- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Gyomman #37998 üzenetére
Na, gyorsan meg is válaszolom magamnak a hülye kérdéseimet
: 1.) Elfelejtettem particionálni a HDD maradék részét valamiért 2.) HP Client Security tökéletes a célra.
Viszont azt csak megkérdezném, hogy másoknál is (ha van itt másik 450 G2 tulaj esetleg) szinte állandó jelleggel működik a venti? Nem zavaró, mert a legalacsonyabb fokozaton teszi, csak kérdésként, mivel régi Lenovonál ez nem volt ennyire jellegzetes.
-
Gyomman
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy Probook 450 G2 boldog tulajdonosa. Mivel op. rendszer nélkül kértem, ezért szépen elinstallálgattam magamnak a Win7-et (egyelőre ez jött kapóra) meg a drivereket, és kb flottul működik minden. Két problémám azért lenne:
1. M.2 foglalatba került egy 128 GB-os SSD, erre raktam fel a Win7-et. Az 1 terás HDD-ből most a Windoes csak azt a kis részt látja, amin a FreeDOS van. Hogy tudom láthatóvá tenni a többi részt?
2. Felraktam a driver-t az ujjlenyomatolvasóhoz, viszont ez nem elég a használathozMilyen szoftver ajánlott még hozzá?
-
Gyomman
aktív tag
Sziasztok!
Ma néztem élőben ProBook 450 G1-est (kisebb-nagyobb kutakodás után néztem ki magamnak) és eléggé meggyőzött, de van 1-2 fenntartásom, amire ha valaki tud választ azt megköszönném:
1. Az SSD-t hová érdemes cserélni inkább? Ha jól tudom a DVD lejátszó helyén "csak" SATA2-n tud menni, ami elvileg lassabb, de ez mennyire látszik meg a mindennapos használat során (értsd ez alatt nálam programindítás, virtualizáció). Illetve ha a HDD helyére teszem a HDD-t pedig a DVD lejátszó helyére, akkor 2 keretet is kell vennem hozzá? (egy az SSD-nek, egy a HDD-nek)
2. Elég jó ennek a töltő csatlakozója?Elég gagyinak tűnt ott a boltban. (bal oldalt van a csatlakozó ugye, jobb oldalt volt valahol bedugva a konnektorba és ahogy visszahajlott, hát...)
3. Melyik modellben van ujjlenyomatolvasó? Láttam 455-öset is valahol, annál volt, 450-ben azt mondták elvileg csak 1 konfigurációba raktak (ami Win8-al jár alapból, az meg nekem nagyon nem kell most).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Doctor Who (2005)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest