- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz
DonThomasino #16097 üzenetére
Először is: miért kell ellenőrizni? Kibontottad valamiből, és máshol fel szeretnéd használni?
Vagy tápegységet javítasz? (Mert akkor nem sértésként, de most hagyd abba)
Amúgy pedig elég egyértelmű a példa kapcsolás az adatlapján, ha azt megépíted egy dugdosós próbapanelon, akkor valamelyest meg is értheted közben a működését, illetve le is lesz ellenőrizve a működése. -
Speeedfire
félisten
-
yohnsee
tag
válasz
DonThomasino #16095 üzenetére
Nem. Oda neked kell egyenfeszt adni neki, hogy működjön.
-
DonThomasino
veterán
Hogy kell egy 16 lábú IC t ellenőrizni?
[link]
Jól gondolom, hogy a 12 és 7 es lábon kell egy egyen feszt mérni?Lompos mester, ha tudsz segíts.
-
artiny
őstag
Szevasztok) Fabia 2001 Skoda symphony CDs radiora 4x20W 4 Ohm szeretnek rakotni ket darab szobai Hagnfalat Philips FW-720 2x60W 6Ohm es berakni a csomagtartoba... ezt ugy kepzeltem el h lekotom a ket gyari hatso hagszorot es annak a helyere bekotom, az egyiket bekotottem ugy h miutan lekotottem a ket hatsot, a hangfal egyik kabeljat az egyik oldalra masikat a masik oldalra kotottem be ... keresztben ... az erdekelne h ez a kereszt megoldasal azt akartam elerni h az eristo 2x20 wattrol jojjon... jol gondoltam? esetleg ha bekotom a masikat is rendesen ahogy kene kiegethetek valamit? kosziii
-
válasz
Speeedfire #16091 üzenetére
Meg is kell azt a hangot valamivel jeleníteni is
ha egy olcsó, kommersz IC teszi ezt akkor nem biztos,hogy élvezhető is... -
válasz
CPT.Pirk #16081 üzenetére
Már a 60-70-es években is több sávos magnókkal dolgoztak.Volt,hogy egy ember játszott fel egy egész zeneszámot(külön külön az az összes hangszer hangját 1-1 sávra)
Az egyszerre történő lejátszás alkotta a zeneszámot.Ha jól tudom Mike Oldfiel első számai is így készültek.
A Compack Disc (CD) is 4 sávosra quadró-nak készült "csak" soha nem lett befejezve/megvalósítva a quadro hangrögzítés/lejátszás.Gyors volt a váltás a CD és DVD közt talán ezért nem is tudta kiforrni magát a CD.(viszont ennek köszönhető a "túlírás") -
moha21
veterán
válasz
Speeedfire #16085 üzenetére
Zenére 2.0 a jó az is megfelelő akusztikával, ha már a hátad mögött szól a zene akkor az nem az "igazi" szerintem.
-
yohnsee
tag
válasz
Speeedfire #16085 üzenetére
Tudod, mit? Keresek is! Nem szokásom valamire azt mondani, hogy nem jó, mert a szomszéd is azt mondta. Csak azután mondom valamire, hogy nem jó, miután kipróbáltam.
-
yohnsee
tag
válasz
Speeedfire #16082 üzenetére
Én lehet maradi vagyok, de mivel 2 fülem van, maradok a 2.0-nál
-
Speeedfire
félisten
válasz
CPT.Pirk #16081 üzenetére
Szerintem is így van. Anno mikor a BNV-n voltam, kb 2004-2005 köröl volt alkalmam kipróbálni a jobb féle, nevesebb cégek által készített 5.1-es rendszereket is a kis sátrakban. Akkoriban a Halálos iramban című film ment a mozikban, így ott is azt vetítették, nagy plazma tv-ken. Hát az érzés valami fenomenális volt, a hangok ahogy cikáztak a teremben. Akkoriban azok a nagy álló hangfalak az erősítővel, játékossal legalább 1milla lehetett.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
totya694 #16078 üzenetére
Gyakran csak 1 hangszóró van a szatellitekben, állítólag szélessávú cucc, de hogy ez mennyire igaz, azt nem tudni. Viszont ami érdekes, mikor a nagyon elnyújtott hangszórókat használják ezekben a vékony oszlop jellegű cuccokban, az sem lehet túl fasza.
Apáméknál korábban rendes 5.1 prologic (még a dts, ac3 előtt) volt megcsinálva a panel nagyszobában, elől két batár Jamo box hangfal, a szatellitek is igen méretes példányok voltak, ma meg már a vezetékekre hivatkozva nem is lehet ott hangfal, mindent a TV hangszóróján át hallgatnak. Mondjuk úgy is csak a sorozatokat nézik, családi filmezés talán évek óta nem volt...
Marad nálam az 5.1
-
válasz
artiny #16069 üzenetére
Üdv
Általában az olcsóbb kategóriás 2.1 vagy 5.1 készülékekbe olcsó IC-ket raknak amik csak néhány W leadására képesek.Ami még tetézi az egészet,hogy 1 hangszórón sem ad ki teljes hangképet mert a satelitekről a mély hang le van vágva(csak csérognak) a sub az meg értelem szerűen csak böfög.Ugyan akkora teljesítményű 5.1-et ha jól vannak elpakolászva a hangkeltők akkor "hangosabbnak" is tűnhet.Ha vannak HiFi hangfalaid akkor inkább egy HiFi erősítőre kösd mint sem pár 10€-s DVD-re.Ha a DVD-ről leveszed a kimenő jelet és azt kötöd HiFi erősítőre egész más lesz a hangzásod.
-
cashback
őstag
válasz
Lompos48 #16061 üzenetére
Na... nem történt baleset. Csak elbeszélgettem az időt.
Szóval... újabb félóra után megnéztem a diódát. (áramtalanítottam)... Olyan 30-40fokra tippelném a hőmérsékletet. Bár ehhez hozzá jön hogy kint mínuszok repkednek.
Ideiglenesen megteszi mindenképp, de azért valami masszívabb dolgot megpróbálok beszerezni.
Kb 3óra kellett annak a hőmérsékletnek aminek eddig 1-1,5. +-pár perc. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Speeedfire #16070 üzenetére
Ilyen erősítős DVD-ben láttam olyat, amiben D osztályú erősítő volt, 10% thd-vel, amit még rá is írtak a dobozra nagy betűkkel. Inkább ki sem írták volna.
-
artiny
őstag
válasz
Speeedfire #16068 üzenetére
A hazi mozi az egy dvd..es amin hangfalak vannak alt. 5 és egy 1 subwoofer.
Vagy egy dvd és 5 hangfal es egy subwoofer amiben van az erosito? -
PHM
addikt
-
artiny
őstag
válasz
Lompos48 #16063 üzenetére
Egy 2.1 es erősítore van most rakotve a ket hifi hangfal ez mellett van meg egy logitecb 40 w subi. De mivel az erosito egy 2*5W hangfalt szolgalt ki eredetileg nem ad le nagy teljesitmenyt a ket hifi hangfal. Ezert mivel van egy dvd lejatszo h azon nagyobb erot tudna e produkalni..az a kerdesem.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
artiny #16062 üzenetére
Egy Hyundai DV5H835 dvd lejátzsora rakotheto kb. 50-70 W-t /rms, 6 OHM/ hifi hangfal?
Igen, de értelmetlen, jobb közéjük még egy erősítőt is beiktatni.
Mekkora erősítő szokott lenni egy 50€ 5.1 es dvd lejatszokban?
Olyan 25€-nyi...
Ne haragudj, nem tudtam kihagyni! Valahogy definiáld pontosabban amit tudni akarsz.
-
artiny
őstag
Egy Hyundai DV5H835 dvd lejátzsora rakotheto kb. 50-70 W-t /rms, 6 OHM/ hifi hangfal?
Mekkora erősítő szokott lenni egy 50€ 5.1 es dvd lejatszokban?
-
cashback
őstag
válasz
Lompos48 #16059 üzenetére
17:40-kor dugtam be.
Most már megvárom az 1órát és láthatom azt is mennyire fűti fel.
Nagyon gyors, hirtelen megtapogatást második indításra megpróbálom... most beépítettem a hosszabbítóba... legalább 1perc mire lekapom a borítását. (nem akartam hogyha bedugom atomvillanás szerűen megvakítson... még ha erre esély sincs, de így biztos nem kerülök a közelébe)
Szóval akkor ami eddig 2óra volt, az most lehet 8óra lett...
Viszont akkor ez most így 300W-ot vesz fel.55perc és az első kis rovátka. (ami fél).
Felhívtam havert... ő azt mondta 1óra alatt az első nagyhoz szokott elérni (egy egész).Mobillá tettem a dolgot... félóra múlva mondom, hogy mennyire melegedett fel.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
cashback #16058 üzenetére
Délután kiszámoltuk, hogy a csúcson 7.33A folyik a diódán. Ha megvolna mindkét fázis, az átlag (effektív) érték 5.2A lenne teljes üzemmódban. Ennek elloptuk a felét (egyik félhullám), marad 2.6A átlagolva. Ezt a dióda bírja és úgy látszik a csúcson bírja a 3x értéket. Ez jó! Kérdés, hogy meddig? Még tehetnél valamit. Félóra fűtés után áramtalanítsd az egész cuccot és nagyon hamar tapogasd meg a diódát, hogy mennyire meleg. Ez irányadó lehet. Ha azt a típust használod, amit legelőször idéztél (koaxiális konstrukció), annál használna hűtésként a lábak meghagyása teljes hosszban, ha nincs hely, akkor mindkét végét feltekerve valamire olyan spirálosan.
Jaaa, még ismétlem magam (tegnapról?) az idő 4x nő mert átlagfesz és átlagáram is feleződött, tehát félszerfél az negyed.
-
cashback
őstag
Elméletben 2óra a felfűtési ideje... papíron.
Én úgy vettem észre a jelzőjén (4skála)... 2óra alatt 3-ig megy fel. Az mondjuk már elégséges. Illetve sokáig tartja. Így heti 2alkalommal bekapcsolva (amikor épp molyolás van ott) bőven elég.
Szóval a molyolás elején bekapcsolom (ha ez most felezte akkor legyen 4óra)... mire végzek addigra pont megfelelő a dolog. -
cashback
őstag
Már most 10perce fut...
Hosszabbítót kaptam szét és iktattam belem. Illetve épületen kívül van... szóval ha gond van vele akkor ott pukkanhat (valamint a hűtés most meg is van oldva).
Első nyári kánikulára már csak beszerzek egy használható izét. Ideiglenesen pedig megteszi ez... természetesen kellő körültekintéssel és odafigyeléssel.
-
mezis
félisten
válasz
cashback #16049 üzenetére
3 A-es diódával én csak úgy kísérleteznék, hogy sorba kötnék egy villanyvasalót (főzőlapot, stb) aztán amikor már felmelegedett a fűtőbetét valamennyire, egy kapcsolóval rövidre zárnám a vasalót. Még így is nagy esélyed van a diódád mennybemenetelének.
Csak egy db. van ebből a fajtából ?
-
Lompos48
nagyúr
-
cashback
őstag
válasz
Lompos48 #16048 üzenetére
Ennek utána kérdezek. (Forgó Erősáramú Center néven futnak)
Rendelést nem is ajánlották fel. Így logikusnak tartottam hogy nem is foglalkoznak ilyennel.mezis - Nem jártam mostanában arra... de lehet megkísérlem.
totya694 - Csak ugye a zsír új bojlert nem kellene bolygatni, ha nem feltétlenül szükséges... mármint szétbolygatni.
Egyébként mi történik, ha a "legnagyobb" teljesítményű diódámat bekötném? IN5406 600V 3A
Amit el tudok képzelni... 1 kiég a dióda. 2 lecsapja a biztosítékot. 3 durran akkorát hogy nem is kell ma már erőlködnöm.
-
Speeedfire
félisten
Na, akkor ez sem jó megoldás.
Köszi mindenkinek. -
Lompos48
nagyúr
válasz
Speeedfire #16040 üzenetére
Fél feszültség Ohm törvénye szerint fél áram ugyanazon az ellenálláson. A teljesítmény pedig a hangszórón félfesz x féláram = negyedteljesítmény.
Ha kap a hangszóró az ellenállással 20W-ot, akkor 10W az ellenállásé és 10W a hangszóróé. vagy nem?
De igen. Csak ha az erősítő egy beállításban 20W-ot ad le 4Ω-ra, akkor 8Ω-ra nem fog ennyit adni. Ezt már számold ki te! Házi feladat.
-
moha21
veterán
válasz
Speeedfire #16040 üzenetére
P = U^2 x I
tehát 4 ohmon, ha mondjuk 12 V van és 0,5 A akkor 72 W
míg, ha beraksz egy 4 ohm ellenállást, akkor 6V lesz az effektív értéke, míg az áram marad, tehát 18 W.
-
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Speeedfire #16036 üzenetére
Az M az mikrot jelent. A KGST-ben nem nagyon használták a görög betűt (szovjet befolyásra).
Ha sorba kötök a hangfalakhoz egy 4ohm-os ellenállást akkor mi történik?
Az erősítő azt fogja "hinni", hogy 8Ω-ra dolgozik, ellenben a hangszóróra fele feszültség, ergo: negyed teljesítmény jut ugyanannál a hangerő-beállításnál.
-
moha21
veterán
válasz
Speeedfire #16036 üzenetére
"Ha sorba kötök a hangfalakhoz egy 4ohm-os ellenállást akkor mi történik? "
Lesz egy feszültségosztás.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
cashback #16035 üzenetére
A-t is lehet esetleg csökkenteni vagy az nem ajánlatos?
Nem lehet! 1200W-os ellenállás esetén 230V-on a színuszgörbe csúcsán 7.33A folyik. Ezt még meg kell fejelni jócskán a hideg ellenállás nagyobb áramigénye miatt (nem tudom fűtésnél mekkora a különbség, tény. hogy egy izzónál lehet 10x is). Tehát a 10A-es dióda elkerülhetetlen.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #15965 üzenetére
Tényleg a múltkori linkelt hangváltón a kondi az, hogy van? M-eket ír a rajz, de a kondikon ez van 4u M.
Illetve egy igazán hülye kérdés. Ha sorba kötök a hangfalakhoz egy 4ohm-os ellenállást akkor mi történik?
Az erősítő jele jobb lesz, de a hangszóró úgy fog szólni, mint ahogy eddig? -
cashback
őstag
-
cashback
őstag
válasz
totya694 #16008 üzenetére
Újabb kérdés... itt a helyi "szaki" boltok nem igazán árulnak diódákat... kikerekedett mindenki szeme amikor ilyesmi felől érdeklődtem (bár a legutóbb mikor kondi kellett is hasonló volt a meglepődés, de gondoltam hátha már felkészültek azóta... hát nem).
Mondom sebaj... neten megrendelem. 25forintos alkatrész... 1500 a posta.
Van egy pár szétvert monitorom a pincébe. Ilyet találtam benne: 31DQ06 (ez 60V-os... szal kilőve). Viszont van egy ilyen: GP20J (600V 2A)
Kivitelezhető esetleg ezzel is a dolog (1000V 6-10A helyett)? Vagy ez kisülne ha bekötném?
Esetleg tápegységből valami?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #16027 üzenetére
Úgy néz ki a jelöletlen a föld.
-
Speeedfire
félisten
Általában a jelölt vagy a jelöletlen vezeték a föld?
-
Batman2
őstag
Tud valaki ajánlani egy egyszerűbb DC-DC step down konverter IC-t, ami MOSFET meghajtó, tehát nekem kell hozzá még csatlakoztatnom megfelelő FETet ?
(lehetőleg nem szimmetrikus FETes, csak egy FETtel megy)Olyan kellene, aminek 20-30V (vagy tágabb) a bemeneti fesz tartománya és megfelelő külső FETtel legalább 5A-t tud stabilan leadni 19V-on !
5A-esben még találtam több kokmpakt, FETet is tartalmazó, sőt egy abszolút kompakt, FETet, és diódát és talán még az induktivitást is egy tokban tartalmazó kapcsolóüzemű step down ICt- de ezekben valahogy nem bízom, mióta kipróbáltam az LM2678-asat, amiből csak max. 3A-t sikerüólt kiszednem 3,3V-on (fix változat).
Szóval olyan kellene, ami olyan FETeket is tud meghajtani, amivel akár 10A-es tápot is tudok készíteni !
Üdv.
-
mezis
félisten
válasz
CPT.Pirk #16023 üzenetére
Van "elektronikus" gyújtás is. 20-30 évvel ezelőtt Zsigulikba,... lehetett utólag beszerelni. Akkor a megszakítót már csak minimális áram terhelte, a hézag (zárási idő) sem volt lényeges, vagyis "kopásálló" volt. A Citroen BX-ben a jeladó is mágneses indukcióval működött (Bosch elektronikus gyújtás).
-
válasz
CPT.Pirk #16023 üzenetére
Egy kis olvasni való.
"""Ha nem lenne""" kondi elméletileg akkor is lenne szikra képződés de olyan egyenetlen és változó értékű mint időben mint értékben,hogy a motor még ha el is indulna csak durrogna/dadogna stb.
A megszakító érintkezői közt keletkező "nagyobb" ívek miatt tolódna időben ide-oda a szikra. -
válasz
PH-User #16020 üzenetére
Üdv
Nos azért mert a gyáriba "normálisabban" van beleépítve a kondenzátor.Az utángyártottaknál sok esetben már a kis csavar meghúzásakor megszakad az érintkezés a kondi és a fém háza közt."De" ha még nem is mozdul meg a közepe a kondinak akkor is rengeteg selejt került a néhány db jó közé.Utángyártott kondiknál ha a 10-ből 1db jó akkor az már jó arány.Persze meghibásodást okozhat a bele szerelés is.kondi mondjuk ez sem a ki mondott Simson kondi de belerakható.A belevaló kondinál Neked kell egy kis 3-as csavart belehajtanod.
Az viszont megint egy másik kérdés,hogy a mai utángyártott megszakítók csak 1-2000km-t bírnak ki.Wolfram is csak egy leheletnyi van az érintkezőkön ami hamar el is tűnik.A gyenge minőségű műanyag bütyökről is jobb nem beszélni.Ha a megszakító érintkezők még meg is élnek pár 1000km-t akkor a bütyök kopik el olyan szintre,hogy maximális hézegra állítás mellett is ki sem tud nyitni(ilyenkor már mehet a kukába) -
mezis
félisten
válasz
PH-User #16020 üzenetére
Üdv.!
Csak tippelni tudok: - mechanikai kialakítása sokkal gyengébb a Remix-é,
- a 400 V = és nem váltó, a megszakítások alkalmával meg igen nagy feszültség impulzusok lehetnek a primér oldalon is, amit az ilyen kondik kevésbé tűrik.
- vannak kondenzátorok, amelyek olyan kialakításúak, hogy soha nem lesznek zárlatosak, az esetleges "kómából" kisebb kapacitással jönnek vissza. Így talán még el pöfög/röfög a motor valamennyire, míg zárlat esetén egy tapodtat sem tovább. -
PH-User
addikt
Hi.
Simsonban cserélnék gyújtás résznél kondenzátort, s a kérdésem az lenne, hogy miért nem alkalmas egy Remix szilárde. a gyári helyére? A gyári 2,2uF 250V, a Remix pedig 2,2uF 400V.
Simson.hu oldalról idézek:
"Kisipari utángyártottat semmiképpen sem. A legjobb az eredeti. Ha mégsem jutnál hozzá, akkor tegyél bele másikat, ami belefér. A finomelektronikai célú kondenzátor nem alkalmas, nem bírja a létrejövő áramhullámosságot. Viszont jó egy Trabant, vagy 2T Wartburg kondi. Az értéke nem annyira lényeges, és azt gyakorlatban csak a trafó teljesítménye határozza meg, ezért olyat keress, aminek körülbelül ugyanekkora trafója van. A feszültsége kedvencünknek is kb. ugyanannyi, mint az akkumulátoros gyújtásé."
Hogy is van ez? Miért ne lenne jó?
Egyszer mintha már kérdeztem volna itt... -
Tomi_Sci
őstag
Nekem egy ledsor van, ami ha nem tévedek nagyot, a hőelem feszültségét jelzi vissza, nem a poti ellenállását. De mindegy is, mert rámértem a hőelemre és 24°C-os szobában 300°C-ra állított állomással 12 mV-ot mutat a műszer, ez még szerintem tűréshatáron belül van. Tehát a fűtőbetét fűt, csak ez a hő az ónig tartó úton elveszik.
-
Tomi_Sci
őstag
Igen, annyit vettem észre, hogy a hegy utolsó 5mm-ére fut fel az ón amikor megónozom a hegyet, és utána van egy centi ami elég hamar megfeketedett. (barnult)
Most kipróbáltam, és 360 foknál olvaszotta meg az óntSzerk.: A hőmérsékletvisszajelző világít, tehát ahol a hőelem van, ott a hőmérséklet jó. Szerintem a hegy lesz a ludas. Sajnos ahol vettem, nem volt raktáron, de akkor beszerzek párat.
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Vettem egy JLT-02 nevezetű forrasztóállomást, és szerintem nem fűt eléggé. 350 fokra kell feltekernem, hogy megolvassza az ónt, az itthon lévő forrasztószalmiákba pedig maximum hőfokon sem tudom belenyomni. Mi lehet a gond? -
válasz
Speeedfire #16012 üzenetére
Néha nem csak reformálni kellene ha nem regulázni is.Még a hátam is feláll a szőr amikor meghallom az "életpálya modell" kifejezést.De van több is
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Speeedfire #16010 üzenetére
recsergés/cicergés
Lehet, hogy a szótárban nem fellelhetők, de találóak nagyon.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Speeedfire #16004 üzenetére
Akkor az nem egy recsegés szóval jellemezhető zaj.
A megszakításhoz ideális egy relé. Kérdés mekkora áramot akarsz megszakítani?
-
Latency
senior tag
válasz
Speeedfire #16004 üzenetére
Hát az attól függ mekkora teljesítményfelvételű áramkört akarsz megszakítani. Használhatsz tranzisztort, fet-et (itt azért korlátozott az áram) vagy relét.
-
cashback
őstag
válasz
totya694 #15996 üzenetére
Gondoltam erre is... viszont kb 1hónapos a bojler. Szóval garanciás... így lehet nem lenne célszerű szétbontanom.
Egy mellék épületben van a dolog, így a plusz kábelezés csak még több gondot okozna. (illetve nem hiszem hogy árban vicces lenne 20-25métert így áthidalni)
Azért is gondoltam egyből arra hogy valahogy felezni a teljesítményét... így egy 6-700W-os teljesítménnyel nem okoz gondot. (ennyit eddig is felhasználtam ott)
-
Speeedfire
félisten
Létezik olyan "áramkör"/ic amivel mondjuk egy jel hatására meglehet szakítani az áramkört? PIC-el szeretném majd ezt vezérelni, olyan stand by üzemmód féleség érdekelne.
Lompos48: Szerintem első körben rosszul lett rákötve/bekötve a magas és elszállt, azért recseg be magasabb hangerőnél.
Mondjuk a másik hangfalból meg hiányzik is szóval... -
moha21
veterán
válasz
Latency #16002 üzenetére
Nem, viszont annál izgalmasabb.
Annyi baj van, hogy bekalibrálni úgyis kellene egy másik műszer. Meg azt nem tudom ezek a műszerek egyébként is hogy bírják a nagyfeszültséget pédául ( tesla tekercs ), mert nekem a félvezetők a közelben sorra pusztultak meg anno. árpedig ilyen körülményeknek lenne kitéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest