Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Woodslave fizeti az utat, abból a pénzből, amit az elmúlt 15 évben megspórolt azzal, hogy nem eszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt meg érdekességképpen: [link]

-
Manitou
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Ilyen kartonom van nekem is, onnan szedtem az adatokat is.
8. után nyáron végig jártam egy konditerembe és erősödtem kicsit. Majdnem elértem az 50kg-ot is már testsúlyban
A középsuliban volt konditerem, sokakat megtakart a sima rúd is
És nem ilyen kicsiket mint én, hanem "nagyobb" 60 kilós emberkék is erősen küzdöttek a sima rúddal is. Ekkor feltettem rá 2 tizest, aztán ezt sasoljátok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kemény voltam mint a rambó 3
Persze volt egy két mamut, azoknak ment 50-el is, az már a hú vazze kategória volt 
A kajám, mitodomén, sokat ettem és gyakran.
Az a második kreakúrám végén volt. Kb 82-83 ról indultam és mentem fel 93-ra.
De kb így nézett ki a kajám
6:45 1 banán + 1 fehérje turmix( 1,-1,5 adag Biotech ISO Whey+ 1 adag Element) + 5g kreatin
7:30: 1 szendvics
10:00 1szendvics
12:00 15dkg csirke + valami köret ( durum tészta, barnarizs, krumpli)
14:00 1 szendvics meg még pluszba valami édesség ez az is lement, vagy pufirizs
16:30 15dkg csirke + valami köret ( durum tészta, barnarizs, krumpli)
18:00-tól 19:00-ig edzés közben BCAA-s víz iszogat
19:00 turmix ( 1,-1,5 adag Biotech ISO Whey+ 1 adag Element) + 5g kreatin
20:00 15dkg csirke + valami köret ( durum tészta, barnarizs, krumpli.. stb)
22:00 25dkg zsírszegény túró vagy ha nam volt kedvem hozzá, megittam egy adag turmixot csak fehérjét.
Meg ittam sok vizet a kreatin miatt, de azt nem számoltam. -
Snoop-y
veterán
válasz
Manitou
üzenetére
Hát én pár hete 40-el kezdtem. Azóta szerintem teljesen jól fejlődök.
Minden edzésen egyre erősebb vagyok így a motivációm is elég jó.
A nyári teljesítmény rekordhoz amit kitűztem célul magamnak még rengeteget kell dolgoznom de szerintem teljesíthető. Számítok egy megtorpanásra olyan 80-90Kg között.
Úgy vélem a 70-be 1 - 1,5 hónap alatt beleerősödöm annyira, hogy 2. lépcsőnek beiktassam és 10-12-t guggoljak bele. Az már hozni fogja a combomat rendesen. ( nem mintha nagy súly lenne de legalább megvan a testsúlyom
) -
Manitou
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Lehet te is ennyivel csináltad, de Janesz is ezt írta egyszer, erre 100%-osan emlékszek

Én mikor először gugoltam ment valami 70-80-al, és voltam vagy 75 kiló.
Aztán egy idő után abbafejeztem
a lábazást 
Te mikor voltál 80kg? Általános iskolában?
Snoopy nem is azért írtam, csak beugrott, hogy egyesek meg milyen UFÓ-k, hogy első edzésen ennyivel tolják, más meg lehet sok edzés árán se éri el azt a szintet.
-
Snoop-y
veterán

Tegnapi láb edzésem nagyon jól sikerült. Gyakorlatilag az egész edzésem jó volt.
Minden gyakorlatban várakozáson felül teljesítettem.
Guggolásban 70 kilóba ment a 6 ismétlés

Lábtolón 125-be 8 ismétlés
Római széken 25-ös pilótakeksz leamortizálódott.
Megkezdődött a két tárcsás hadművelet ( 2x15kilós hasmelegítőket használok )
-
nepszter1
addikt
Hazajöttem Montenegróból Adriai tengerpartról tudom senkit se érdekel de azért beírom

Az ottani testépítésről hát hogy is mondjam talán 3embert láttam akin látszott hogy gyúrt az egyik pedig szerintem nagyon komolyan csinálja mert elég nagy vadállat volt. Edző terem természetesen nem volt ahol nyaraltam szóval maradt a pihenés
nem is baj hogy pihentem legalább az izületeimnek most jót tettem a kajálást is össze vissza ettem minden-t ha egyszer nyaralunk
hétfőtől beizzítok egy kreatin kúrát -
Manitou
veterán
Igen, de ha csak simán leállok és nem betegség miatt, akkor nem fogytam volna ennyit, sőt lehet tartottam is volna a súlyt, csak mondjuk méretekben összeébb mentem volna, meg tzs% -om nőt volna. Akkor alig ettem a betegség miatt, azért volt drasztikusabb a fogyás. Most pl 2 hete nem voltam edzeni, egyrészt 1 héttig azért mert nem tudtam menni,mindig volt valami ami fontosabb volt, aztán 1 hete meg most beteg vagyok itthon dekkolok, de enni eszek normállisan( mennyiségileg, minőségben már nem). Eddig legalább 1 kg-ot híztam és szarabb a formám, ennyit a fogyásról

-
penene
őstag
Én csak azért fogyok le, ha nem edzek, meg elhagyom magam, mert nálam nem az a standard hogy ha szarok a világra, akkor zabálok és amikor edzem, akkor vissza kell fognom magam, hogy inkább izom jöjjön, hanem pont fordítva.
Az edzés ad egy olyan plusz motivációt, amivel a kaját is rendberakom, eszem rendesen, többet, és legalább nem fogyok.
Bár mostanában kialakult egy szokás, hogy tényleg rutin lett a kaja, csak ha bejön plusz meló (mint tegnap), akkor simán kihagyok 1-2 étkezést. Ha leülök a gép elé játszani 7-8 órát folyamatosan, akkor is simán kiszáradok (mostanában nem játszom már, így ez a stressz sincs)
-
Kidus
őstag
Vettem haskereket, meg kesztyut is vegre

-
LOTR
addikt
én meg eddig úgy látszik tévedésben éltem, e szerint a cikk szerint kiderül, hogy én mezomorf vagyok mínusz a könnyen izmosodik rész plusz a gyorsan hízik (zsírban), ha nem figyel oda
különben egy az egyben rám passzol az írásakkor be is linkelem, mert túl sok volt már eddig a tudományos cikk, legyen már valami kiskegyedes blődség is

mezomorf
ektomorf
endomorfharry
lefogy: leépíti a szervezete az addig felszedett "felesleges" izmokat
természetesen mondjuk a változatlan étrend melletti kalóriatöbblet miatt elkezd zsírban hízni -
LOTR
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
amikor válaszoltam neki azt írta 4 hónapnyi edzéssel akar operálni, utána írta hozzá a többit
esetedben csak annyira emlékeztem, hogy 8x kilóról lementél 7x-re, de most ez lényegtelen, ha nem edz valaki persze, hogy lefogy - ahogy fentebb taglaltuk iskaredzésre
ennyi idő alatt már rájöttem, hogy csodát nem várhatok, és mivel ilyen a genetikám, ezért ebből kell gazdálkodnom, de időnként meg szoktam kérdezni
3 gyakorlatot nem csinálok már karedzésen:
egyenes rúddal már nem bicepszezek, a kicsit kicsavart fogása miatt
homlokraengedés kétkezes franciarúddal gyakorlatot sem űzöm a könyököm kímélése miatt
és a tolódzkodást pedig azóta mióta a csuklóm megsérült és közel 2 hónapig fogni alig bírtamnéhányszor már voltam sérült, aztán minél többször fordul ez elő annál óvatosabb az ember, legalábbis én
-
Jojo5
őstag
-
Yeffy
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Azztakurva!!
Az kemény. Mi a faxt ettél te?
Hát én behalok! És még te vagy ektomorf?
Az szép teljesítmény! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hú én nagyon jót mell hátaztam ma. Holnap nem nagyon fog menni a pakolás!

Nem baj megérte!Na mentem aludni, holnap folytatás!

Tomics: ííjjj, akkor tényleg nagy lehet a kísértés, lagzik faják szoktak lenni. Főleg kaja szempontjából.
-
penene
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Hát, lehet. Ezt te tudod.
Nálam volt már olyan, hogy 61-62kg-ról volt 3 hónapos pauza, de full kajában is, ki se mozdultam otthonról (depi
), és 56 kilóra mentem vissza, az a mininum, akkor már tényleg durván csont és bőr.Most volt kb. talán 1 hónapos kihagyás is, előtte is pici, de most meg maradtam a 64-65 kilón, igaz, kajáltam, csak edzés nem volt. Vhogy most beállt ez.
Aztán most újra edzem, újra feszesebbek az izmaim, de persze, ha nőni akarnék, akkor több kaja kéne. De most jó így.
-
penene
őstag
-
Olcsi
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Hát...kicsit magasabb vagyok, kb 170cm. Most értem haza egyébként az első edzésről, valószínű tök összevissza csináltam mindent, de jó volt, tetszett. Igazából tartottam mindig is a konditeremtől, kisebbségi érzéstől féltem. Itt szerencsére nem volt, jól éreztem magam, az edzősrác elmondta az alapokat, bár egy dolog kérdéses maradt: ő azt mondta, hogy ne maradjak a csirke és rizsnél, hanem kvázi mindegy mit eszek, csak sok legyen és meglegyen a napi 6 étkezés! Azért a kajara sztem jobban oda kell figyelni...
Még egy: futni esetleg másik napokon lehet, amikor nem edzek? Vagy ezt teljesen hanyagoljam? -
kovsol
titán
lejárt a mod idő, épp tolom befele a spenót-tojás-főtt krumpli kombót, még szerencse, hogy mindenevő vagyok

-
kovsol
titán
én is próbáltam sok féle dolgot, amit most csinálok eddig ez tűnik a legjobbnak számomra:
bicepsz:
-francia ruddal állva vagy egyenessel kb úgy csinálom hogy egyik edzésen egyenes másikon francia
-kalapács
-majd ferde padon egykezesekkel (ez a gyakorlat ami nekem nagyon tetszik és mióta ezt csinálom durván megindult az erősödésem is és heti 2x bicepszezek)tricepsz:
-tolódzkodás
-Tricepsznyújtás ülve egykezesekkel
-Csigás letolás tricepsz kötéllel
amíg nem tolódzkodtam 4 gyakorlatot csináltam rá, de így KO vagyok ennyitől is
de ez szerintem tényleg genetika és egyén függő is
-
val2022
újonc
Táplálékkiegészítők kedvezményes áron Veszprémben!
Érdeklődj a termék(ek)ről amit szeretnél, árat és további részleteket utána tudok mondani!
E-mail: vs9727@gmail.com
Msn: megavoice@gmail.com -
Manitou
veterán
Ok, de akkor betegség miatt álltam le egy kis időre. És nem egyből ugrott le sok kiló. 10 szerintem nem volt. Mellesleg hamar vissza is szedtem
Én azt nem olvastam sehol, hogy azt írta volna, hogy 4 hónap után tutira nem fog továbbedzeni, csak azt, hogy 4 hónapra vett bérletet. De a lényegen ez sem változtat, hogy 4 hónap alatt is lehet elérni látványos eredményt, ha kezdő az ember. 
Karedzéshez: Szerintem mindegy mit csinálsz, ha olyan a genetikád, hogy nehezen nő a karod
Persze érdemes variálni a gyakorlatokat, újjakat kipróbálni.
Én úgy vettem észre, hogy nekem a szuperszettes edzés egyértelműen jobban bejön, mint a hagyományos. PL tolódzkodás + kétkezes bicepsz kombó
. -
macikos
addikt
Ami szerintem egy jó karedzés:
Bemelegítés, majd:
4-6 sorozat bicepsz egyenesrúddal állva vagy padon, mikor hogy.
4-6 sorozat bicepsz franciarúddal ez csak állva!
(Lehet váltogatni, hogy néha szűken fogva, de alapvetően normál fogással.)
Direkt a végére 4 sorozat egykezes bicepsz állva, váltott kézzel 10-15 ismétléssel. Nem kell kis súllyal csinálni. Az a lényeg, hogy a végén már majdnemhogy sírjál és szarrá durranjon a bicepszed. Ja és lehet csalni, semmi nincs abban.Tricepszre:
Homlokra engedés, tolódzkodás, 1db egykezes súlyzóval kétkezes tricepsznyújtás, lehúzás csigán rúddal nagyon szűken fogva! Lehet még néha kötéllel vagy fordított fogással is.
Ami nekem tricepsznél minden edzésen alap, az a homlokraengedés és a csigás letolás hátgépen
Én erre esküszöm.
A homlokraengedést meg nem úgy kell csinálni, hogy homlokra engeded! Kicsit homlok mögé és elmozdulhat hátra a felkarod. Hülyeség full mereven, szabályosan egy helyben tartani a felkarod. -
LOTR
addikt
válasz
macikos
üzenetére
én is úgy látom, hogy rohadt vékony a srác
ellenben az összképhez a karja meg nagynak tűnikinkább adjatok nekem tippet
korábban párszor (jópárszor) volt téma ez a karban történő fejlődés, de én mióta edzem nem fejlődtem karban annyit, mint sokan elmondásuk szerint pár hónap alatt, mondjuk a legelső évben amikor elkezdtek edzeni
nektek hogy néz ki egy karedzés, én kipróbáltam már rengetegféle módot, de tulajdonképpen mindegy volt, lényeges javulást nem tapasztaltamui
próbálok felvetni valami ont is, mert sok az off meg az újpatesz mostanában
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
macikos
üzenetére
Nem csak neked, vékony is vagyok, most fogytam le az utóbbi 1 hónapban 74,5 kilóról, ma már csak 70,6 voltam, és ez nagyon mélyen érint lelkileg, emiatt ingerült vagyok.
De elhatároztam hogy mostantol tényleg rendes kajára odafigyelek mert nem maradhatok kicsi!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1 éve edzek, ahoz képest fos. Az elején nem voltam 50 kiló körül voltam.
Célom decemberr elérni a 80 kg-t és a 40+ kart. Ez kb 9 kilót jelent decemberig, nemtudom hogy kivitelezhető e.
Woodslave váll tricepsz volt

Reggelire zabpelyhet eszem. -
Bibby
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Szerinted neked szükséged van ilyenekre?

-
Tipo16V
aktív tag
gyáliSanyispiropent
közlök magamrol egy képet, összecsoffadt testemről mint ahogy Kai tette pár hete
Most ez engem lelkileg megviselt, hogy lefogytam, és elhatározásra jutottam, most úgy fogok zabálni, ahogy kellene, napi 400gr csirkemellet tervezek, sok rizzsel, este túróval, 3 turmixal
[link] -
gyáliSanyi
őstag
Ti használtok valamilyen zsírégetőt? Fat Burners-ről vélemények?
-
gyáliSanyi
őstag
Ez logikus. H a szervezetednek nincs szüksége a sok izomra, mert már nem végez olyan munkát amihez kellenének, akkor automatikusan leépíti, mert a szívedet is erőlteti az a sok "fölöslegesen nem használt" izom amin át kell pumpálni a vért, de ez mér mindig nem a legfőbb ok. Ott van az, hogy az "építőanyag" elemek kifogytak már csak a szinten tartáshoz is és onnantól jön a leépülés. Így tulajdonképpen egy védekező mechanizmus is életbe lép. Meg még sok más apróság...
-
LOTR
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
miért, mit vársz?
egy átlag nem edző ember 50-60kilót nem tud kinyomni, mások meg nagyobb súllyal melegítenek
attól, hogy az átlagember satnya, leépült izomzatú -vagy inkább normálisan ki sem fejlődött, mert mégis mitől-, még nem az a normális
ellenben, ha nem stimulálod az izmaid, akkor ugyan úgy "leépíti" magát a szervezeted, tehát az átlagemberek szintjére kerülsz, nincs ebben semmi rendkívüli -
gyáliSanyi
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Egy átlagos háztartásban előforduló kajára értem. Nem csak hús és hús...
-
LOTR
addikt
válasz
troller
üzenetére
srácok, nekem már nem kell magyarázni mit lehet fejlődni ennyi idő alatt, de 4 hónapnyi edzést követően, ha abbahagyja az egészet, ugyan ott fog tartani pár hét/hónap után, mint ahol most van
tehát öszesen 4 hónap tulajdonképpen semmire nem jó, akkor inkább menjen el szolizni, már attók is jobban fog kinézni... vagy nem, de ez már í.j. kategória![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Manitu
te meg ha jól tudom miután abbahagytad az edzést amit nem 4 hónapig, hanem több évig űztél, le is ugrott rólad több, mint egy tizes, tehát lehet példázni, de attól még ugyan az a végeredmény
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
??? sajnos több kiló bélszínt eszel meg naponta? vagy hogy érted hogy több?

mit nevezel átlagosnak? Maci 10 liter vizet iszik átlagosan naponta. neki az az átlagos... -
gyáliSanyi
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Rizses csirkemellnél sajna több a marha és sertésfogyasztásom. Amúgy sajna átlagos étkezés, ezért a Jumbo.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
étrended hogy néz ki?
azt leszámítva hogy jumbót használtál létezik étrended? -
gyáliSanyi
őstag
Látszik, hogy nem konyítok a témához.
Akkor úgy kérdem, hogyha már a Jumbo-tól jól megnőttem akkor mivel lehetne a fölösleges zsírt levinni, persze akkor már csak az edzések maradnának, de plusz kalóriabevitel nem jöhetne szóba addig. -
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A legjobb: "hogy az izom is megmaradjon"
Fél, hogy a felszedett 45 kiló izom nehogy eltűnjön

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
"Diétát akkor mivel lehetne, hogy az izom is fenntmaradjon és ne olyan táplálék vagy kiegészítő legyen ami szétszedi a belsőt és nagyon káros is."
nekem ez a megfogalmazás is magas. beküldhetnéd bunnynak

olyan tápkieget kéne szedned hogy a zsírt átalakítja izommá és közben a faxod is nő 10 centit nem?

-
macikos
addikt
Egy év alatt "látható" eredményt?
Én 16 évesen voltam 75 kiló. Elkezdtem edzeni, 17,5 évesen voltam 114 kiló
Azt lehet mondani, hogy jól sikerült az első tömegnövelésem, ami azóta is tart
(két be nem tervezett fogyástól eltekintve)gyáliSanyi: Diétában Jumbo energiakiegészítőnek
Mi az hogy energiakiegészítő? Ez olyan, mint amikor sokan csokit esznek edzés előtt meg után... -
-
Yeffy
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Pff... az igen...

Egyébként egyet tudok érteni a többiekkel, 2 - nagyon penge genetika és rendes edzés-étkezés mellett akár már egy év alatt is lehet látható eredményt elérni. (Ez alatt persze én se 50-es kart meg teknőchasat értek, de elég jó eredményeket el lehet érni. Szerintem. De valóban fontos mihamarabb elkezdeni, és intenzíven csinálni. Nem csak ideig-óráig majmolni.
Imádom az olyan embereket, koliban is volt pár, aki eljárogat eddzeni 2 hónapig kb, addig nyomja mindengépen, persze pont akkor, mikor neked kellene, aztán ha odamégy, hogy szabad-e már, még ő pattog. Bázzz...

Szóval hajrá, nyomni minél keményebben, aztán lesz annak hatása, csak ne 2 hónap alatt várd...

Uhh, ma mell-hát nap... Komoly lessz.
Kidus:

-
Manitou
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Annak viszont semmi értelme, hogy mint olyan sokan ebből a korosztályból, csak lejönnek aztán ellötyögnek a teremben. 25 vagy. Akik nagyon izmosak, azok már 20 éves koruk körül, de inkább előtte elkezdtek edzeni. Minél később kezded, annál nehezebben fogsz fejlődni. Szóval most kell beleadni mindent
Én se voltam fiatalabb mikor hozzákezdtem, és nem is fejlődök, á kár elkezdenie is
Egy kb 0 izomzatról egy normális sportosabb kinézetre 2 év alatt el lehet jutni, ha valaki komolyan veszi a dolgot és nem csapnivalóan szar a genetikája. A sportosabb kinézetet az átlagember szemszögéből mondom, tehát nem 50-es karokra gondolok romszákában
-
macikos
addikt
Ne sértődj meg, de ennek semmi értelme. Jól akarsz kinézni? Akkor csináld komolyan, áldozz rá, tedd oda magad. Ha így edzel 1-2 évig, akkor elérsz akkora változást, amire már azt lehet mondani, hogy jó és hogy megérte.
Annak viszont semmi értelme, hogy mint olyan sokan ebből a korosztályból, csak lejönnek aztán ellötyögnek a teremben. 25 vagy. Akik nagyon izmosak, azok már 20 éves koruk körül, de inkább előtte elkezdtek edzeni. Minél később kezded, annál nehezebben fogsz fejlődni. Szóval most kell beleadni mindent.
Ezt a kigyúrt dolgot meg felejtsd el. Itt a topikban a többség 8-10 éve edz, mégsincs köztünk svájcinéger meg hasonlók. Akkor képzeld el azt, ha valaki 0-ról elkezd edzeni...
-
Manitou
veterán
Az első pár hónapban lehet a legjobban fejlődni. Nekem első 5 hónap alatt 12 kg jött fel( azt most ne feszegessük ebből mennyi volt a tényleges izom
) otthoni edzéssel. Persze tömtem a kaját is magamba, szóval simán csak edzéstől és ugyanolyan fosch kajával nem tudom mi lett volna az eredmény , valószínüleg akkor is nőttem volna, de lehet hogy csak vagy 4-5 kg-ot. -
troller
senior tag
Azé tizenévesen, csúcson lévő hormonokkal, úgy hogy előtte nem csinált semmit, elég nagy változást érhet el négy hónap alatt... Annó engem alig ismertek meg az osztálytársaim gimiben, mikor az első gyúrós nyaram után mentem szeptemberben. Utána továbbfejlődni, na az már az igazán húzós...

-
Olcsi
senior tag
Sziasztok! Előreláthatólag 4 hónapig járni fogok konditerembe...így teljesen kezdőként kérnék tőletek tanácsot, esetleg edzéstervet, mit mikor és hogyan csináljak? A már kb 8 éve stagnáló 50kg-mat szeretném gyarapítani egy kicsit izom formájában, nem célom kigyurtnak lenni, egyszerűen magasságomhoz arányos testsúlyt és alkatot szeretnék elérni! Köszönöm előre is a tanácsokat!
-
Snoop-y
veterán
Jövőre elérendő cél:
Saját súllyal 100-at guggolni
( bár ha 40-el menne ennyi már annak is örülnék )
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- WatchGuard AP432- Wifi 6 - Beltéri hozzáférési pont - Több db
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
amúgy nem normálisak az tuti
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem is baj hogy pihentem legalább az izületeimnek most jót tettem a kajálást is össze vissza ettem minden-t ha egyszer nyaralunk

Persze érdemes variálni a gyakorlatokat, újjakat kipróbálni.