Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
HP 2530 notihoz hogyan tudnám a bluetooth driver fel varázsolni mert a eszközkezelőben ismeretlenkén szerepel a de ugyan akkor a telefonról már tudtam képeket áttölteni rá.Igaz,hogy elég macerásan érezni,hogy nem az igazi így.
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Vetem egy HP 2530p notit megoltható,hogy a dvd megható helyére teszek egy HDD keretet és oda telepítem a op rendszert?A kis 1.8 HDD amely eddig a elsődleges winyó volt csak adat tárolásra használjam? -
-
-
LacBp
tag
válasz Martynis #25041 üzenetére
szia! ezt nekem sem mutatja win7nél! ha találsz valami megoldást! szolj kérlek! mert engem is idegesít h nem tudom hogy mennyire hangosítottam fel.... csak ha megnézem a hangerő szabályzót az óra mellett... de akkor azzal az erővel ott is állíthatnám, és akkor nem kellenek a gombok
-
Vukmir
aktív tag
Az idegölő mindjárt lemerül az aksi hangot hogyan lehet kikapcsolni? Nem díjazza a barátnőm amikor hajnalban egy ilyen hajókürt megszólal
Probook 4535s
[ Szerkesztve ]
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
Martynis
tag
válasz F1stat #25040 üzenetére
Persze, fel van telepítve, sokrba mentem mindegyiken, működik a hangerő, némítő, wifi.. csak a képernyőn nem mutatja, hogy változtatom a hangerőt.
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
F1stat
csendes tag
válasz Martynis #25037 üzenetére
Ezt a drivert próbáltad már?
*Magánéleti gondok miatt, mától vagyok ismét elérhető! A leadott rendelések kiszallitasa folyamatban, illetve akik elalltak a rendelesektol, a penzvisszafizetes is a het elején megtörténik.
-
Tikakukac
titán
válasz Martynis #25037 üzenetére
Mikor én álltam át Win7-re akkor idegesítően "ragadt", plusz játékokban meg egyén teljes képernyőknél is zavart okozott az "erőben". Azóta lehet megírták rendesen, de ott akkor nem volt a korrekt. Én azóta sem használom, jó ez így csendben nyugiban.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Martynis
tag
Üdv!
Lenne egy ilyen laptopom: HP Pavilion dv5 1140eh
Eredeti Windows Vista-val lett vásárolva, (valamikor, a lemezt nem adták a géppel) , ma viszont feltelepítettem rá egy Windows 7-et. HP oldaláról szedtem le drivereket, viszont ezen a laptopon vannak érintő gombok, amikből pl. a hangerő le és felvevést nem mutatja a kijelzőn, quickplay se akar működni. Ez mind működött még tegnap Win Vista-val. Lehet, hogy bizonyos funkciók csak Vista-val működnek?
Köszönöm, üdv
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
tomasz5
csendes tag
Hali, tegnap a gépem többször is ezt csinálta, ma pedig újra szerettem volna telepíteni és telepítés közben ezt dobta ki. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja?
-
sagit
veterán
válasz madd dogg #25033 üzenetére
itt a gyári magyar man, gyárilag is azt írják hogy az odd helyére megy csak 2,5-es
én szét is szedtem, esélytelen hogy oda beférjen nagyobb vinyó
rendelek neked szívesen, privátban keress meg
am a caddy 6,49 + 6,99 szállítás és kb 2 hét mire megjön ( legalább is nekem annyi szokott lenni 90%-ban a szállítás)ha már rendelsz akkor ilyet is (ez cakk pakk ~7 dolcsi ) szerintem, nekem már úton van
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
madd dogg
senior tag
-
sagit
veterán
válasz madd dogg #25030 üzenetére
ahogy előttem írták csak az odd helyére megy nagyobb vinyó
ebben a hsz.ben linkeltem hogy milyet rendeltem
[ Szerkesztve ]
-
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. HP 2530p-m van, és tervezek venni hozzá egy 2,5"-os 320GB-os 7200RPM-es vinyót. Ezt a gyári dokumentáció szerint a gép támogatja, de nem tudom, kell e valamilyen SATA átalakítót vennem a géphez, mivel gyárilag 1,8"-as vinyó van benne.
Ha igen, tudtok segíteni, hogy hol vehetek és pontosan milyen átalakítót? Itt ph-n gyors szemrevételezés után nem találtam, de lehet rossz címszó alatt kerestem.
-
Tikakukac
titán
3dmark nem sok mindenre jó, ilyen 500 pontos szóráson belül nem sokat érzékelsz. Az, hogy mire van optimalizálva és egyebek, na az annál inkább. Ja és igen, játékok alatt, ilyen alap matatás közben, amikor legtöbbet megy egy akármilyen gép, szinte mindegy is.
Procinál sem nagyon szoroz 1-200 Mhz, ami szaggat vagy nem jó a kisebbiken ennyivel túlhúzva sem teremt csodát[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
esde
tag
Kicsit megkésve, de most már úgyis mindegy mert meg lett rendelve a laptop.
Utánanéztem vidkártya nem jobb, sőt 3dmarkot elnézve jobb a 530mx, ehhez a procihoz nem igazán értek annyi jött le (lehet hüyleséget mondok) tehát a kinézettem 2,1ghz ez meg 2,2ghz nem nagy különbség. Plusz a 250gb samsungnál. De mostmár kár is meggyőzni mert már rendelésen van. -
rizso
addikt
-
hobbi 53
csendes tag
Sziasztok! Egy hp nc6000-el kinlodok zárlatos a táprész, töltöre dugva halk kattogás hallatszik, leül atáp.Már három so-8 fetet találtam zárlatost,demég mindig nemtalálom az okozoját.Tudnavalaki egy sematik kapcsolásirajzot hozzá,eddigcsak manual pdf-et találtam!Vagy jo tipp hollehet a zárlat?
-
flash-
veterán
sziasztok
ez a recorvery egy külön partíción van ugye?
hogy lehet az hogy ismerősöm cserélt hdd-t a hp laptopjában mégis bejött a recorvery? -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Hp pavilion G6 1201eh notink nemrég vettük rendszer nélküli változat volt..
Na most feltettem az összes drivert(hp.hu) meg mindent viszont nem találtam az SRS premium sound-nak semmi féle vezérlőjét.Audio driverként egy IDT (HD)codec volt fent az oldalon fel is raktam de nem sokat ér...
VidiA vidin is az illetőnek van valami progija hasonlít a barátom Beats audiós progijához...segítsetek plz!!!
-
selenge
tag
üdv! van egy hp dv9000-em... pár napig nem kapcsoltam be, asztalon volt, ma bekapcsoltam, és 3at sípolt, a panelen minden világított, de képet nem adott, próbáltam külsőmonitoron is de úgy sem ment... cseréltem benne ramot, gy a sípolás elmaradt, de kp nincs, nvidia videokaris, azzal lehet a gond? lehet ezzel mit kezdeni, vagy alaplap kuka?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
kahva
tag
Sziasztok, ebbe(HP Pavilion DV6-6110EH) a notebookba keresek ODD/HDD Caddy-t.
Ha valahol tudtok, azt megköszönném. -
sagit
veterán
bios-t tudok downgradelni 2530p-n?
régebbit vissza tudok rakni? jelenleg az F20-as van fent... de csak max F13-ra megy fel whitelist-es módosított bios.... és az se volna rossz ha 1,86 helyett 2,13 ghz-en menne a gép lelke
[ Szerkesztve ]
-
Balller
tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri-e a pénzét ez a noti? [link]
Balage
-
Vukmir
aktív tag
válasz Magnum_ #25008 üzenetére
Nem tudni. Valószínűleg aksi gond, mert nem hajlandó úgy bootolni a rendszert hogy nincs rádugva a hálózatra a gép.
Minden ki lett próbálva, több windows is stb és a hp support és tanácstalan. Ők is azt javasolták hogy ha 15 napon belül vagyok akkor vigyem vissza hogy cseréljék ki.
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
StellDJ
csendes tag
válasz Magnum_ #25008 üzenetére
1 éves a gép, meleg emiatt lasabban fut a kelleténél a normális 50 fokos hőmérsékletnél ami újonnan volt ez szerintem jelentősen magasabb, és később amikor tényleg itt lesz a nyár, akkor a hő szerintem kinyírja a procit, lehet hogy a proci hűtőjét cserélni kellene mert a hűtő tengelye elferdülhetett vagy nem megy eléggé. Elsőkörben egy bios frissítést letöltök, hátha segít. Ha a szobában most 26 fok van és a proci 76 fokra felmegy amikor nem csinálok semmit akkor mit fog csinálni amikor mondjuk a szobában 30-34 fok lesz és csinálni fogok valamit?
-
StellDJ
csendes tag
Hellosztok!
van egy HP 635-s de szerintem nem stimmel vele valami. a processzora 76 fokra is felmegy is így rendesen belassul a gép. Csak windows 7 home premium és a net megy mi lehet a gond? 26 fokos szobában.
-
smarter
csendes tag
Üdv
Volna egy probléám egy Hp Tc 4400 tablettel. A CPU folyamatosan pörög, szinte mindig 100%on van, baromi lassú a gép, mintha egy p1est használnék Win7 , xp xptablet rendszerekkel probálkoztam , ram cserélve, hdd teljes formázva, nyomattam egy Bios frissitést, bár az 1800as kiadású géphez volt ez meg 2000Mhz, de ahhoz nem találtam . A pozitiv változás elmaradt . Esetleg van valakinek valami tippje mi lehet a baj ?!
Használt laptopok, projektorok bolti ár alatt , akár nagy tételben is . Ha kereskedő vagy kérj ajánlatot folyamatos ellátással kapcsolatban !!
-
Vukmir
aktív tag
Ha a Laptopszalon.hu Pécsről küldte el nekem a Hp Probook 4535s-t de én Budapestre viszem vissza cserére (15 napon belül) az nem gond nem?
Úgy értem üzlettől függetlenül ugyan úgy érvényes ott is a 15 napos dolog nem?
-
WesTM
őstag
Sziasztok!!!
Lenne egy kis zűr a laposommal. Hp NX6325. Olyan problémám van, hogy hálózatról nem hajlandó töltődni. Ha az akksiban van szufla bekapcsol, de nem tölt. A töltő 1000% hogy jó. Olvastam már máshol is a neten erről a hibáról, ezért érdeklődök, hogy van e valami megoldás, esetleg hallottatok már ti is erről a gondról? Ez már a második ilyen notim, ha ezt is ki kell "dobnom", esküszöm tökön szúrom magam.
-
sagit
veterán
válasz ro_bert17 #25002 üzenetére
igen néztem
sőt ebben a gépben volt ez az ssd mert tőle vettem
csak most nem votl rá elég pénzmagom hogy megvegyem az ssd-t
fontosabbnak láttam hogy vegyek tokot, + 2gb ramot + usb bővítést és caddy vételt
erre így is elment 15-16kha 3 hét múlva is meg lesz amikor lesz rá pénzem akkor rárepülök, de arra nem kérhettem meg hogy addig ne is hirdesse, és ezért kezdtem el alternatívát keresni
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz Magnum_ #25000 üzenetére
nem kell, sőt!
csak az a tervem hogy egy ssd+hdd kombó lesz a gépben és akkor tökéletes lesz nekem.
Van egy 2,5"-ös 500 GB-os hdd-m itthon. Őt gondoltam az optika helyére ( már caddy-t is rendeltem)és ezért kellene a gyári 120 Gb-os vinyó helyére ssd, de ahogy túrom a netet egyre jobban megy el a kedvem az áraktól.
Esetleg arra gondoltam hogy egy ilyen átalakító veszek (ha valaki talál olcsóbban akkor azt ossza már meg velem)
és bele egy ilyen mSata 60 Gb-os SSD-t
így is olcsóbb lenne mint az uSata ssd-k (igazából nem is nagyon találok)
ez így működne vajon?más: kevés a 2 usb, rendeltem egy ilyet... tapasztalat valakinek hasonlóval?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- További aktív témák...
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD/AkkuX)
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest