Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeka
újonc
Sziasztok. Adott egy HP pavilon Dv6 2010 EH laptop. Win 8.1 pro lett rárakva. Következő hibajelenséget produkálja: bekapcsoláskor elkezd betölteni a windows majd egyszercsak elsötétűl képernyő leáll minden csak a hp jel és a hangerőszabájzó éríntőpanel világít meg a ventillátor megy. Ha indítás közben belépek BIOS-ba ott órákig van kép minden normálisan működik. Eresetileg WIN7 volt a gépen addig nem produkált ilyen hibát. Van valakinek ötlete mi lehet ez? Kb 1 hetet műköött a Win 8.1 el azóta monden bekapcsoláskor ez van. Plusz néha csak a numlock és a capslock villog 2 szer azt megnéztem biosolvasási hiba de ha resetelem biost akkor is csak win betöltésig jutok és ott leál. Tudom hogy így elég nehéz de valakinek valamitlet?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Macska topik
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest