Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz
szetcsuszott #40500 üzenetére
Ilyet se hallottam ,de lehet jobban jársz így ,utána csak kínlódás van vele ,ha feltelepül.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40433 üzenetére
szia!
Örülök hogy segíthettem és hogy megoldódott. Ebből a sebességből illetve eszközökből többet is ki lehet hozni este tudok segíteni telefonról nehéz -
válasz
szetcsuszott #40430 üzenetére
Vegyél bele olyat amivel biztosan forgalmazva volt. Ebayen fillérekért adnak.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40416 üzenetére
Azon optimális esetben át kellene férni olyan 30 MBps körül. Gyere át UPC topikba ott tudunk segíteni a modem beállításában, de ha igazán jót akarsz magadnak akkor veszel vmi jó routert, ezzel 80-130 Mbps átférne lazán 2.4 Ghz-n márha nem agyonzsúfolt a környezet. Ha az akkor örülj ami van bár pár mega kissé kevés, vagy 5 Ghz-re kell váltani de azt meg a notid kártyája nem támogatja.
-
válasz
szetcsuszott #40416 üzenetére
Ez is több info mint a semmi. A 72 valósan akkor többnek kellene lenni mint amit mérsz. Másra számítottam. Nincs több tippem!
-
válasz
szetcsuszott #40413 üzenetére
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40413 üzenetére
Lépj be a UPC modembe és kapcsold ki a wi-fi-nél az energiatakarékos wmm funkciót, ha nem vágod hogyan kell szeretettel várunk a UPC topikban
A kapcsolati sebességet úgy tudod megnézni, hogy a futtatásba beírod
ncpa.cpl
majd a vezeték nélküli hálózati kapcsolat ikonra kattansz bal gombbal vagy jobb gombbal és állapot, majd ott fogja mutatni. -
válasz
szetcsuszott #40401 üzenetére
Adpater beállítások katt a wifi karira és nézd meg hány megabites a kapcsolat. Én amúgy hw hibára tippelek.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40401 üzenetére
Milyen wi-fikártya van benne? Milyen routered van?
-
Red@Arc
tag
válasz
szetcsuszott #38510 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
szetcsuszott #38510 üzenetére
Del?
-
Dhampir
félisten
válasz
szetcsuszott #38133 üzenetére
Ubuntuban nyögvenyelős a Bluetooth-eszközkezelés. Windows alatt kevesebb gondod lesz szerintem.
Egyébként a HP konfigurációban található hardverek korábban is nagyon jó Linux-kompatibilitásnak örvendhettek, nekem a Bluetoothszal mindig szenvednem kellett, egyedül a régi Mandriva Linux alatt volt gördülékeny.
Plusz infót a hardverekről a "gnome device manager" és a "hardinfo" egyaránt ad, bár kisegítve ezzel nem leszel.
-
Dhampir
félisten
válasz
szetcsuszott #38123 üzenetére
Telepítsd a Blueman-t, ha még nincsen fent. Az Ubuntu topicban szeretettel várunk.
-
válasz
szetcsuszott #38101 üzenetére
sztem linuxos téma lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Projektor topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest