- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
gerii
addikt
válasz
FRENK1988 #33201 üzenetére
Egy gyors guglival ezt találtam BIOS visszaállításra: Link
Írta a supportos csávó hogy nem minden gép támogatja ezt a funkciót.
A másik hogy lehet hogy ez nem segít.Nekem volt egy olyan esetem hogy 3-4 pittyegést produkált a gép miután télen kocsival utazás után bekapcsoltam (rázkódás, hideg után), de 5 perc múlva simán indult. Azóta sincs semmi baja, lehet hogy ez csak elővigyázatosság volt, vagy valami.
Röviden a linkben írtak:
1. Kapcsold ki a gépet2. Csatlakoztasd elektromos hálózatra
3. Nyomd meg a WIN + B gombokat és tartsd lenyomva a gép kikapcsolt állapotában
4. A gombokat lenyomva tartva nyomd még meg a Bekapcs gombot és minimum 3mp-ig tartsd lenyomva (mind a 3-at), majd engedd el őket
kb 40 mp múlva bejön egy ablak, közben sípolhat a gép. -
gerii
addikt
válasz
FRENK1988 #33194 üzenetére
Üdv!
Fentebb írtam már egyszer, de ez a hibalista:HP honlapján vannak infók, de röviden:
LEDs blink 1 time - CPU CPU not functional
LEDs blink 2 times - BIOS BIOS corruption failure
LEDs blink 3 times - Memory Module error not functional
LEDs blink 4 times - Graphics Graphics controller not functional
LEDs blink 5 times - System board General system board failure
LEDs blink 6 times - BIOS BIOS authentication failureSzóval a BIOS-szal van valami, de azért nézd meg a HP honlapján is.
-
-
válasz
FRENK1988 #31610 üzenetére
Elvileg ezt az energiagazdálkodás vezérlése csinálta. A kijelző vagy vagy tulajdonságainál vissza kell tudnod állítani 60-ra. Frekvenciaállítást a notebook kijelzőnél én utoljára a 3D-s Sony F21-nél láttam, volt is közöttük különbség bőven. Más gépeknél viszont a saját lcd mindig 60hz-es volt, legfeljeb 59-es a vibrálás miatt
-
-
-
atyaatya
tag
válasz
FRENK1988 #31579 üzenetére
A probléma az, hogy az eszközkezelőben sem látja ismeretlen eszköznek sem. sehogy sem.
Ennek ellenére megpróbáltam a drájvereket a HP honlapjáról, de egy darabig megy a telepítés aztán mint ha
misem történt volna nem fejezi be. Valami nem tutti, de még nem jöttem rá, hogy mi.
Nem tudom, hogy a régi tulaj honnan szerezte be a Win7 ultimatet, de win8-al sem látja az eszközkezelőben a kamerát mondjuk arra nincs is a HP által támogatás. -
Dhampir
félisten
válasz
FRENK1988 #31568 üzenetére
Miért lenne rosszabb?
Miért vegyek meg egy újabb operációs rendszert, ha nekem eleinte némi morgás után ugyan, de végül megfelelt az előző kiadás is, mert a hardvert teljesen támogatta?
Amíg frissítések is vannak hozzá, akkor miért dobnám el?
Különben amikor idén kijött az új 3DMark, a teszteken jobb eredményeket értem el Vistával, mint Windows 7 alatt.
Üzleti gépekhez vagy akár a ProBook hatos szériáját tekintve XP-től kezdődően jár a driver támogatás, természetesen Vistához is. A négyes szériába tartozó consumer ProBookokhoz azonban nem jár, ez van.
-
Siriusb
veterán
válasz
FRENK1988 #31570 üzenetére
Röviden, a Vista egy vacak valami, mely alig tudott piaci részt kihasítani magának, mivel eléggé használhatatlan volt. A windows7 már elég jól össze van rakva. Mondom mindezt úgy, hogy nem igazán csípem az MS-t, és nem is használom a termékeit. Na jó, a Skype-t igen, habár el van rekkentve úgy a rendszertől, hogy semmihez sem fér hozzá, kb. semmihez sincs joga audio/videon kívül.
-
Beethoven
tag
válasz
FRENK1988 #31570 üzenetére
Sok olyan programot használok ami win7-en nem indul el s van ami fel sem települ.
Számomra a vista a favorit. Azon belül a home premium vagy a business/enterprise.
Így a win7 számomra használhatatlan.
Erőforrás kihasználási szempontból természetesen a win7 a jobb, effelöl nincs kétségem. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
FRENK1988 #31551 üzenetére
A gyártó oldala szerint 8 cellás volt benne (Power Features
8-cell (73 WHr) Lithium-Ion battery), de megmondom őszintén már nem emlékszem, ez már a 2. aksija. Nekem 6 cellás rémlik, de otthon lehet még megvan valahol. -
dangerzone
addikt
válasz
FRENK1988 #31487 üzenetére
AMD honlapjáról leszedtem, és rátelepítettem a régire. Ezt követően nem működött az alvó módból a felébresztés. Így letöröltem az egészet, visszaraktam a régit. Akkor elkezdett a catalyst hibaüzeneteket dobálni. Le kellett törölni a futtatói környezetét.
Szóval a hp honlapjáról leszedett driverem van nekem is most már. Ezzel működik minden funkció, de ugye az újabb játékokban jóval lassabb.
Én meg úgyis csak a gta IV-es meg a dirt3-at, esetleg a Dead Space 2-őt tolom, ott meg így is van elég fps.
-
-
-
Pokesz007
senior tag
válasz
FRENK1988 #29430 üzenetére
Felismeri azzal nincs gond,de nem gondolod,h nem lesz jó ezer éves driverrel játszani pl? támogatások ilyesmi. Tudok is vele váltani.(8.7 driver) Régebben ezzel e 12.4-es driverrel is tudtam kézileg váltani a két kártya közt. Felraktam a legújabb béta drivert,azzal se ment. Esetleg Winfos újra rakás?
-
Kiscsőke
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FRENK1988 #29022 üzenetére
Na most hívtak a HP-tól, mondták alaplap, kijelző, és vinyó csere kell a gépnek, és nem kapok újat hanem megcsinálják.
Kicsit kiakadtam és elbeszélgettem az illetővel, és ilyen meg olyan törvényre hivatkozott...Mondta nem cserélhetik kis, viszont ha ismételten hibás lesz akkor "esetleg van rá esély" (ezt már mondta vagy 3x ezelőtt is). Mondtam ez most valami vicc? 65. napja van ott és gondolom még min. 1 hétig ismét ott lesz azaz több mint 70 nap hogy leadtam és nem adnak újat...Mondtam mindenhol lefogom adni ezt sztorit ahol lehet mert vicc, és nem tudom elképzelni hogy a HP egy ilyet megengedhet, gondolom egy új gép kiadása miatt nem menne csődbe egy ilyen cég....Szóval vicc az egész....Mondjuk annyi ha azt nézzük már majdnem új gépet kapok mert ki lesz cserélve: A vinyó, alaplap, belső burkolat, kijelző (+külső burkolat mivel ha jól tudom ezt egybe cserélik kijelzővel), új töltő....
Mondjuk akkor is vicc az egész....
-
Biqci
aktív tag
válasz
FRENK1988 #29010 üzenetére
Na most van egy kis problem: beraktam a caddyba a hdd-t, ujraindításkor kiírja, hogy ctrl+alt+del lehet indítani. Ekkor csak akkor tudom a rendszert ilindítani, ha belépek a bios-ba, ott manuálisan kiválasztom az ssd-t és enter. Feláll a rendszer és a caddyban levő hdd ami az előbb még megvolt most eltünt. Mi a frász van?
-
Tikakukac
titán
válasz
FRENK1988 #28956 üzenetére
Csudimudi panel, ez a lényeg. Nemrég bevásárolt belőle a Thinkpad flotta, Wacom érintő rész is van rajtuk, eredetileg ezek tablet verziókhoz gyártódnak le, de ha lekapod az üveget, akkor használható a sima notikban is. Sima CCFL, WXGA felbontású x200/s-ben csak össze kell dugdosni a dolgokat, többi gép egyenlőre kérdéses. Moddolva belemegy x201-be is, meg elviekben 2530p-be is.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
FRENK1988 #28821 üzenetére
Ezzel én is így lennék. De ha újat kapok, akkor eladom, és veszek egy másik gépet, másik gyártótól.
ro_bert17: Teljesen igazad van. Az ingyen RAM bővítéssel túloztam kicsit. A szakmámban nálunk is történnek hibák, amelyeket igyekszünk minél hamarabb kijavítani, törekedve arra, hogy az ügyfél ne járjon rosszul - mert az a hírnevünknek árthat. Legyen bármilyen problémás valaki, akkor is maximálisan foglalkozunk vele, nem pedig problémának tekintjük - ahogy ebben az esetben erre helyesen rávilágítottál. De ehhez alapos szemléletváltásra lenne szükség a szerviz részéről - remélem egyszer ennek is eljön az ideje. (Amúgy patikus vagyok, de ez most szvsz. mellékes - emberekkel foglalkozunk mi is, meg a szerviz is.)
-
zsolthee
senior tag
válasz
FRENK1988 #28789 üzenetére
Nem kötelezi Őket semmi arra, hogy cseréljék.
Ha kicsit gerincesebbek és adnak valamennyit is a jó hírnevükre, akkor kicserélik.
Inkább lejáratja magát. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged