- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
madd dogg #25033 üzenetére
itt a gyári magyar man, gyárilag is azt írják hogy az odd helyére megy csak 2,5-es
én szét is szedtem, esélytelen hogy oda beférjen nagyobb vinyó
rendelek neked szívesen, privátban keress meg
am a caddy 6,49 + 6,99 szállítás és kb 2 hét mire megjön ( legalább is nekem annyi szokott lenni 90%-ban a szállítás)ha már rendelsz akkor ilyet is (ez cakk pakk ~7 dolcsi ) szerintem, nekem már úton van
-
sagit
veterán
válasz
madd dogg #25030 üzenetére
ahogy előttem írták csak az odd helyére megy nagyobb vinyó
ebben a hsz.ben linkeltem hogy milyet rendeltem
-
pumukli23
senior tag
válasz
madd dogg #21378 üzenetére
Nekem akkor is felébred minden vasárnap ha ki van kapcsolva (nem alvó mód, nem hibernálás).
A legújabb bios van fent, és le van benne tiltva minden időzített indítás.. mégis csinálja.. Ki kéne próbálnom vinyó nélkül, hogy felkel-e, de mindig elfelejtemEgyébként hibernálva teszed el a gépet?
-
-
norral
aktív tag
válasz
madd dogg #21061 üzenetére
Szia!
A recovery particiót szerintem felesleges újrarakni, és nem is fogod tudni, csak ha megvannak a recovery dvd-k, amiket elvileg kiiratott veled a cucc. Inkább próbáld meg a HP softpack download manager progit, nekem egy angol w7-re ami van itthon. (nem szeretem a magyar windows-t) leszedett midnen drivert úgyanúgy. Ha az sem segít, akkor meg tudod keresni a HP oldalán. Ha az sem jön össze, akkor állj neki magad szivatni recoveryvel.
Ha van recovery driver dvd-d. Ilyet igényelhetsz a HP-tól. (felhívod őket és kérsz windows dvd-t ezt meg küldik vele együtt postán). Akkor erről is tudsz drivereket feltenni. Azt hogy ezt csak gari időben lehet, vagy máskor is, azt nem tudom.
-
spyduck
nagyúr
válasz
madd dogg #20989 üzenetére
Hívd fel őket csak mert az elmúlt 6 hónapban csomó minden megváltozott. Jelen állás szerint a garancia csak a vásárlástól számított 1 hónapon belül bővíthető valamint számlával kell igazolni a vásárlást. Azt, h visszamenő hatállyal bír-e ez a a dolog nem tudom.
Viszont ha Renew vagy külföldi lokalizációs a notebookod akkor valószínűleg buktad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Vírusirtó topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Revolut
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G7 - i7 I 16GB I 512SSD I Q520 4GB I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest