- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
Beni2360 #80502 üzenetére
"Ebbe a csőbe meg egy hosszabb volt szerintem beletuszkolva, alig bírtam kihúzni "
Nem volt az hosszabb szerintem, csak valószínűleg egyszer melegen lett mozgatva (kapott egy ütést) a készülék.
Az fűtőszál sárgán, esetleg közel fehéren izzik üzem közben, ha ilyenkor kap egy nagyobb erőhatást akkor tartósan alakváltozást tud szenvedni.
Olyan ez kicsit, mintha a régi 100wattos izzós stekklámpát oda koccintod bekapcsolva, általában rögtön megnyúlik benne a spirál és szépen belóg, de lehet el is szakad.A szerkentyűt ha szétszedted, elvileg látod vagy visszatudod következtetni a bekötését.
Soros vagy párhuzamos volt-e a két fűtőspirál?
Nem mindegy, hogy 120V vagy 230V az 500W fűtőspirál.Ha a működő fűtőspirál nincs úgy össze gubancolódva, mint a szakadt, akkor mérhetsz rajta egy ellenállást.
Amúgy tényleg lekopott róla minden azonosító ?Bár mondtad nem akarsz csinálni házilag, de ha már szembejött egy vidinyó ide teszem
Make an EASY coil heating element winding
https://youtu.be/I-5_MN5_Fmc
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenWRT topic
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest