Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gyomman #38040 üzenetére
Ez... én a 430 G1-es profillal használom kicsit állítgatva.. de tényleg nem éri meg vele szenvedni. Csak és kizárólag úgy megy, ha Power Saverben van, és ott is úgy, ha beállítod a max freq-et 5%-ra.... úgy meg nem túl acélos egyik proci sem. 800 mhz-re leszabályozva...
Amúgy azért is megy folyamatosan nálad, mert csak 36 fok alatt lövi ki a ventit....(az alaplap, hardveresen... ebbe nem lehet belenyúlni) afelett bármit csinálsz nem fogja.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gyomman #38012 üzenetére
450 G1 - i5 4200M-el, igen folyamatosan megy. DE! Notebook fan controllal be lehet állítani hogy 0%-ra vigye... és ha beállítom 50 fokra, akkor addig úgy is marad.
Ehhez a BIOS-ban is be kell állítani hogy AC Always FAN ON ne legyen bepipálva, és akkor néha ha lehűl akkor kikapcsolja teljesen a ventit (nem is forog).
Megjegyzem ezt eléggé random teszi, tehát ezt az alaplap szabályozza, Notebook Fan Controllal hiába rakod le 0%-ra akkor is pörögni fog és -17%-os jelez, de ha úgy látja, hogy lehűlt akkor kilövi. (Simán lehet úgy szabályozni, hogy még 70-80 foknál se kapcsoljon be a venti, tehát óvatosan! Szerintem throttlingolna csak, de a fene tudja
én nem kockáztattam)
Nincs jelentősége amúgy, szerintem zavaróbb, ha ki-be kapcsolgatja, mintha folyamatosan alapon járna. Bár lehet egy kisebb i3-nál elmenne passzívban...
ez a 37 Watt TDP-s i5 volt hogy passzívban ment sokáig mikor csak pdf volt megnyitva, néha rákapcsolt 50 fok felett, visszahúzta 36 fokra... de ez csak Power Saverben működik, Balancedben használat közben pillanatok alatt eléri a megadott hőfokot, és akkor már tekeri is alapon.
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Gyomman #37998 üzenetére
Na, gyorsan meg is válaszolom magamnak a hülye kérdéseimet
: 1.) Elfelejtettem particionálni a HDD maradék részét valamiért 2.) HP Client Security tökéletes a célra.
Viszont azt csak megkérdezném, hogy másoknál is (ha van itt másik 450 G2 tulaj esetleg) szinte állandó jelleggel működik a venti? Nem zavaró, mert a legalacsonyabb fokozaton teszi, csak kérdésként, mivel régi Lenovonál ez nem volt ennyire jellegzetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest