Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
barnajoc01
üzenetére
Ha valaki nem kap itt választ, az pontosan az ilyenek miatt van. Valaki kérdez valamit és kap rá választ, de nem kezd vele semmit, akkor meg minek? Csak koptatom a billentyűzetet feleslegesen. Ez itt karitatív dolog, nem kötelező senki problémájával foglalkozni, főleg ha ő sem tudja, mi baja van, vagy volt vagy mittudomén. Agyrém.
-
válasz
barnajoc01
üzenetére
Mi van? Milyen 3 héttel ezelőttről beszélsz? Itt volt az ötlet, bakker!
-
sz.j
nagyúr
válasz
barnajoc01
üzenetére
"Gyanús ez nekem, sztem megsz*patott egy vírus
"Ha esetleg Senior Tilla-nak lenne igaza, akkor egy bootolható vírusirtóval próbálkozhatnál, ez vagy megerősíti (és nem mellékesen lehet, hogy meg is szűnteti a hibát) vagy cáfolni fogja ezt a feltevést. Például Kaspersky Rescue Disk-el.
-
válasz
barnajoc01
üzenetére
Itt valami nem stimmel. Ha kevés a hely, eleve nem ajánl fel a win töredzettségmentesítést, mert ahhoz legalább 20% üres terület kell. Ráadásul a töredezettségmentesítés után egy bittel se lesz több helyed, csak másképp átrendezett hdd lemezstruktúra...
Gyanús ez nekem, sztem megsz*patott egy vírus

-
wwhy
veterán
válasz
barnajoc01
üzenetére
Sztem hívd fel a HP szervizt, ilyen hibaüzire még a gugli sem tudja a választ

-
barnajoc01
csendes tag
válasz
barnajoc01
üzenetére
Sziasztok. Sikerült az ethernet problèmát megoldani, driver ujratelepítèsèvel.
Köszönöm a segítsèget Mindenkinek. -
barnajoc01
csendes tag
válasz
barnajoc01
üzenetére
Sikerült, van net a gépen wifin keresztül. De ha az ethernet dugaljba dugom a net kábelt úgy nincsen net. Már amit tudtam azokat frissítettem. Az eszközkezelőben még mindig ott a sárga három szög mellette.
-
barnajoc01
csendes tag
válasz
barnajoc01
üzenetére
Most meg a hp honlapjáról nem tudom letölteni amit kellene, szerintem szerver gondok vannak, talán később. Ilyen ez.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
barnajoc01
üzenetére
Szia!
Én már szívtam ilyen géppel.
1. Win 7 64 bit Professional? vagy más?
2. Először a chipset drivereket pakold fel, meg vga, USB vezérlő, utána mehet a többi (innentől máe akár usb-ről is), néha a chipset nélkül nem ismerik fel a driverek a hardvert és kínlódhatsz.Üdv!
Szigma
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- ASUS routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
Pyttawrx