Milyen reális élethelyzet, nem? Az ujjlenyomat olvasó egy kényelmi, másodlagos eszköz, kár erről vitázni. Ha elromlik nem fog senki usb-s kütyüért rohangálni, főleg, hogy abban nem tároltad az ujjlenyomataidat.
cellpeti: 10 milliószor be lett linkelve, a jobb felső sarokban találod a keresőt
-
addig feliratos filmeket szedek le....
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39260 üzenetére
usb-s billel?
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39258 üzenetére
Ha elromlik az olvasó vagy egyszerűen szoftveres gubanc lép fel mégis hogyan lépnél be?
Nem is igen szoktam használni, jelszó a biztosabb, illetve újabb típusoknál kényelmes, hogy be lehet vele kapcsolni a gépet és automatikusan beléptet.
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39254 üzenetére
bejelentkezésnél menj a "switch user"-re és válaszd ki a fingerprint-et
-
kombó
-
Hogyan lehet elérni, hogy ujjlenyomattal engedjen be a rendszer?
Win7 64bit, T61p, AuthenTec progit tettem fel, az ujjlenyomat rögzítve van a rendszerben, az ujjlenyomatadatok regisztrálva vannak, biometria be van kapcsolva, mégsem kér soha, csak jelszót. -
Skelemaki
csendes tag
válasz
buvartacsko #39208 üzenetére
Én is a beépített drivert használom, hasonlóképpen enyhén magasabb fogyasztás mellett, bár nem tudom, hogy azzal van-e összefüggésben. Egy .inf szerkesztés és a Windows driver ellenőrzéseinek átugrása után felrakható a Windows 7-es és működik, de én még Consumer Preview-n használtam, és sajnos nem néztem, hogy miképpen zabál a régebbi driver-rel, de ha gondolod, akkor innen leszedhetsz egy egyszerűen felpakolható csomagot próbára.
-
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #39250 üzenetére
Fura lenne, ha a böngészőn múlna, de "több dolgok vannak..." Az én tippem vírusirtó / Defender lett volna elsőre.
-
venember83
nagyúr
Köszönöm. Mivel semmiféle meghajtóhoz kötődő programot nem teszek fel, legalábbis próbálom kiszűrni, hogy ne pakolja fel a telepítő, meghajtóproblémára gyanakodtam, de telepítgetés helyett vagy előtt átálltam Operáról vissza Tűzrókára, most meg minden jónak tűnik. Hogy mi köze a böngészőnek a mobil keretbe rakott merevlemezhez, fogalmam sincs. Vicc ez az egész, kérem szépen.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #39242 üzenetére
Ez leginkább úgy hangzik, mintha betéve az adaptert a vinyóval, elindulna valamilyen háttérfolyamat az R61-eden, ami lassítja a gépet.
-
soldi3r
veterán
adott egy panasonic akksi és már csak 41.18 wh kapacitásra képes az eredeti 56.16 helyett, 73%
igaz, ezt 1211 ciklus után teszi -
Omni
aktív tag
válasz
Tikakukac #39234 üzenetére
Az a baj, hogy mást mond az Rmclock (1.0125V) és mást az Aida64 (0.9V) 800MHz-re. Nem tudom melyiknek hihetek..
Az rmclocknnál egyébként mit jelent a CPU info fülön a Core Clock és a Throttle?
Szerk: Ezt a sys file-t kell bemásolni az rmclock könyvtárába, 64 bites windows alatt: [link]
-
venember83
nagyúr
Az optikai egység helyére betettem a merevlemezt, azonban lelassítja a gépet, amikor csatlakoztatva van a hdd. Ahogy leválasztom a keretet, azonnal gyorsabban jelennek meg az ablakok a böngészőben, gyorsabban reagál a gép. Van valami ötlet, hogy ezt hogyan lehet megoldani? Természetesen szeretném használni az optikai egység helyén a merevlemezt lassulás nélkül. A laptop egy R61-es, Win 7 az oprendszer.
Köszönöm!
-
audi100td
nagyúr
válasz
Borzoló #39237 üzenetére
a hivatalos honlapon találhatót próbáltad?
-
Elnézést r50 audio driver problémám van tudna valaki segíteni?
-
Omni
aktív tag
Melyik programmal lehet alulfeszelni a T500 illetve x200 notebookokat. Olyan kellene ami működik 64 bites win7 alatt is
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #39227 üzenetére
System Update.
-
dabgergo
őstag
válasz
franc0 #39222 üzenetére
Tikakukac, franc0: köszi, értem, sajnálom én is h kb nincs már TP se a régivel, eléggé megszoktam a T61-es billentyűzetét.
Ez a T520-as még a régi fajta ha jól látom, nem lenne rossz ez a gép nekemJa, nekem is csak az árával van bajom...
-
Mi is annak a szoftvernek a neve, ami felpakolja a hiányzó drivereket?
-
Vladi
nagyúr
Hát igen, annál jobb billt én még nem láttam. 10 újjal gépelek, de azon a legkényelmesebb, leggyorsabb.
(#39213) cellpeti
Gyárilag rugalmas, hogy a kisebb behatásokat gond nélkül elviselje. Nyilván ha merev lenne, akkor törne. De ez szerintem nagyon lötyög.
Elvben cserélhető.
-
btudos
nagyúr
Látom én is
Még pár éve egy T42p volt az első Thinkpad amit birtokoltam (édesapámtól örököltem, azóta is megvan és vigyázunk rá), azóta kicsit eltévelyedtem, de most úgy döntöttem hogy itt az ideje visszatérni, és adok egy esélyt a T430-nak. A melegedés ellenére az Nvidia-s verziót vettem, mert munka közben sokszor van akár 2 nagy felbontású monitor is rákötve, azzal nem biztos hogy tökéletesen megbirkózott volna a HD4000.
Követem a topikot és lehet lesz majd kérdésem, rég volt már hogy Thinkpad-et használtam huzamosabb ideig
-
franc0
őstag
-
btudos
nagyúr
A kiosztáson túl ami elsőre probléma nekem az új billentyűzetnél az a billentyűk hangja illetve útja. Sokkal puhábban, finomabban tudtam gépelni a régi kiosztáson, bár nyilván hozzászokom majd ehhez is.
Egyébként meg annyiszor végigment már ez a téma, mindenkinek más jön be, szerintem választhatóvá kellett volna tenni, de az nyilván üzletileg nem érné meg. Így maradt ez, a manapság populárisabb megoldás...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mitulabattyi #39196 üzenetére
és (#39196) mitulabattyi köszi.)
Ha szétszedem alap hogy ki\lehúzok mindent. Nálam azért is fontos a hőmérséklet\portalanítás mert szeretném ha sokáig húzná a cucc, legalább 5 évig nem szeretném cserélni.
Akksit nem akarom beletenni, mert akkor csökken az élettartam, és minek legyen benne ha úgyis asztalon van csak.
-
dabgergo
őstag
válasz
buvartacsko #39199 üzenetére
Az új fajta TP billentyűzetet hívjátok szigetesnek? Miért? Mert távolabb vannak egymástól a gombok?
-
cellpeti
nagyúr
-
windchill
csendes tag
válasz
AkoSCH #39210 üzenetére
Szia,
Általában basic modellt jelent. Tehát gyengébb videokari, nincs benne csúcs CPU, gyengépp wifi kártya, nincs benne wwan előkészítés, nincs express card slot, media card readerben nincs műanyag dummy card, stb... Tehát az adott modell legalja. Kinézetre és felépítésre ua, mint az "i" nélküli modell, csak tudásra gyengébb egy kicsivel. Persze az ára is alacsonyabb.
-
AkoSCH
csendes tag
Sziasztok!
Mit jelent az i, egyes típusoknál?
Üdv.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #39208 üzenetére
Tudtommal nem létezik másik vga driver ami felmegy rá, én is így használom.
-
buvartacsko
addikt
Jó a Windows 8 X200-on, bár a beépített MSE nagyon tudja darálni a vinyót, ez az egyetlen bajom vele, meg a rendes videókártya driver hiánya. Akik felrakták T4/500, és X200-ra a 4500MHD-s kártyára , ti raktatok fel másik drivert, vagy a beépítettet használjátok? Csak azért, mert gondolom azért fogyaszt kicsivel többet a cucc így, mert nem tudom beállítani az energiagazdálkodást a vga-n.
-
grey209
tag
Üdv!
Találtam egy boltot, ahol N1B3RXS típusjelzésű t530-as lehet kapni 15e Ft-al olcsóbban, mint bárhol máshol azonos felszereltséggel. Viszont máshol ezt a felszereltséget N1B3RHV típusjelzéssel árulják. Szerintetek mi lehet a különbség? Google a N1B3RXS -re csupa szlovák oldalakat dob ki. Lehet, hogy szlovák nyelvű billentyűzet van rajta? Persze a honlapon alig van róla adat.
-
Tim82
félisten
válasz
buvartacsko #39203 üzenetére
Továbbra is lemarad nálad az "szvsz", míg nálam ki van téve.
-
Hi!Valaki tudna linkelni 1 audio drivert R50hez, mert botrány mennyi sz@r van a neten...
-
Tim82
félisten
válasz
buvartacsko #39199 üzenetére
Lehet, hogy neked jó, nekem nem. Én is próbáltam... Bár nyilván hozzá tudnék szokni, de amíg nem muszáj, addig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged