- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
macikos
addikt
Jó, a csoki az nem az, nem is vagyok rá büszke, de a zsemle az nagyon jó. Anno ezt dunkel mondta, hogy ilyen kenyérfélét jó enni edzés után, igaz akkor leoltottuk ( én is
). Miért lenne rosszabb, mint a rizs?
Visszatérve arra, hogy most "erős vagyok", állítom köze van hozzá annak, hogy 2 hete pulóverben edzem. Más jelentős változás azóta nem volt, mégis durván megugrott a fejlődésem, alig 2 hét alatt.
Öltözzetek be
Yeffy DJ: A motiváció miatt hívom női súlynak
Vizualizálni kell! Elképzeled, hogy mit akarsz és az sokat segít. Ha úgy tekintesz a súlyra, hogy voáaaahh ez mekkora, akkor nehezebbnek fog tűnni
Minden fejben dől el!
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #22994 üzenetére
Akkor mindenképpen jobbulást...
-
Tipo16V
aktív tag
Jolvan csak egy ártatlan kérdés volt ez a szőlőcukor téma. Nem kell leszedni a fejem
Akkor nem lesz szőlőcukor. -
macikos
addikt
Én se támogatom a szőlőcukrot. Semmi értelme. Edzés után valami összetett ch oszt kész. Én hazamegyek, fehérje+kreatin lemegy, utána 2db zsemle (néha még egy csoki is
) és minden jó.
Nem tudom mi történt, de bitang erős vagyok. Úgy bicepszeztem 70 kilóval, hogy nem igaz. Homlokra engedés 70-el szintén. A karom széjjjjjjjjjjjel durrant!!!! Derékszögbe hajlítva állt. Lehet le volt tapadva a bicepsz és most jó lett vagy nem tudom. Annyi a gond, hogy a bal karom jóval nagyobb, mint a jobb, bicepsz is, tricepsz is
Pedig a bal most nagyon jó.
-
Woodslave
félisten
gyerekek álljunk már meg és hol van az öltözőben shékerből ivott fehérje-szőlőcukor turmix?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #22962 üzenetére
ja neked ez biztos elképzelhetetlen
-
LOTR
addikt
válasz
Tipo16V #22974 üzenetére
elsőre is értettem mit kérdeztél
ha neked fontos ez a glikogén visszatöltés edzés után cukorból, akkor csináld, had ne írjam le még egyszer amit fentebb már megtettem -és úgy látom megint meg fogom- van ezer vélemény ellene és mellette is, döntsd el te, én nem tehetem helyetted -
LOTR
addikt
válasz
PókerFész^^ #22967 üzenetére
ezt pontosítsd kérlek, mert így még akár félre is lehet érteni
mit akarsz tolni te 1 évig, amit utána ránk akarsz sózni?én így látatlanban megmondom, hogy nekem ugyan nem kell
-
Tipo16V
aktív tag
peter05 még az a szerencse
Hol lehet dextrózt venni? Vagy maltodextrint?
Melyik jobb az edzés utáni fehérjébe? -
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #22958 üzenetére
Nem érted
A nevemmel viccelődik a két patesz
-
peter05
csendes tag
Azért, mert nagyon olcsón tudtam hozzá jutni a szerhez, csak az a csokis ízt már nagyon utálom
És jobbnak látom igy túlesni rajta
-
-
peter05
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, h az mennyire eredménytelen, ha a tömegnövelőt nem vízben vagy tejben felkavarva iszom, hanem bekapok pár kanállal, amennyi az adag lenne, és lekísérem vízzel vagy tejjel ?? -
Tipo16V
aktív tag
válasz
PókerFész^^ #22949 üzenetére
1 éve edzek, és jó kicsi vagyok
Mint ahogy már írtam a következő cél: 80Kg.
Ajd egy képet, ide a kutyák közé
Macikos köszi. -
macikos
addikt
válasz
PókerFész^^ #22949 üzenetére
Te meg kihez beszélsz Mr. iPhone?
A telefon netezés nem jogosít fel a hanyag írásmódra
Tipo16V: Ment privi.
-
Tibike24
aktív tag
sziasztok
1éve befejeztem az edzést sajnos de most szeretném folytatni
mi a véleményetek erről az edzéstervről Bill Pearl ? esetleg valaki lenyomta már ?
-
PókerFész^^
tag
Na megvan az orarendem,
Hetfo delelott 1 ora
Csutortok delutan 1ora
Pentek semmi
Kedd szerda deltol estigUgy erzem eleg fasza ha edzeshez nezem
-
macikos
addikt
Tesóm ott van az ismerőseim között, van róla talán 1-2 feszítős kép is. Ő 100 kiló körül van, nem tudom, pontosan mennyi, meg csak 2,5 éve edz, azt is össze-vissza, kevés, szar kajával. Ő formásabb, nem az a szarvasmarha, mint én
Amúgy én is formás vagyok, csak az a gond, hogy erről kevés embert tudok meggyőzni
-
Boglya
senior tag
Sziasztok! Rég jártam már erre...
.
Gondoltam hátha érdekel valakit egy doboz Spawn névre hallgató prohormon-szerűség, tavaly rendeltem Amerikából, de már fél éve alig van időm edzeni (és nem úgy tűnik, hogy ez a helyzet változni fog) és így nincs értelme beszednem. Itt van róla egy leírás: [link]
Az egyik hatóanyag az epidrol, amit már 2szer is használtam és jók vele a tapasztalataim.
2011 6. hóig jó, akit komolyan érdekel írjon pm-et.
-
Kidus
őstag
Jo lab. Belefert csomo gyakorlat. Egeszsegesen bedurranva es megis jarva tudva, ahogy köll.
Uristen, talaltam egy ekezetet.... -
macikos
addikt
"maximum havi egy alkalommal edz karra"
Hogy a francba van akkor ekkora karja? Az eszem megáll.
-
nepszter1
addikt
stanazol az koksz vagy mi az isten valami csajbeszél msn-en róla hogy a barátja azt szedi .
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #22927 üzenetére
Csak teszteltem, hogy rákapsz-e a témára.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #22880 üzenetére
Ha kérdőjel lett volna a HSZemben, akkor azt hívták volna költői kérdésnek.
-
macikos
addikt
válasz
macikos #22898 üzenetére
Majdnem elfelejtettem leírni, hogy ugye miskolci vagyok és erre felé sok a hegymászó. Régen, általánosban egyik osztálytársam is mászott, jó izmos is volt a karja, pedig 14 éves volt!
Na és a múltkor egyik haverral szóba jött ez a téma és mondta, hogy egyik ismerőse hegymászó volt, aztán amikor náluk voltak a panelban, akkor a gyerek fogta magát és a 9. emeleten poénból kimászott az ablakon és elkezdett lógni, lábbal támaszkodott a falnak, egy azaz egy! ujjal pedig kapaszkodott az ablakkeretbe -
nepszter1
addikt
hmmm..
a gyógyszertárba vettem vagyis kértem szőlőcukrot (dextrózt) erre valami
glucosum anhydricum adnak nekem mi a franc az ? -
becso13
aktív tag
Mennyire gáz, ha az esti fahéjas túrómba teszek mazsolát, mert úgy finom?
-
Snoop-y
veterán
-
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OTP Bank topic
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged