Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát igen, sajnos valahogy gondoltam...
Kát, pedig szívesen lennék nagy, legalább "kipróbálási szinten"...

Ilyen ez a koksz...

-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát igen, kár, hogy naturálban ez nem igazán érhető el... sőt, szerintem nem is érhető el.
Mindenesetre kemény!#Woodslave: pfff.. bázzz....

-
Woodslave
félisten
ezek után nehéz dolog hátképet betenni, de én mégis megteszem.
Ma készítettem, azt hiszem ahhoz képest, hogy nem eszek semmi kiegek kreatinon kívül és heti kétszer edzek, továbbá 15 kilót le"diétáztam" szerintem látszik a fejlődés. De majd a kép megadja a választ.

-
Sotho
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
laci06
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
Dehogy diétázok...
Sajnos nekem ahhoz még kéne legalább 15 kilót híznom, hogy értelme legyen annak (akkor lennék 100kg a 190 centimhez).
Köszi a választ, akkor alkalmanként befigyelhet...
Tipo16V: arra gondoltam, hogy pár napig abból fedezem, de aztán megláttam a tortilla árakat, és letettem róla... Szal max 1-2étkezés, egyébként rizzsel fogom enni, vagy tésztával...
-
Yeffy
veterán
Na, nemrég végeztem faja kis lábazással, meg hozták a 3 kiló csokis fehérjémet, jóvót!

-
Tipo16V
aktív tag
Találtam facebookon egy brutál képet[link]
-
Tipo16V
aktív tag
-
macikos
addikt
válasz
laci06
üzenetére
Azt kell tisztázni először is, hogy mit csinálsz? Ha diétázol, akkor nem ajánlott. Ha tömegelsz, akkor simán. Ha köztes, akkor néha

Ez a csirkemell is olyan dolog, hogy jó-jó, de azért nem ebből áll a világ. Lehet más húst is enni. Sertés felsál, stb.
A tortilla az feldolgozott kukorica. Nem ajánlott. De ez is olyan dolog, hogy ki kell tapasztalni. Lehet, hogy neked meg pont ez a szénhidrát jön be. Én például nagyon bírom a kukoricalisztből készült kajákat.
Nem kell túlzásba vinni és akkor nincs gond
-
laci06
senior tag
Kajával kapcsolatban kérdeznék egy gyorsat...
A mézes-chilis csirke (nem szeretem a túl csipőset, szal inkább édes, kis csipős utóizzel) milyen kaja hosszútávon? Vagyis a csirkemell "gyúrós" értékén mennyit ront ha ront?
Tudom, hogy hülye kérdés, de hátha valaki tud rá válaszolni, vagy elküld a pi..ba
A tortilla (csak tészta) meg milyen szénhidrátforrás? Ahogy néztem a GI-je nagyon alacsony (30), ami ha jól tudom egyáltalán nem rossz (napközben enném, nem edzés után tölteni)... -
God Vazzeg
veterán
Uppendáré, mindenki nőjön nagyra
(Nem, nem ittam semmit
) -
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Mivel én még életemben nem fogtam kést azon kívül, ha megvajazom a gyerek zsömléjét vacsorára, ezért nekem nincs mit magyarázkodnom azon, hogy valaki leszúrt valakit. A cigányok minden nap leszúrnak valakit Magyarországon, tőlük miért nem kérdezed meg, hogy ez miért van? Itt 10 évben egyszer előfordult egy ilyen, hidd el én ezt jobban elítélem, mint te, de nehogy már magyarázkodnom kelljen emiatt. Mi közöm van nekem ehhez?
A másik: én nem ítélem el azt akit nem érdekel, nem is untatok ezzel itt senkit, te jöttél ide egy ide nem illő dologgal és kezdtél provokálni vagy viccelődni, ehhez viszont én nem fogok asszisztálni meg szmájlizni. Kit érdekel, ha valakit nem érdekel a foci? Győzködök én itt mindenkit? Te hozod fel a témát, aztán megkérsz, hogy ne ítéljem el a másik oldalt, mikor nekem eszemben sem volt ez.

-
Boxer001
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Nem értem, hogy miért vinném túlzásba a patkánykodást, főleg azért nem, mert senkit se szoktam fikázni (na jó előfordul, de csak ha engem is fikáznak
) pont azért, mert én se vagyok jobb. 
Edzeni lejárok, bár most majdnem 1 hónap maradt ki nyaralás, betegség, egyéb szarságok miatt, de szeretek edzeni, és fogok is, még ha nincs sok eredménye, akkor is.Teljesen megértem, hogy vannak, akik ezt a tegnapi napot tragédiának veszik, és nem ítélem el a szurkolókat a lelkességükért, sőt...de a másik oldal se ítélje el azokat, akiket ez nem érdekel ennyire, és bocs, ha megsértettelek, nem akartalak egyáltalán.
Nekem inkább az a tragédia, hogy egy srácot még a meccs előtt leszúrnak.
Ennek mi értelme, elmagyaráznád? Ezt csak így lehet? Mert pont az ilyen dolgokért tartom szánalmasnak az egészet. -
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Ha válszolnom kellene, akkor azt mondanám, hogy túlzásba viszed a patkánykodást, szerintem, miközben azt sem tudjuk, hogy edzel-e, ha igen, akkor meg értél-e már valami eredményt, vagy csak annyi közöd van a gyúráshoz, hogy a gyúrós topikban szólogatsz be mindenkinek

Ezt a szégyent (ott voltam természetsen tegnap az utcán is és a stadionban is) nem tudom poénra venni. 1899 óta, amikor a Fradit megalapították, azóta nem volt olyan, hogy a dózsa 6-os gólkülönbséggel verte volna a Fradit. Soha. Ez tragédia, szégyen, gyalázat, ezek a senkiházi játékosok szégyent hoztak a Ferencváros nevére, történelmére. Nektek ez csak egy meccseredmény, amit a fotelből, meleg szobából megtekintve summáztok, majd továbbkapcsoltok a tv-ben. Másnak a Derbi mást jelent, mindent jelent. Egy fociszurkolónak ez az év legfontosabb napja. Nem vitatkozom, megérdemelten nyert a dózsa. De ebből a történelmi szégyenből poént csinálni, szerintem nem a legjobb ötlet, legalábbis én nem tudok rajta röhögni, "bocs" ezért.
-
nepszter1
addikt
Ecdysteron-t használt már valaki ? esetleg mi a véleménye róla?
-
Boxer001
veterán
Nekem Márkhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ma hogyan szerepelt a Fradi Újpesten, és miként ünnepeltétek ezt a szép teljesítményt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és viszlát. -
Bubee82
őstag
Annak nem szabad gyanúsnak lennie ha jó az eredmény, hiszen minimális hibahatáron belül kell lennie a jó terméknek, ha törik ha szakad.
Számtalan Magyarországon gyártott micelláris kazein vagy egyéb fehérjepor minőségi bizonyítványát láttam, azokét melyek mennek japán vagy angol/amerikai exportra. Ha azoknak nincs meg minden követelménye (és itt most nem egy teljesen alap paraméterre gondolok, mint például a fehérjetartalom), akkor az a szállítmány nem megy sehova vagy még elmegy, de sok jóra nem számíthat a gyár. És itt nem kis tételről beszélünk és nem kis pénzről. Elég ha mondjuk a mikrobiológia paramétereiben egy icipici - sokszor csak darabszám - eltérés van. Szóval ezeknek a poroknak a legyártásánál a fehérjetartalom biztosítása nem probléma, maximum akkor, ha az alapanyag (tej) szar minőségű. Amit nagyon nehéz kontrollálni az a mikrobiológia.
Nekem hiányzik a bizonyíték. Igencsak minimum lenne beszkennelni a tanúsítványt, melyet az illető labor elismer és szignál.
Az egésszel meg az a baj h a mintát nem a vizsgáló labor szedi, hanem a cég megbízottja viszi. Ha jól tudom nincs erre hivatalos procedúra, mint pl. amikor az ÁNTSZ kimegy helyszínelni.
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Amikor én kajáltam előtte olyan rosszul voltam hogy haza kellett mennem.

-
Tomics
addikt
Scitec nem rossz cég, most vizsgáltatták be a fehérjéiket.
Viszont ha fehérjét akarsz venni jobban jársz ha külföldről rendelsz, innen már többen rendeltünk és jók a tapasztalatok
Bár most a font kurvaszar, de még így is megéri. (8 font a kiszállítás 25 kilóig). Dynamatize kiegészítői se rosszak. Lenkeit felejtsd el, volt valami botránya+ a csóka se 100-as. scitec vitaminjai tökéletesen megfelelnek erre a célra. Ha nem sajnálod a pénzt vegyél muscletech-et, az biztos nem szar 
-
paye
tag
Üdv Gyúrósok,
Tanácsot szeretnék kérni táplálékkiegészités ügyben. Amint az autómárkák között úgy valószinüleg a táplálékkiegészitők között is lehet rangsort felállitani?! Kezdő lévén számomra fontos információ lehet hogy mely gyártó termékeit érdemes venni / Scitech, BioTech, MuscleTech, Swanson, Puritans Pride, Dr. Lenkei (
)... -
kovsol
titán
válasz
Manitou
üzenetére
éppen mennyi, vasárnap 101.6 voltam ma meg 97
nagyszülőknél sajnos mindig annyi a kaja, hogy nincs más enni kell így hétvégén megvan a betöltés, aztán hétköznap meg tekerhetem órákon át a biciklit
államvizsga után álltam neki a diétának akkor 105.5kg voltam (július második hetétől), de ha tényleg komolyabban venném a hétvégi kajákat akkor lehet jobb eredményt értem volna el, de nem hajt a tatár 
-
Manitou
veterán
válasz
macikos
üzenetére
AZ gondolom már túl feltünő lett volna
Ha lejár a mostani bérletem valószínüleg át is megyek egy másik terembe, ami kb 2x enyibe fog kerülni mint a mostani, de legalább ilyen nem fordulhat elő.Wood: bizonyíték nincs csak igéret. A video meg nem perdöntő bizonyíték ugye?
-
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
peter05
üzenetére
Érdekes felvetés. Nagyon tudományos okoskodást nem lehet rá válaszolni. Problémát nem jelent, ha folyadék nélkül (eszed, lenyeled) viszed be a tömegnövelőt. Vannak akik, nagyon kevés folyadékkal isszák, szinte pudingszerűre sűrítik. Szerintem tehát nem befolyásoló tényező. Arra azért készülj fel, hogy utána eléggé szomjas leszel......
-
Woodslave
félisten
bazz, ti aztán nem xarral gurítotok

-
macikos
addikt
Ma végre tudtam vállból nyomni a 40 kilós egykezesekkel
Eddig nem tudtam felvenni, de most van nálam ez az izé, na, ez a hogyishijják, na, szóval a fejlődés
így simán feltudtam venni egyedül. Igaz, én nem úgy nyomtam, mint Bunny, a "Bunny nyom" videóban, hanem kihasználtam a teljes mozgástartományt 
-
Bubee82
őstag
Azért Stallone formája odabasz
Mondjuk pár egység HGH becsúszik naponta 
-
Sotho
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Sotho
őstag
Első dolog ami eszembe jutott, hogy pont ilyen polcom van.
[link] -
Woodslave
félisten
adtam még egy esélyt a hotbloodnak, de nem igazán jön be. A vérnyomásom érezhetően megbaxta, mert a fejem fájt meg némi hányingerem is volt edzésen, de nem az igazi. Még egy próbát teszek az attack-al, az múltkor elég jó volt.
-
PókerFész^^
tag
kis okos

-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Megjöttek a pár hete rendelt Dymatize fehérjék.
Akik érdekeltek, azokat értesítettem priviben is, remélem nem hagytam ki senkit.
Ha mégis, akkor ezúton szólok, és elnézést, hogy elfelejtettem őket.
Remélem nem lett túl nagy OFF. -
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ördögi kör
Bubi: ne értetlenkedjé má

-
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is visszább vettem a dologból egy ideje, és inkább koncentráltabban csinálom valamivel kevesebb súlyt használva. Nem jó az izületeknek ez a baszott nagy súly.

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem csak 50 volt a legtöbb kb 78-80 kilósan. Akkor voltam a legerősebb bicepszben, persze magamhoz képest. Kérem koccsolja ki

Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kát, pedig szívesen lennék nagy, legalább "kipróbálási szinten"... 

Vagy tényleg ismered?

sok értelme van. Ez az egy meccs is amennyibe volt, na abból a pénzből jó pár testépítő karrierjét lehetett volna finanszírozni, éveken keresztül...