- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
adott egy HP pavilion dv6500-as laptop. Minden rendesen működik benne, kivéve a hangkártyát.
Nem értem mi baja lehet, de a win7-ben egy kis x van a hangnál és ha rákattintok akkor bejön a hibakereső....
és valami hibát észlel a hardvernél. Valaki nem tud erre megoldást? esetleg nem járt így valaki ? köszönöm -
smallmer
őstag
srácok hp driveguard nincsen még windows 10-re?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
vannak problémák nekem a Windows 10 driverekkel. tegnap előtt még fent voltak a wifi kapcsoló és némító gomb driver a hp honlapon, de most semmi ilyen. Lehet tudni róla, hogy miért?
hp probook 450 g1.
köszi előre is
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
srácok mi lett a hp oldalával, hogy semmi illesztőprogram nincsen fent szinte? probook 450 g1-em van.
sajna nem emlékszem a program nevére ami automatán letölti a drivereket. Meg tudnátok mondani a nevét?
köszönöm -
smallmer
őstag
sziasztok,
ezek közül valamelyik hasznos? 450 g1
ha nem látszik control plusz görgővel közelítsetek minősége jó[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
van valaki itt köztetek aki probook 450 G1-et használ?[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy érdemes egy probook 450 alá külső hűtőt vásárolni vagy teljesen felesleges? gondoltam, hogy ha asztalon használom akkor dobok alá egy hűtőt. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
ma egy Hp ProBook 450 G1 tulajdonosa lettemlenne hozzátok egy olyan kérésem, hogy dvd-ről windows 8.1-et hogyan tudom uefi módban telepíteni? mit kell hozzá átállítani a biosban?
előre is köszönöm a válaszaitokat
Szép napot nektek
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. van egy acer aspire one 756 os laptopom, de a töltőjét otthon felejtettem. Most a héten nagyon kellene nekem a gép, de csak legközelebb pénteken tudok érte menni.
olyan kérdésem lenne, hogy egy asus u31g töltő jó lenne e hozzá? előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest