Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
Helyzetjelentés, történt 2 hete, hogy kb 74-74,5 kilóval elmentem biciklizni 435kilómétert...hazajöttem, 1 hét pihenő, ma volt az első edzés, 2 hét kihagyás után, a helyzet borzalmas. 72,1kg-t mutatott a mérleg, majdnem sírva fakadtam, erőben ( eddig sem volt) nem tapasztaltam gyengülést, méretben annál inkább.
2 hetet adok az izommemóriának, mostantól überbrutális tömegelés kezdődik, nem össze esve vagyok, hanem össze zuhanva!!!!!!
De a hasamrol némi zsír lement, de nem számottevő -
kovsol
titán
válasz
macikos #22190 üzenetére
azt a huzodzkodást kéretik majd lefilmezni
nálunk van amúgy ilyen gép ami rásegít és nyom felfele, esetleg próbáld meg olyannal, azt fejlődik kicsit a technikád és lehet menne is majd utána simán
de amúgy ehhez nem nőnöd kell hanem erősödnöd, ha meg összébb mennél, egy 20kg val lehet jobban menne az új tömegelésed
-
macikos
addikt
Na, az én célom -gondolom nagyon meglepő lesz- tömegelni
Tavaszra már szeretnék a 60 kilós egykezesekkel szériában fekvenyomni, tricepszezni hátgépen minél nagyobb súllyal, döntött törzsű evezés 160 kilóval. Ja, és húzódzkodni is akarok végre, saját testsúllyal
Gépen egyelőre 120-al megy. Azt a +10 kilót kellene összekaparni.
-
Jojo5
őstag
válasz
macikos #22184 üzenetére
maci God 100+ kilósan igencsak behízott volt, de így ebben a formában sokkal izmosabbnak néz ki
95 kilósan nem fog rosszul kinézni ne aggódj
Kovsol élőben már jól befogyott, de pl én is 100 alatt vagyok és izmosabbnak nézek ki mert a pitsám nem akkora... amúgy meg ez a tisztán tömegelés is neccesen müködik szal bőven rakódik akkoris zsír sajna -
Snoop-y
veterán
válasz
macikos #22184 üzenetére
Mert a madár csontomhoz teljesen megfelelő lesz ha szépen lassan megnövök max 80 kilóra.
Én atomszálkás ruganyos villámgyorsan olyan balhorog leverős szeretnék maradni kicsit erősebb kiadásban. Ennyi.
Ha feltömegelnék 100Kg körülire akkor az nekem inkább hátrány lenne mint előny -
macikos
addikt
Én legalább beismerem, hogy szánalmas ez a súly és hogy kicsi vagyok
God mindig 100 kiló fölött volt, most meg ilyen 95 kilóig akar felmenni. Nehogy már! Kovsol is a ló mellkasával 100 kiló alatt van...
Mit akar, balettozni? Tömegeljen vissza! Arról is volt szó tavaly, hogy penene feltömegel 75 kilóra
abból se lett semmi.
Miért nem akartok megnőni?
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #22176 üzenetére
Na, végre valami normális hozzáállás, nem ez az unalmas diétás lóphaszkodás
Nem lesz kevés az a 95-98 kiló? Miért nem csinálsz egy 2 éves tömegelést? Felmennél 115-120 kilóig, minél jobban törekedve a minőségre, oszt kész. Ne szórakozzál már 95 kilóval.
BULK!
-
kovsol
titán
válasz
mennyire gyengültél el ?
-
Woodslave
félisten
válasz
tökéletesen igazad van
senkitnemérdekel -
Woodslave
félisten
lehet valami szalonnadarab ragadt oda és nem látszódott. -
God Vazzeg
veterán
Senkit se érdekel de:
A mai nappal befejeztem a diéta témát, és tömegelés kezdődik. Gyakorlatilag március óta diétázok, most már valaminek lennie kell, mert nagyon elfogytam, és gyenge vagyok mint a fosch
Aki nem emlékezne: 107kg-ról indultam, jelenleg 88kg vagyok. Kezdeti karméret 50cm volt (vagy kicsit felette
) a mostani sajnos csak 45cm
Cél: nem akarok nagyon elmenni a tömeggel, olyan 95-98kg körül akarok megállni, a lehető legjobb formával, és 50cm körüli karokkal.
Kapaszkodjon mindenki, indulunk!
-
penene
őstag
Hm, smájlit nem lehet áthúzni. -
macikos
addikt
Mindenki bekaphatja! -
Markgx10
őstag
Annyira hülyék vagytok, hogy sírok a röhögéstől
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #22164 üzenetére
Én meg éppen kajálok! Kösz szépen...
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Snoop-y #22160 üzenetére
eléggé ... de csak gondolj bele hogy mi történne egy átlag emberrel ha kerek 1 hétig nem enne 1 falatot se? és ez hatványozottan hat egy testépítőre ... én olyan szintre gyengültem h menni is alig bírtam és minden izmom minden ízületem fájt , bár még most se edzek de kezdem összeszedni magam , turmixot már tudok inni , és a kenyér belét is megtudom enni ... ma lesz az első próbálkozásom hallal meg tört krumplival
-
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #22154 üzenetére
Macikos tápkiegek is ütősek lehetnek.
Egy nagy medve lenne az emblémája amint az ölében van egy 200 literes mézeshordó
Elite Whey Pro with bacon and onion -
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #22153 üzenetére
Ha ezt magamra vonatkoztatom akkor az pont annyi plusz, hogy a tárcsaleszorítót is fel tudom tenni és nem szakadok bele
A vádlim még mindig fáj. Állandóan betegre edzem és sokkolom de alig nő -
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #22145 üzenetére
Ennél már csak a Brutal nutrition termék leírások a durvábbak.
Engedd ki a démont meg hasonló faszságok -
CoDWaW07
őstag
válasz
Jónak hangzik
-
glutamin
őstag
válasz
Ez zseniális
Tényleg már csak az hiányzik belőle, hogy hány centit növeszt az ember farkán a placebo csoporthoz képest.
-
Markgx10
őstag
válasz
Szerintem ez a tesztoszteron enantát leírása, csak véletlenül összekeverték, az egyébként teljesen hatástalan Mass Fx-ével.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Nekem eddig egyedül a Kreatin használt az ilyen cuccokból.
-
BÁ Nutrition
addikt
"Egy friss klinikai vizsgálatban, amit a Wright State University-n – végeztek el, a Mass FX használók 6 hét edzés után megsemmisítették a placebo csoport tagjait. A placebo csoporttal összehasonlítva a Mass FX használók átlagosan 134%-kal nagyobb izomnövekedést értek el, 800%-kal nagyobb izomerőt mutattak fekvenyomásnál, 254%-kal nagyobb erőt lábtolásnál és 100% nyers átlagos növekedést produkáltak a placebo csoporthoz képest az összes tömegnövelő gyakorlatok királyában – a felhúzásban. És ez a klinikai szörny csak MÉG NAGYOBB lett!
Az új Mass FX továbbra is az iparág vezető terméke, a "vedd kezedbe az irányítást, érj el bármit, agresszív, erős, magabiztos, domináns férfi vezér" Alfa Hím mentalitás szabadjára eresztésével, lehetővé téve használói számára, hogy PORRÁ ZÚZZÁK az összes egyéni csúcsukat MINDEN EGYES edzés alkalmával. A szert elsőként kipróbálók pedig a két pro-anabolikus titán – a klinikailag igazolt 25RDiol és az ÚJ 25R-X – közötti hatalmas ütközetet fogják megtapasztalni. Tehát melyik Világban szeretnél élni? A gyenge eredményekkel teli Placebo Világban, vagy a Mass FX alfa domináns, csúcsokat döntő világában?"
én mikor használtam fogytam vagy 5 kilót és gyengültem 15öt fekvenyomásban..
de gondolom ez nem lenne túl jó reklámszöveg -
Snoop-y
veterán
válasz
Tipo16V #22072 üzenetére
A római széken nem felülni kell hanem leengedni magad.
Pont ellentétes gyakorlatot kell csinálni vele mint a haspadon.
Elkezded leengedni magad és megtartod azon a ponton ahol már feszül az alsó hasizmod.
A gyakorlat innen indul. Ízlés szerint elkezded maga tovább leengedni addig a pontig ahonnan még vissza tudsz emelkedni úgy, hogy ne a derekadban érezz fájdalmat. Ami fontos, hogy csak addig emelkedj vissza amíg feszül a hasfalad. Tilos összenyomni mert úgy az alsó hasizom nem kap elég terhelést.
Kicsit így szadista gyakorlat viszont az egyik leghatásosabb -
Tomics
addikt
-
Möhe
addikt
ámberek!
csepelen vagy annak körzetében hol van egy normális terem? teljesen ismeretlen a terep
-
Bibby
addikt
Ma találkoztam valamelyikőtökkel az úton... szerintem Penene volt az.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Bathory Peti #22127 üzenetére
De én nekem nem csak akkor.
Hanem ahogy eszem és kezdeném rágni egyszerűen a jobb oldalpofám leblokkol és nem tudom kinyitni csak, ha erősen próbálom rágni akkor rándul egyet és visszamegy a helyére. És nem értem, hogy miért ilyen. Mostanába kezdte 1 hónapja kb. Arra is gondoltam már, hogy esetleg rosszul fekszem és azért akad ki,de nagyon rossz mert így tényleg lehetetlen enni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Mitől van az ,hogy folyamat kiakad az álkapcsom? A jobboldali része folyamat kattog és van, hogy rosszul nyílik is kiakad és utána helyére ugrik és nem hogy fáj hanem nagyon rossz érzés.
-
Bathory Peti
aktív tag
Én hasra gyúrok csak.Ma is eleget ettem hogy egyre nagyobb legyen a pocak.
-
Kidus
őstag
Igen.
Megint jol szetlaba(s)ztam magam. Kivancsi vagyok, tudok-e holnap jarniRendelek is jo gyogy-szusit gyorsan.
-
laci06
senior tag
Nem akarok okoskodni, meg lehet, hogy mindenki tudja, de a bölcsességfogakkal az a baj, hogy nehéz őket ápolni, másrészt pedig sokkal gyengébbek, mint a többi...
Ezért szokták általában kihuzatni őket...
Meg van akinek tök szép a fogsora, aztán a bölcsességfogak kijönnek, jól összenyomják, és teljesen szétba****ák...Nekem most jövögetnek, egyelőre nincsen velük semmi baj, remélem ez egy darabig igy is marad...
Más: A fehérjéket megrendeltem, ha megjöttek majd jelzem az illetékeseknek...
-
Kidus
őstag
Nekem is megvan mind a 4, ki is nottek, es meg csak lukas fogam sem volt sosem.
Viszont megis ki kene huzni kettot, pedig semmi gond nincs veluk.
Ez a fogorvosok maniaja, minek az, elobb-utobb ugyis lesz majd valami baj, gyorsan kihuzgaljuk oket.
Egyelore ugy erzem, meg raerek szenvedni.... -
P00By
nagyúr
válasz
Quan-Chi #22106 üzenetére
Múltkor tőlem kérdezte a doki, tudom-e, h mind a négy bölcsességfogam megvan. Mondtam neki fingom sem volt róla most már tudom
Mindegyik szarul áll és jobb lenne kihúzni őket, mert tönkremennek. De mondta, h elég szépen ápolom úgyh nem sürgős. 20 év múlva, majd "megcsináltatom".
Szar lehetett
Ilyen a popszakma. Ilyenkor gondolja át igazán az ember, h megérteé az a rengeteg pénz...
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #22110 üzenetére
Me na mi?
-
Quan-Chi
őstag
újra itt, az elmúlt 4 héten se edzés se kaja se semmi , kb úgy nézek ki mint a 8.-os ballagásomon , csak a sportbajusz hiányzik
és mi kellett ehhez ? semmi egyéb csak komoly szájsebészeti beavatkozás
2 hétig nem tudtam szilárdat enni, de beszélni se , csak inni tudtam de az is fájt fasza volt ! bölcsesség fog 4 ever ... tulajdonképpen most kárba ment 5 hónap komoly készülés, nagyon sok munka és áldozat meg ne is gondoljunk bele mennyiségű pénz ...
ez a szmályli pont ide illik :
-
cotag
senior tag
Nagyon szar még?
Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest