Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
laci06
üzenetére
Mehet 10g kreatin is. Egyébként meg én az ilyen edzés utáni gyors szénhidrátokat soha nem tartottam fontosnak. Ha tömegelni akarsz, akkor egyél sokat, éjszakára is. Inkább legyél fel tovább, de iktass be egy plusz étkezést. Az edzés utáni dextróz, stb. szerintem hülyeség.
Ma az erősember versenyen az egyik srác fekvenyomás előtt szőlőcukrot eszegetett egy másik meg gyorsan megcsinálta a fehérjét, hogy mindenki lássa (a Scitec pólóján kívül) és megitta...
-
LOTR
addikt
a hold mellett balról a jupiter látható [link]
gondoltam szólok, hátha van köztünk csillagász ambíciókkal rendelkező egyén
-
laci06
senior tag
Erre semmi komment
?
Inkább oltsatok le, ennél az is jobb...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
Nekem meg ha egyszer elkezdek megint edzeni ez lesz:
1:mell-bic-tric
2:hát-váll
3:láb-has(néha)
Na viszlát. -
macikos
addikt
Snoopy edzésterve:
1.nap: láb, has, mell
2.nap: láb, has, hát
3.nap pihenőnap: láb, has
4.nap kimondott láb-has nap: láb, has
5.nap pihenőnap: láb, has
6.nap: láb, has, váll
7.nap: láb, has, kar
-
Tomics
addikt
Nekem
Mell-kar-has
Láb,vádli
Hát-váll-has -
Yeffy
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Na, ez is jól hangzik.
Egyelőre az enyém mondom marad, aztán majd alakul, mi hogyan tovább, nem? Nem hinném, hogy ettől lesz világvége, hogy egy bő hónapja mell/hátazok, és érzem/látom az eredményt... Jó, nyilván nem nőttem izomban 600 centit, de tényleg jobban alakulgatok, mint eddig, ezért is tetszetős...
Na jó éjt, see ya 2morrow!

Kidus: ez is jó, hasaznom nekem is el kellene már kezdeni, csak lusta vagyok rá...
Na majd nemsoká'!
Na jóccakát! -
Yeffy
veterán
válasz
macikos
üzenetére
kovsol: Nem, egyelőre nem...

Macikos: jó, elhiszem, hogy az átlag embernek nem érdemes így edzenie, de nekem beválik, jólesik, és habár nem vagyok überbrutál, de igenis tetszik ez az összeállítás.
Hamarosan úgyis variálom. Nem évekig fogom valószínű ezt csinálni, szóval szerintem nem lesz tragédia, ha még valameddig így csinálom...
-
Yeffy
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
Tudom, nyugi, rájöttem, hogy 2 nagy izomcsoport nem a legjobb kombó, de eddig bevált, illetve lassan variálnom is kell, akkor majd szétszedem.
5. napos opció kizárva ,időhiány...
Tomics: Óóó, ha Arni bátyó meg Maci is így csinálja, akkor már megéri nekem is...
Macikos: nem tudom, szerintem engem...
Ekkora izomállatot, mint ő, nem kell sajnálni... 
-
laci06
senior tag
Jónapot!
Egy házi tömegnövelőt akarok összeállítani magamnak
Edzés után sajnos van amikor egy-másfél óra is eltellik a kajáig, illetve szeretnék egyet tömegelni.
Jelenlegi kajám az napi nagyjából 450-500g rizs, és hasonló mennyiségű cs.mell, a későbbiekben még növelni szeretném a ch bevitelt mindenképpen..
Elég nehezen hízó vagyok, ekkora kajamennyiséggel sem indulok meg túlságosan, ezért szeretnék valami edzés utáni gyors ch-t bevinni...
Amire első körben gondoltam:
20g dextróz, 40g malto, 40g vitargo, 5g kreatin, 1,5g hmb, 50g fehérje. Ez mennyire életképes, illetve jó ötlet? Esetleg milyen másféle ch-t kéne belevenni, vagy az arányokat hogy kéne tolni?(gondolom, hogy 100g vitargo lenne a legjobb, de az drága sajnos
)
Egyelőre nem gondolkodok kreatin kúrában, csak a tömegnövelőbe szedném. Ez egy későbbi kreatin kúrára nézve lehet, hogy nem lenne túl jó ötlet(kisebb eredményt hozna később)? -
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Még...

kovsol: Msn-en már elmondtam egyébként, mostani időbeosztásomnak ez felel meg... majd alakítom hamarosan.
1. nap: mell/hát
2. nap: tricó/csuklya
3. nap: bicó/váll
4. nap: láb/vádli.Macikos: nagy kár, hogy nem indultál, legalább meglett volna az elrettentő példa...

-
macikos
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz
Tomics
üzenetére
Úúristen, mik folynak ebben a topicban, borzasztó!

Tomics: köszi az infót, most már ezzel is tisztában vagyunk...
Egyébként Bá, jó lesz ez, én is lennék már ilyen, csak sajna az még messze van...
Na majd egyszer...#23621: na akkor csak hajrá, maradjon meg későbbre is a motiváció!
Egyébként most jöttem mell/hát témáról, valahogy a hátazás jobban ment, mint a mell... Kár, mert egy hete meg kuvvajót melleztem... Érdekes...

Amúgy meg kellemes bázisugrást kívánok mindenkinek, aki épp erre készül...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
hozhatna nekem is legalább egy 43-ast

szép

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kardiózol valamit?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ezzel amúgy megérettél már az ugrásra.

-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ebből a szögből pedig nem néz ki 52,9 nél többnek

látom a hasad nem kockás hanem csíkos
amúgy viccet félretéve jó lesz ez, szálkásítasz még vagy már beindult a tömegelés ?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Válladra menj rá jobban, az olyan kicsinek tűnik így a karodhoz képest. 
-
nepszter1
addikt
Voltam ma mellezni jó volt addig még nem reccsent meg a bordám fekve nyomásközbe. Hétvégén mecss közbe ütköztem az egyik gyerekkel és alig kaptam utána levegőt valahogy most kijött Lehet hogy el van törve.

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ki volt a dekoratőr? Márk vagy Woodslave?
Hátgépes tricepszezésről kérünk videót!

-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Vagy éves bérletet. pfffffffffff
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez igaz, de dőzsölni akarok.
Remélem nem lesz xar ízük, mert én az ízükért iszom 
-
Boxer001
veterán
Na most akkor egy kérdés:
ha valaki szarik az egészbe, mert kb. minden mást előlrébb kell helyeznie a gyúrásnál, de szereti csinálni, mert jól esik neki...az még írhat ide
Vagy takarodjak mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
ja még egy on

vettem próbaként különböző ízű scitec wp prof zacsikat. CSoki-málnás, csokis-epres, kókuszos-csoki, meg valami vanília erdei gyümi. Ma betesztelem a csokis-eprest. Edzés előtt
Kénytelen voltam venni egy 400,-Ft-os shakert is, mert a régiket kidobtam 
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Van itt esetleg valaki aki Gödön lakik és, a Strong Fitness Centerbe jár? Vagy esetleg aki ismeri?
Oda szeretnék járni, csak nem tudom az árakat és a minőségét.danke,
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Olyankor mély lélekzetet veszek, hogy jöjjön a tömeg.

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ja akkor rendben nem szóltam 
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
de kemény vagy, és te mit tudsz felmutatni hogy ilyen rendesen csinálod.
Ennyi erővel jópáran abbahagyhatnánk a picsába..
Qrvára bírom hogy mindenki annyira hardkór
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem első körben a Norbi kocka is elég. Aztán jöhet Norbi nője.
Végül Tóth Dani. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pajinka
tag
Helló.
Annyira felszíttam magamat a topic szorgos olvasásával, hogy vettem bérletet a Gildába, és lementem háromszor edzeni. Rögtön utána eszem csirkét vagy halat barnarizzsel, reggelire zabot, lefekvés előtt sovány túrót.
Motiváció is van, mert a szombati edzésen lejött kettő sittes, akik közül az egyik 150-be nyomogatott fekve, mialatt én a felével guggoltam. Ma lehúzás, elemelés, csigás evezés, valamint tolódzkodás és tárogatás volt. Néha majd beszámolok itten az eredményekről, úgyse érdekel senkit, de nekem jó. Ha tanács van, megköszönöm. Tudom, ugrom, viszlát!
-
Snoop-y
veterán
Tegnap Kettlebell. Jó volt

Ma láb nap. Jó lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hasazáshoz annyit, hogy 90%-ban a diéta számít meg a genetika.
Az alsó kockákat nagyon lassan tudom pl én is növelni pedig durván terhelem. ( 30Kilós tárcsa + haskerék+lábfelhúzás tolódzkodó állványon ) Kb olyan már mint a beton de alig látszik
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mint a Tóth Daninak.. Te írtad..

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mint? a norbinak?
32es bicepsz mellé? 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Egye fene, nekem egy olyan has is megfelelne
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Egy másik mester, akivel szintén egyetértek!

Valóban csak úgy hasznos ez a dolog is, hogyha rendesen csinálja az ember.
És nyilván, a kaja ugye "fontosabb" jelen esetben, mint maga az edzés.
Bár én azt mondom, ha már ilyen RubintRéka féle módon kezd el mozogni valaki, talán még az is több a semminél. Csak utána ne csodálkozzon, hogy miért nem annyira hatásos...
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Testépítőknél ez nem olyan ritka kijelentés
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
lehet itt az észosztáson vitatkozni meg hogy mennyire akarsz izmos lenni de amíg egy csaj keményebben edz mint te akkor lehet hogy mégis lenne értelme elgondolkodni hogy vajon mit is érhet ez a tévétorna valójában.
nagyon nagyon nem valószínű hogy attól bármilyen szinten is izmos leszel. az emberek 95%-nak nagyon meg kell dolgozni érte..
jah és akkor is elég sokáig tart. több évig...ill tényleg ajánlom hogy olvasgasd el az alapismereteket, mert ha már egyszer lejársz terembe akkor nem árt ha minimális szinten tisztában vagy azzal hogy az egyik legkevesebbet az edzés jelenti a testépítésben(izmossá válás módszere) és ezt is kb negyed gőzzel csinálod, legalábbis ha a tv-tornát komolyan veszed, bár igazából nincs annyi se, de töq mindegy..
ezért szoktam azt mondani hogyha nem csinálod rendesen akkor inkább ne is csináld, hanem keress valami mást magadnak. részemről befejeztem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én nem gondolkodom ilyen testalkatokban amikor még egy szuperbody újonc forma is olyan messzi van tőlem mint ide Kidus

-
Yeffy
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Hasonlóképpen...

Egyébként, érdekes téma ez a Rubint nőzet... Tény, hogy gyönyörű a teste szerintem is, nyilván sokat is melózott érte, de valahogy a fogával nem vagyok kibékülve...
Bár ha nem fogaz... 
Holnap finom kis mell/hát téma lesz újra, remélem jó lesz!Kovsol, te pedig pihenj csöppet, nehogy elfogyj nekem a nagy súlyaid alatt...

Aktív témák
Hirdetés
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

miért felvetted BÁ -t is ?